Vriendelijk ontvangst. Objectieve kosten vooraf. Prima service

"Geen woorden maar daden"

Er wordt niet eerder gestopt voordat het probleem is getackeld. Goed bezig!

Prima service weer verleend

Ik ben goed geholpen en al mijn problemen die ik had zijn door Gecu opgelost. Ik rijd weer een auto als nieuw. Bedankt.

Klant vriendelijk

Goed advies.

Top garage

Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid voor een hele mooie prijs.

Zoals altijd zeer goede service.

goed geholpen

goed geholpen, en goed geluisterd naar mijn wensen

Heel positief

Op de achterklep van mijn auto begon de verf te bladderen en omdat ik deze auto pas een paar maanden geleden bij Gecu gekocht had, hebben ze voor mij dit probleem verholpen door de achterklep opnieuw te spuiten en dit viel onder de garantie. Ik ben zeer tevreden over deze oplossing. Zoals altijd prima en vriendelijk behandeld. Mijn dank daarvoor.

Kundige en sympathieke garage!

Al jaren de garage waar ik mijn auto met een goed gevoel naartoe breng. Kundig, denken mee en houden zich aan afspraken.

Top service

Ik kwam voor vervanging van een autolampje. Manuren werden niet gerekend, alleen de kosten van de lampjes. Tevens hebben de heren kosteloos e.e.a. gecheckt (olie, accu, bandenspanning).

Uitstekende betrouwbare garage

Altijd goed geholpen bij Gecu in Culemborg. Duidelijk in communicatie en klantvriendelijk!

Zeer Goed en correct behandeld, u bent een uitzondering onder de garages

Ook in de corona tijd bent u coulant en wordt mijn auto opgehaald en bezorgd.

altijd een prettig bezoek

betrouwbaar en goede service

Netjes en goede service

Altijd vakkundig en vriendelijk

Al jaren klant van deze garage. Nooit 1 klacht gehad. Vriendelijke mensen. Hulpvaardig en terzakenkundig. Kopje koffie erbij. Een top bedrijf

Prima garage

Goede ervaring, netjes gewerkt

Goed overleg en service

Altijd goede service

Goede service,aardige mensen

Snelle service.

Voor een kapotte zijspiegel kon ik de volgende ochtend al terecht. Binnen een paar minuten gefixed en: was nog goedkoop ook.

Zeer keurige afspraak gemaakt en ook nagekomen.

Fijne en correcte behandeling. Telefonisch op de hoogte gesteld van extra onkosten. De andere onkosten van de grote beurt en APK komen voor rekening van het onderhoudscontract.

Echt een hele goede fijne garage

We hebben inmiddels 3 autos hier in onderhoud, waarbij ik ook het een en ander zelf doe /wil doen. Ik ben een tijd op zoek geweest naar een garage die daar op een eerlijke (2 kanten op) en fijne manier mee om kan gaan, en ik heb hem gevonden. Gewoon netjes, eerlijk en open.

Zoals altijd een goede service voor een faire prijs.

Kundig en goed advies, no nonsense garage!

Ik kan altijd snel terecht, krijg goed advies en er wordt altijd een leenfiets of auto geboden. Als er iets aan de auto gedaan moet worden overleggen ze altijd netjes over de kosten en geven je waar mogelijk de keuze in hoe op te lossen. Bonus: lieve hond die je kan aaien als je even op je beurt moet wachten. :-)

Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan.

Goed en vertrouwelijk behandeld.

Randweg 12

4104 AC Culemborg