Helder over de service, integer en vriendelijk.

Ik kom al zeker 30 jaar bij dit bedrijf en het bevalt me nog steeds uitstekend. Dat zegt genoeg.

Zeer goede service; GECU denkt met je mee!

Wordt als klant goed voorgelicht en GECU denkt ook mee met mijn portemonnee.

Snel goed en goede service

Snel goed en vriendelijk

Service minded!

Service staat voorop en daarnaast geeft Gecu het gevel mee te denken met de klant.

afspraak 1 dag na melding probleem incl. APK, vlot geholpen

zoals gebruikelijk zeer goed

Correcte behandeling Goed advies

Hele fijne service

Snelle service, vriendelijke medewerkers en goede communicatie. Je staat hier nooit voor verrassingen. Ze bespreken altijd de mogelijkheden met je. Kortom, top!

Betrouwbaar en snel

Ik kon snel terecht voor airco service. Vervolgens kwam Gecu de afspraken goed na en werd ik goed op de hoogte gebracht van de kosten en uitvoering.

Goede service, vriendelijk personeel.

Goede service, een aanrader .

Deskundig en attend

Na een noodgedwongen uitstapje wbt autobeurten nu weer terug. Het voelde als thuiskomen. Hartelijk, deskundig, meedenken en vlot.

Super, snel en betaalbaar

Snel geholpen betaalbaar en vriendelijk, na 20 jaar nog steeds tevreden

Top bedrijf!

Auto gekocht bij Gecu in Culemborg. Zeer nette ontvangst en een goede sfeer binnen dit bedrijf. Snel tot een akkoord gekomen. Bij aflevering heel netjes alles doorgenomen en een fles wijn als cadeau. Ik kom niet uit de regio en ben speciaal naar dit bedrijf gegaan vanwege de recensies. Blij dat ik dat gedaan heb. Al vele probleemloze kilometers gereden! Bedankt.

Prettig contact, snel geholpen

Prettig contact, snel geholpen.

gewoon goed

Gewoon goed

Uitstekend.

Mijn oldtimer ( ongeveer 58 jaar oud) wordt al jaren door Gecu onderhouden en APK gekeurd. Ook reparaties worden goed uitgevoerd en onderdelen, die vaak moeilijk te verkrijgen zijn, worden besteld en gemonteerd. Echt vakmanschap en liefde voor het vak.

Prima!

Je wordt er leuk ontvangen, als je moet wachten tot de auto klaar is, wordt er koffie of thee aangeboden, de auto wordt uitstekend gerepareerd.

Top service

Vanwege een defecte aircopomp, heeft GECU snel een andere besteld. Helaas verkeerd type voor de SYRX. Dezelfde dag andere besteld en retourgezonden. Opnieuw alles losgehaald, geinstalleerd en volgens planning gereed. Zeer vakkundig uitgevoerd, zeer klant vriendelijke benadering en vooral perfecte service van GECU.

Een prima garage

Goede zorg voor de auto, het onderhoud en de aankoop ervan. Prettig contact

Snel geregeld

Fijne service

Zeer prettige garage met vriendelijk en vakkundig personeel

Een kleine garage waar de personeelsleden jou en jouw auto kennen. Prettige ontvangst en goed vakwerk.

Goed en duidelijk snel geholpen

Na een telefonische afspraak hebben gemaakt een goede afwikkeling en duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie en kosten.

Vriendelijke mensen, Word altijd naar tevredenheid gehoplpen

Goede service en directe oplossing vsb storing

Had een storing in het motormanagement. Is opgelost. Had nog garantie dus was kosteloos. Prima opgelost en goede service van Cyril.

Zeer correcte inlichtingen en verwerking.

Goede hulp en veel medewerking bij de vervelende ge gebeurtenis, die de anwb niet kon oplossen. Snelle en adequate hulp en reparatie met goede voorlichting van reparatie van het vermoedelijke euvel en de eventuele duurdere reparatie, omdat niet voorzien zou kunnen worden wat ze bij de reparatie tegen zouden kunnen komen.

Waanzinnig

Prima geholpen in korte tijd

Randweg 12

4104 AC Culemborg