Erg klantvriendelijk en een goede service.

Ben ondanks de huidige omstandigheden goed geholpen. En tevreden hoe de auto is afgeleverd.

Duidelijke vooraf informatie die goed inzicht gaven in wat er gedaan moest worden.

Fijn bedrijf waar onze auto professioneel en na duidelijke vooraf informatie goed gemaakt is. Blij mee !!

Klantvriendelijkheid 100 %

Ik denk dat de auto weer in orde is. Wel constateer ik dat bij vertrek en tot circa 1 km afgelegde afstand nogal veel gas (?) automatisch wordt gegeven. Zelf denk ik dan aan een automatische choke maar misschien bestaat zon ding helemaal niet meer.

Service is top zoals altijd!!!

We zijn al vele jaren klant, altijd goede uitleg over de gemaakte kosten en de te verwachte kosten. Wij blijven zeker klant.

Altijd gezellig en persoonlijk contact.

Je bent daar geen nummer, wordt bij de voornaam genoemd.

Goede garage wordt meegedacht

Zoals altijd, prima service, goed informatie en afstemming tijdens de reparatie

Ik was als oud inwoner van eerst Culemborg en later Tricht al iets van 18 jaar klant van Gecu. Een paar maanden geleden verhuisd naar Heerlen, maar toch blijft mijn auto bij Gecu in het onderhoud. Tevens een goed excuus om oude vrienden in Culemborg en Tricht weer eens op te zoeken :). Gecu is gewoon een fijn bedrijf dat je kan vertrouwen.

PRIMA

Zoals gewoonlijk goede afspraken die na gekomen worden, fijn personeel en erg VRIENDELIJK. SUPER.

Prima!

Fijne zaak, goede communicatie en goede service. Persoonlijk contact.

Prima behandeling

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, en de auto meteen daar kunnen laten en de volgende dag, nadat eerst aangegeven was wat er gerepareerd moest worden met de eventuele onkosten zouden zijn, gerepareerd.

Heel vriendelijk en veel kennis!

Wordt altijd met passie en liefde naar de autos gekeken!

Uitstekend!!!

Auto voor een onderhoudsbeurt conform het onderhoudsschema "ingeleverd" en deze zoals afgesproken weer opgehaald. Super service en zeer klantvriendelijke garage waar gewoon iedereen naar toe kan. Zeer faire prijs voor de gedane werkzaamheden en de auto met een heel goed gevoel weer in ontvangst genomen. Fijn dat er zulke betrouwbare garages bestaan. Complimenten.

Uitstekend en zeer professioneel geholpen

DE auto afgeleverd voor APK en groot onderhoud. Na een eerste inspectie worden met de klant de niet eerder ontdekte gebreken besproken. De noodzaak en of adviezen voor reparatie aangeven incl mogelijke onkosten. Op een heel prettige en duidelijke wijze. Bij het ophalen worden de reparaties en adviezen nog eens doorgenomen incl de vervangen onderdelen geshowd. Heel klantvriendelijk bedrijf!

Werd heel snel geholpen. Had een afspraak over twee weken, maar omdat mijn accu van de auto stuk was kon de afspraak naar voren gehaald worden. De auto is zelfs gewassen. Voortaan dus naar Gecu. Goede service.

Klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit

We hebben bij GVA een occasion gekocht! Aan en verkooptraject perfect gelopen. Aanrader voor iedereen die voor goede prijs kwaliteit onderhoud wil of occasion wil kopen. Bedankt Ruben.

Gecu doet wat ze beloofd

Vakkundig, snel en eerlijk. Bij Gecu heb je het gevoel dat het goed zit.

altijd bereikbaar en goede advies!

goede service en op een goede locatie.

snelle afspraak, keurig en netjes ontvangst, en bij ophalen goede en duidelijke verwoording van de factuur en werkzaamheden.

kennis, kwaliteit & service, mijn complimenten!

Geen poespas, gewoon eerlijke en klantvriendelijke benadering en uitvoering. Een garage om iedereen aan te raden.

Goede en snelle service

Mijn auto bij gv auto techniek gebracht. Alles super goed verholpen en goede communicatie.

Uitstekende service, er is tijd voor de klant.

Wanneer ik bel of langskom is er altijd een klantgerichte, dienstverlenende aanpak.

Super geholpen je voelt je 100% koning.

Ruben, is iemand die meedenkt in oplossingen dit is iets wat niet veel eigenaren van bedrijven doen klant is koning en niet ten kosten van elke prijs. TOP.

Super fijne garage kwaliteit en kundig

Fijn zoals Ruben met je meedenkt in oplossingen en niet perse meteen de duurste. Echt aanrader voor specialist in Fiat 500 in mijn geval.

Proberen altijd oplossing gericht te werken, en zeer klant vriendelijk.

Top!!

Goede service voor een schappelijke prijs

Al sinds 2012 kom ik hier voor jaarlijks onderhoud aan mijn Fiat Punto (voorheen Alfa Romeo). Goede vakkennis en uitstekende klantvriendelijkheid. Het is een relatief klein bedrijf, het contact ervaar ik hierdoor als prettig en persoonlijk. De uitgebreide toelichting van de reparaties is ook bijzonder, na afloop kun je zelfs bekijken welke onderdelen zijn vervangen. Het bedrijf is onlangs overgenomen door Ruben en ik kan bevestigen dat de kwaliteit nog steeds uitstekend is.

Randweg 12

4104 AC Culemborg