Vakbekwaamheid staat hoog in hun vaandel

Het is nooit te veel moeite om je advies te geven wat je moet doen, en het werk is altijd uitstekend.

Perfecte service

Prettig contact en geen onnodige reparaties

Prettig contact, vakkundig en duidelijke toelichting. Geen onnodige reparaties met een vaag verhaal erbij.

tevreden klant

Great service

Scherpe prijzen en goede service.

Prettig bedrijf met ruime showroom. En vriendelijk personeel.

Al een jaartje of 20 klant ,staan altijd voor ke klaar Top

Een fijne garage. Goed advies en kundig

Een garage waar het er gemoedelijk en persoonlijk aan toe gaat. Met vakkundig personeel.

ben goed en snel geholpen

goed geholpen en voorgelicht

Fantastische Garage

Ik had een aanrijding gehad, en heb daar mijn auto laten staan voor schade taxatie, en er werd gelijk een vervangende auto geregeld,,gewoon een no nonsens garage, goede service en vriendelijk personeel.

Fijne manier van zakendoen!

Prettig contact en zeer correcte aflevering van auto. Naar volle tevredenheid!

De start ziet er veelbelovend uit.

klantgericht en kwaliteit

Klantgerichte autogarage waar kwaliteit hoog in vaandel staat. Altijd vriendelijk en altijd goed geholpen.

Zoals altijd: perfect

Zoals altijd is de service zeer goed. Goede maatregelen genomen in verband met corona virus. Auto netjes op afgesproken tijd klaar. Reparaties enz.... altijd tot in de puntjes uitgevoerd en voor een mooie prijs. Aanrader!

Prettige en snelle service

Je wordt vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Heel fijn!

Eerlijke service.

Bij GECU weet je altijd zeker dat je eerlijk en oprecht geholpen wordt.

Correct, snel en prettig geholpen

Om in deze tijd van coronamaatregelen even geen beroep te hoeven doen op het OV, zocht ik op korte termijn een bruikbare auto. Garage Gecu had deze auto voor mij staan en binnen twee dagen kon ik er mee op pad!

Toppers!

Altijd vriendelijk, goede service!

zeer goed werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken

zoals gewend een uitstekende service.

Perfect geregeld

Onverwachts langs gegaan ivm loszittend warmte werend schild bij uitlaat. Koffie aangeboden gekregen en na een korte wachttijd werd de auto op de brug gereden en losse onderdeel werd vast gezet. Echter werd er ook een brandstoflek gevonden uit veiligheid auto volgende dag weer gebracht( we wilde eerst doorrijden) want we hadden ook een afspraak voor over een paar dagen(apk en bandenwissel en kleine beurt). Uiteindelijk werden we dezelfde dag gebeld dat alles gedaan was.Voor ons dus uitstekend geregeld zoals al jaren dat we klant zijn, kortom zeer tevreden.Top gedaan Gecu Culemborg.

Snel en top geholpen

Airco ruikt weer fris

Fijne auto gekocht en goed geholpen

Leuke auto gekocht bij Gecu en professioneel en vriendelijk geholpen. Erg tevreden over alles!

Zeer goede service

Mijn auto werd voor de RIVM-normen opgehaald en afgelverd, terwijl de service aan de auto naar behoren is uitgevoerd

TOP

TOPPPP. !!!!👍😁

No-nonsense met persoonlijke service

Eind vorig jaar een auto gekocht en zeer tevreden met de service, geen gladde onzinnige verkooppraatjes, maar gewoon eerlijkheid over de auto onder het genot van een kopje koffie. All het personeel komt vriendelijk over, ook deze week tijdens de bandenwissel.

Vertrouwen

Kundig en prima kwaliteit qua uitgevoerde werkzaamheden. Heldere factuur

Randweg 12

4104 AC Culemborg