Goede service, prettige mensen.

Denken mee, komen afspraken na. Prima.

Klantvriendelijk, zeer servicegericht en professioneel!

Met een vertrouwd gevoel gedurende vele jaren: Geef ik mijn oldtimer in zeer deskundige handen! Welk technisch mankement het ook betreft het komt altijd in orde. Op deze wijze maakt het autorijden voor mij: een safe, relaxed ‘automatisme’ with a very big smile…. Wat wil je als automobilist nog meer, persoonlijk heb ik geen idee?!?!?! Mijn DANK betreft dan ook allen! Autogroet, Hesther Jukema

Fijn geholpen!

Ik ben op een erg prettige manier geholpen, erg vriendelijk en met veel kennis van zaken. En uiteindelijk een mooie auto gekocht.

Goede duidelijke uitleg,

Duidelijke uitleg betreffende servicebeurt Airco.

Klantvriendelijk, komt afspraken na

Zeer klantgericht. Door de rekening uit te leggen en te laten zien wat er gebeurd is of moet gebeuren, komen ze op mij helder en transparant over!

zeer betrouwbaar en nette prijzen

prima service

Je word altijd goed en deskundig geholpen

Goed en snel geholpen

Raam wilde niet meer op of neer. Kon dezelfde dag nog terecht. Eind van de middag al weer klaar

goed geholpen

Goede service, eerlijke prijs

Al jaren met mijn beide auto’s bij Gecu in onderhoud. Altijd goed geholpen!

Vriendelijke tekst en uitleg en de tijd voor de uitleg Top

Goede ervaring bij een superbedrijf, top

zoals altijd prima

Jarenlang mijn vaste garage tot mijn volle tevredevheid

Professionals

Wij werden erg vriendelijk ontvangen

Proefrit gemaakt, auto gekocht ging allemaal erg gemoedelijk. En toen we de auto gingen ophalen zat er een hele mooie rode strik op. Dat was echt een verrassing, wel jammer dat de strik niet mee naar huis mocht.

Wederom prima

Snel een afspraak en snel geholpen

goede service, flexibel, vriendelijk

altijd vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

Zeer klandvriendelijk Goede communicatie. Zeer prettig.

Staat er onder

Zeer correct en bekwaam personeel Een top garage

Zeer slecht! ...

Voor de tweede keer tijdens wassen shampoo op . Het van te voren ingegooide geld dus ook ..... Want daar heb je niets meer aan!

De service is ALTIJD op topniveau!

Deze keer weinig onderhoud nodig, maar wel een reguliere APK en een klein lekkage probleempje. Bij andere garages wordt er soms van alles en nog wat erbij 'verzonnen' om de rekening een beetje op te hogen. Niks daarvan bij Gecu! Je wordt net zo fijn geholpen als hij een grote klus en zelfs van slimme tips voorzien hoe je toekomstige problemen kunt voorkomen. Dit geeft mij het vertrouwen dat als er wel een keer een duurdere reparatie wordt aanbevolen, dat het dan ook echt nodig is.

Fijne, persoonlijke benadering en mooie auto’s

Een goede occasion gekocht voor een marktconforme prijs bij dit bedrijf. Vader en zoon hebben hart voor de zaak en voor hun klanten: dit zie je terug in de open, eerlijke en persoonlijke benadering. Waar zie je dat nog anno 2021? Hier!

Kan niet beter!

Helemaal fijn dat ook mijn Hymer camper van 3500 kg APK gekeurd kon worden en een moeilijke vervanging van distributieriem en waterpomp! TOP! Prijsstelling ook heel scherp t.o.v. mijn vorige garage.

Randweg 12

4104 AC Culemborg