Gewoon top

Gewoon goed, geven duidelijke uitleg en goede indicatie over de kosten .

Top service !

Zeker een aanrader, goede service en advies!

Service, uitvoering, vriendelijkheid 5*

Combinatie van uitstekend kwaliteit en onmisbaar vriendelijkheid. Wat wil je meer?

Top geholpen

Goed advies over pechservice

Klantgericht

Vriendelijk, zorgvuldig, deskundig en ervaren

Ruben onderhoudt onze auto als ware het zijn eigen auto

Ruben geeft je het vertrouwen dat hij de auto de service geeft die het nodig heeft; hij vervangt de delen die moeten worden vervangen, geen onnodige.

Persoonlijk en professioneel

Skoda Octavia gekocht, persoonlijk geholpen en professioneel afgehandeld. Zo hoort het! Flesje wijn bij overdracht en zelfs een handgeschreven kaart nadien. Te gek!

Eerlijk en transparant

Mijn auto goed na gekeken en gaven goede uitleg over mogelijke reparaties en gevolgen.

Dik tevreden

Ik ben al jaren klant bij de Gecu. Onderhoud van de auto is altijd goed. Je wordt er vriendelijk en snel geholpen. Je maakt gebruik van een leenauto of leenfiets. Afspraken worden goed nagekomen. Dik tevreden.

Super vriendelijk geholpen!

Snel en goed!!!

Altijd goed service

In de afgelopen jaren altijd goed geholpen, kan altijd tussendoor terecht

Goede service Top!

Vriendelijk ontvangen, goede service Top!

Super geholpen voor een eerlijk prijs

Super geholpen voor een eerlijk prijs,

Altijd goede service,

Ik kwam al jaren bij deze garage, nu Ruben het heeft overgenomen is het net zo goed gebleven als het was bij Gert.

Echt aan te bevelen

Jammer dat ik verhuisd ben en niet meer naar Gecu kan. Altijd goed geholpen. Heel aardige medewerkers die meedenken. Heel veel succes in de toekomst

Perfecte ervaring

Goede service. Werd vriendelijk en supersnel geholpen ondanks dat ik geen afspraak had. Echt een garage waar de klant nog op de eerste plek staat en voor een hele nette prijs. Zeer aan te bevelen.

Flexibel en denken in oplossingen

Telefonisch contact geweest en alles werd meteen geregeld, super !

Uitstekend.

Prima. Niks negatiefs op aan te merken.

Alles naar tevredenheid verholpen.

De garantie reparaties zijn prima uitgevoerd. Ben blij dat ze zijn verholpen. En kan weer tevreden in mijn auto rijden. Bedankt.

goede uitleg, goed geholpen, vriendelijk

Er werd goed te tijd genomen om uitleg te geven over wat ze gingen doen, en hebben gedaan, en het was allemaal vriendelijk

Altijd perfect en vooraf bericht.

Uitstekende service, komen afspraken na.

Prima service.

Goede service en klant vriendelijk

gewoon heel goed

deskundig en vriendelijk