Snel geholpen

Na een afspraak te hebben gemaakt kon ik de volgende dag al terecht.binnen een paar uurtjes was tie al weer klaar .

Gewoon een helder verhaal

Goede communicatie en geen verassingen achteraf!

Zeer deskundige garage

Word er altijd deskundig goed en vriendelijk geholpen

Prima garage. al jaren lang mijn vaste adres voor onderhoud van de auto.

Ik maak al een aantal jaren gebruik van het autoplan. Een van de services van GECU. Een vast maandbedrag waarin veel zaken zijn ondergebracht. Daarnaast komt ik al meer dan 10 jaar bij deze garage en krijg altijd prima service. Een bijkomend voordeel: tanken en autowassen kan er in 1 moeite door.

Zeer vriendelijk en deskundig!

Klein stukje Italie gevoel: heerlijk!!!

Zoals altijd een goede en persoonlijke service

Je wordt hier altijd vriendelijk ontvangen en krijgt ook een persoonlijke service. Alles gaat netjes in overleg en er wordt aangeboden om zelf ook even te zien wat afgekeurd is voor de APK. Aan het einde wordt elk onderdeel van de rekening besproken en weet je precies waar en waarom je ergens voor betaald. Voor mij is de service die verleent wordt het waard om verder naar deze garage te rijden i.p.v. een lokale garage te bezoeken.

Eerlijk en goed advies

Meer dan 30 jaar bij deze garage. Voor mij geen andere!

Prima service.

Zoals altijd een vriendelijke, correcte en snelle service.

Goeie service, prettig contact, goede communicatie

Over het probleem zoals benoemd door de wegenwacht werd goed en adequaat meegedacht. Kon snel terecht en er was overleg over een onderdeel wat niet voorradig was, waardoor het iets langer duurde. Prettig dat ik te zien kreeg wat t probleem was , kreeg zelfs fotos doorgestuurd. En.... naast een gerepareerde auto, kregen we ook een schone auto terug. Dank!!

Zeer goede service

Mijn ervaring met RH Autotechniek is bijzonder positief. De deskundigheid, betrokkenheid en het enthousiasme van de medewerkers is buitengewoon.

Goede service zeer klantvriendelijk!

ideale garage met full service

Winterbandenwissel, wintercheck en lampje laten vervangen. Klaar terwijl je wacht, goede koffie onbeperkt, fijne wachtkamer, meevallende rekening en duidelijke uitleg van de rekening. Blijft de ideale garage.

Perfecte service

Vriendelijk, betrouwbaar, kennis van zaken.

Goede service en informatie

Vriendelijke mensen en snelle en vakkundige reparatie

klantvriendelijk en professioneel

zoals boven

Zoals gewoonlijk goede en snelle service.

Winterbanden vlot verwisseld, en ook een wintercheck. En altijd goede uitleg over wat er gedaan is

Fijne snelle service

Ik kon gelijk dezelfde dag terecht om naar mijn auto te laten kijken. Klantvriendelijk, persoonlijk, servicegericht en duidelijke communicatie.

Snelle afhandeling en zeer vriendelijk.

Zoals gewoonlijk heel netjes geholpen

Bandenwissel, kon snel terrecht en ben vakkundig geholpen , erg fijn !

Zeer vakkundig personeel

Prima service en een zeer nette prijs.

Altijd vriendelijk, meedenkend en deskundig

Zie hierboven

Goed geholpen goede service

Goede dienstverlening

Er wordt duidelijk uitleg gegeven met mogelijke opties wanneer er is niet in orde is met de auto

Altijd eerlijk en gedegen advies!

Goede service, afspraak is afspraak en altijd meedenkend met de klant. Uitstekende garage!

Super service

Altijd duidelijke uitleg wat er vervangen of gemaakt moet worden. Alles in overleg. Ceriel denkt altijd in oplossingen met je mee. Super!

Randweg 12

4104 AC Culemborg