Super goed. Top...

Professionele service .. Dank u

Snelle en prettige service!

Er werd rekening gehouden met mijn agenda en de monteurs deden echt hun best t probleem zo snel mogelijk voor me te fixen.

Top service en hoge mate van vakmanschap voor puike prijs! Fijn personeel, service met een lach.

GV autotechniek was voor de overname al in omgeving bekend vanwege de bijzonder hoge mate van service en vergaande kennis van Italiaanse autos. Na de overname is het serviceniveau en de kennis van Italiaanse autos zeker niet afgenomen! Wel is de zaak mooi opgeknapt en word je met een glimlach geholpen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn! Wij gaan met al onze autos al jaren naar GV. Dat doen we niet zomaar maar omdat we vertrouwen hebben in de manier hoe we geholpen worden, je geeft je auto toch niet zomaar aan iedereen in reparatie of onderhoud. Wat ons betreft was, is en blijft GV een aanrader!

Professioneel autobedrijf, uitstekende service

Onlangs hier een auto gekocht. De auto was in uitstekende staat en heeft nog een grote onderhoudsbeurt meegekregen voordat wij hem in ontvangst mochten nemen. Prima service en de eigenaar was ook zeer flexibel in zijn tijden zodat wij ook 's avonds langs konden komen. Zeker aan te bevelen!

Zeer klant vriendelijk en goeie hulp

Ik had pech met mij auto en kwam bij gv auto techniek uit. Ik werd gelijk geholpen en kreeg een leen auto omdat me auto niet gelijk gemaakt kon worden. Ik been zeer tevreden over dit bedrijf, en ga nu ook voor me onderhoud er heen.

Fantastisch, geweldige kwaliteit en service

Woonachtig in Amsterdam ben ik al meer dan tien jaar lang klant bij GVAutotechniek in Culemborg. De zeer goede kwaliteit en service zijn na de overname door Ruben Holtslag gewoon gebleven en worden door Ruben heel goed gewaarborgd. Ik ben dan ook ontzettend tevreden en ik kan de garage GVAutotechniek in Culemborg zeker aanbevelen. U zult er geen spijt van hebben. John E. Jacobs

Gecu is goed bereikbaar, duidelijk, vriendelijk en denken mee met de klant. De auto wordt goed onderhouden en netjes schoon afgeleverd. Top!

Prima service goede behandeling.

Goede service.

Uitstekende snelle service

Toen ik erachter kwam dat mijn koplamp stuk was meteen even langsgereden. Binnen 10 minuten was de lamp vervangen. Superservice!

Vakkundig & degelijk autobedrijf

Inmiddels al ruim 2.5 jaar een tevreden klant bij Gecu. Contact & service altijd erg prettig ervaren. Vorige auto in onderhoud gehad wat altijd vakkundig is uitvoerd. Ongeveer een half jaar geleden een andere auto gekocht bij Gecu gekocht, waar ik nog steeds met alle plezier dagelijks vele kilometers in rijdt zonder problemen.

Helder over de service, integer en vriendelijk.

Ik kom al zeker 30 jaar bij dit bedrijf en het bevalt me nog steeds uitstekend. Dat zegt genoeg.

Zeer goede service; GECU denkt met je mee!

Wordt als klant goed voorgelicht en GECU denkt ook mee met mijn portemonnee.

Snel goed en goede service

Snel goed en vriendelijk

Service minded!

Service staat voorop en daarnaast geeft Gecu het gevel mee te denken met de klant.

afspraak 1 dag na melding probleem incl. APK, vlot geholpen

zoals gebruikelijk zeer goed

Correcte behandeling Goed advies

Hele fijne service

Snelle service, vriendelijke medewerkers en goede communicatie. Je staat hier nooit voor verrassingen. Ze bespreken altijd de mogelijkheden met je. Kortom, top!

Betrouwbaar en snel

Ik kon snel terecht voor airco service. Vervolgens kwam Gecu de afspraken goed na en werd ik goed op de hoogte gebracht van de kosten en uitvoering.

Goede service, vriendelijk personeel.

Goede service, een aanrader .

Deskundig en attend

Na een noodgedwongen uitstapje wbt autobeurten nu weer terug. Het voelde als thuiskomen. Hartelijk, deskundig, meedenken en vlot.

Super, snel en betaalbaar

Snel geholpen betaalbaar en vriendelijk, na 20 jaar nog steeds tevreden

Top bedrijf!

Auto gekocht bij Gecu in Culemborg. Zeer nette ontvangst en een goede sfeer binnen dit bedrijf. Snel tot een akkoord gekomen. Bij aflevering heel netjes alles doorgenomen en een fles wijn als cadeau. Ik kom niet uit de regio en ben speciaal naar dit bedrijf gegaan vanwege de recensies. Blij dat ik dat gedaan heb. Al vele probleemloze kilometers gereden! Bedankt.

Prettig contact, snel geholpen

Prettig contact, snel geholpen.

gewoon goed

Gewoon goed

Uitstekend.

Mijn oldtimer ( ongeveer 58 jaar oud) wordt al jaren door Gecu onderhouden en APK gekeurd. Ook reparaties worden goed uitgevoerd en onderdelen, die vaak moeilijk te verkrijgen zijn, worden besteld en gemonteerd. Echt vakmanschap en liefde voor het vak.

Randweg 12

4104 AC Culemborg