Zeer prettig

Altijd goede communicatie, overleg en afspraken rondom de ‘autobeurt’. Daardoor nooit onverwachte kosten of nare verrassingen.

Duidelijkheid in alles.

Prettige communicatie en heel duidelijk en eerlijk.

Fantastisch

- Zeer attente aandacht voor klant en auto; - Zij weten wie jij bent; - Keurige ruimte om te wachten tot auto klaar is; - Zeer precieze uitleg over uitgevoerde werkzaamheden; - Zeer sympathieke jongens.

prima service

altijd ben ik goed geholpen

Heel goede service door professionele medewerkers.

Geen toevoeging.

Altijd zo’n fijne ontvangst!

Fijne mensen, goed werk

Super, super en nogmaals bedankt

Zoals altijd prima!

Ik word vriendelijk ontvangen en prima en deskundig geholpen. Dit is al jaren zo! Complimenten!

Klant vriendelijk - denkt met klant mee - geef goed advies - vakbekwaam. Na het onderhoud en de apk keuring voel je je weer veilig in je auto. Ik raad Gecu ook aan aan andere mensen

Dik tevreden

Alles netjes en snel geregeld

betrouwbaar en geweldige service

titel zegt genoeg

Eerlijk en betaalbaar

Voorheen altijd in onderhoud geweest bij de dealer echter nadat ik in Culemborg ben komen te wonen hier terecht gekomen. En uitmuntend geholpen, en dat een stuk goedkoper dan ik gewend was. Voor het vervangen van een lamp betaal je alleen het lampje maar geen arbeid. Dat noem ik service. Ga zo door mannen!

Toppers

Toppers leuke jongens goed geholpen mooije prijs niet te duur.vertrouwd

Prima service!

APK + grote beurt. Vooraf duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden. Tussentijds telefonisch overleg. Bij ophalen wordt de factuur doorgenomen, aanbod om vervangen onderdelen te mogen zien. Vriendelijke, betrouwbare jonge ondernemer die zeker is aan te bevelen!

Fantastische service!

Tijdens mijn zoektocht naar een auto gebeld naar GECU met de vraag of zij wellicht een auto hadden staan die aan mijn zoekwens voldeed. Een week later stond de auto, die er als nieuw uitzag, inclusief strik in de showroom om door mij mee te worden genomen. Ik ben ontzettend fijn en deskundig geholpen.

zo servicegericht en vriendelijke, vrolijke sfeer

Mijn winterbanden moesten erom gelegd worden en het klokje op de wintertijd gezet. Alles werd in korte tijd gedaan, waardoor ik niet extra van Geldermalsen naar Culemborg heen en weer hoefde te rijden

Altijd goed geholpen.

Super fijne ervaringen met Gecu. Eerlijke prijzen en ook eerlijk wat betreft er moet gebeuren. De klant staat echt op de eerste plaats. Wij komen zeker terug!

goede service

goede service en het is klantgericht

Zoals altijd: uitstekend!

Mijn auto kwam voor de wintercheck en had nieuwe ruitenwissers nodig. Die waren niet op voorraad maar werden gelijk geregeld, service!

Kundig en sympathiek

Goede monteurs en service, bij reparatie of onderhoud laten ze zien wat ze vervangen of gerepareerd hebben,ik ben een echte auto liefhebbers deze mensen hebben ook passie voor autos, en maken hierdoor altijd even een praatje over de staat van de auto en wat er eventueel aan zit te komen.

Eerlijk en betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding

uitstekend geholpen door vriendelijk personeel.

GOED GEHOLPEN BIJ REPARATIE. KOMT AFSPRAKEN GOED NA . ALLES NETJES EN OP TIJD.

Klantvriendelijk en netjes

Er wordt met je meegedacht en je wordt netjes voorgelicht. De werkzaamheden worden prima uitgevoerd

Super zoals altijd

Afspraken zijn altijd op korte termijn te maken. Wordt goed meegedacht.

Randweg 12

4104 AC Culemborg