Uitstekende betrouwbare garage

Altijd goed geholpen bij Gecu in Culemborg. Duidelijk in communicatie en klantvriendelijk!

Zeer Goed en correct behandeld, u bent een uitzondering onder de garages

Ook in de corona tijd bent u coulant en wordt mijn auto opgehaald en bezorgd.

altijd een prettig bezoek

betrouwbaar en goede service

Netjes en goede service

Altijd vakkundig en vriendelijk

Al jaren klant van deze garage. Nooit 1 klacht gehad. Vriendelijke mensen. Hulpvaardig en terzakenkundig. Kopje koffie erbij. Een top bedrijf

Prima garage

Goede ervaring, netjes gewerkt

Goed overleg en service

Altijd goede service

Goede service,aardige mensen

Snelle service.

Voor een kapotte zijspiegel kon ik de volgende ochtend al terecht. Binnen een paar minuten gefixed en: was nog goedkoop ook.

Zeer keurige afspraak gemaakt en ook nagekomen.

Fijne en correcte behandeling. Telefonisch op de hoogte gesteld van extra onkosten. De andere onkosten van de grote beurt en APK komen voor rekening van het onderhoudscontract.

Echt een hele goede fijne garage

We hebben inmiddels 3 autos hier in onderhoud, waarbij ik ook het een en ander zelf doe /wil doen. Ik ben een tijd op zoek geweest naar een garage die daar op een eerlijke (2 kanten op) en fijne manier mee om kan gaan, en ik heb hem gevonden. Gewoon netjes, eerlijk en open.

Zoals altijd een goede service voor een faire prijs.

Kundig en goed advies, no nonsense garage!

Ik kan altijd snel terecht, krijg goed advies en er wordt altijd een leenfiets of auto geboden. Als er iets aan de auto gedaan moet worden overleggen ze altijd netjes over de kosten en geven je waar mogelijk de keuze in hoe op te lossen. Bonus: lieve hond die je kan aaien als je even op je beurt moet wachten. :-)

Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan.

Goed en vertrouwelijk behandeld.

Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf. je kunt op hun rekenen bij onverwachte problemen met je auto. Zijn betrouwbaar en leggen goed uit waarom iets vervangen moet worden. daarnaast zijn ze erg vriendelijk.

Vertrouwd, met persoonlijke aandacht waardoor 100% tevredenheid !!

Dankzij de grote beurt en het nodige onderhoud van vorige week, rijdt mijn Toyota Starlet weer fantastisch. Ondanks zijn/haar leeftijd van bijna 27 jaar, hoop ik er nog jaren met plezier mee te rijden. Ik heb hier alle vertrouwen in, juist mede dankzij de prettige en vakkundige ervaringen met Gecu. Voor jullie steeds weer goede prestaties , mijn hartelijke dank en welgemeende COMPLIMENTEN.!!!!

betrouwbaar en transparant

Fijn dat er in Culemborg nog altijd 'familiebedrijven' zijn waar vakmanschap en klantbelang een warm hart worden toegedragen.

Heel fijn en deskundigheid is hoog

Volgende keer weer naar de garage, voor een reparatie.

servicegericht, meedenkend, vriendelijk, klantgericht

Bij het maken van de afspraak dacht de garage mee met dag en tijd die mij het beste uitkwamen. Toen ik mijn auto ging ophalen werden me de onderdelen die vervangen waren getoond en werd er uitgelegd waarom vervanging noodzakelijk was.

Goede garage en service

kleine onderhoudsbeurt goed uitgevoerd en correcte afstemming en informatie over extra onderhoud

vriendelijk geholpen en correcte afstemming over extra benodigd onderhoud, denken mee voor een goede oplossing.

geweldige service

in de ochtend gebeld voor een nieuwe spiegel voor mijn auto. en er werd goed mee gedacht in oplossingen. en ik kon de zelfde dag nog terecht om hem even snel te laten vervangen.

Toppie service

Kundig, prettige mensen en nette prijs.

Randweg 12

4104 AC Culemborg