Snel en vakkundig geholpen

Vakkundig en vriendelijk. Prijs zeer schappelijk

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig werk wordt geleverd en bijzonder vriendelijk klantcontact. Afspraak was snel gemaakt en volgens afspraak uitgevoerd.

Aardige mensen

Staan gelijk voor je klaar!

Zeer tevreden met de service.

Auto gebracht voor keuring en grote beurt. Netje gebeld wat er gedaan moest worden. Schrok wel even van de uiteindelijke prijs. Alles netje gedaan en een schone(zowel binnen als buiten) auto mee naar huis. Prettige, persoonlijke benadering, zoals altijd.

Goede ervaringen

Super service!

Hele goede ervaring. Er werd niet moeilijk gedaan over doorpraten na sluitingstijd of wat extra vragen. En ook heel fijn…er werd niet alleen naar mijn man gekeken en gesproken. Daar kan menig autoverkoper nog wat van leren. Zeker als t om MIJN auto gaat! Bedankt voor de service dus.

Kwaliteit voor een goede prijs

Zeer vakbekwaam en denkt met de klant mee. Overleg wordt gepleegd als er wat extra moet worden gedaan. Ook wordt er aangegeven welke onderdelen de volgende keer waarschijnlijk moeten worden vervangen. Ik kan iedereen aanraden om zijn auto bij RH Autotechniek in onderhoud te geven.

Kundig, vlot en prettig

Kundig, prettig en vlot

Hele goede service !

Fijn ontvangst en uiteindelijk ruim de tijd genomen om ons te helpen.

Gewoon goed en netjes geholpen.

Gewoon goed en netjes geholpen met de APK keuring van de auto.

Goede nette service

Netjes en zeer vriendelijk geholpen zoals altijd.

Goede ervaring en een keurig bedrijf

Online afspraak gemaakt voor een grote beurt. Ik was snel aan de beurt. Auto afgeleverd en ik kon gebruik maken van een gratis fiets. In de ochtend gebeld over de stand van zaken van de auto. Goed overleg gehad over de werkzaamheden en de kosten ervan. Heb absoluut niet de indruk dat ze de kosten opdrijven. Uiteindelijk auto opgehaald en afgerekend. Toen ik naar de auto liep was deze gewassen en de binnenkant was schoongemaakt. Dat was een fijne ervaring. Het voelde goed en ik ga hier zeker nog vaker terugkomen. Ook de auto van mijn vrouw zullen wij hier brengend

Heel goed.

Zeer vriendelijk en eerlijk en snel mijn petje af voor het bedrijf.

Top bedrijf

Goede serve goed en vriendelijk personeel

Snelle en goede afhandeling bij problemen.

Onlangs startte mijn auto niet. Na een telefoontje werd vrij snel door een monteur de auto bij mij voor de deur gestart zodat ik voor een onderzoek naar de garage kon rijden. Daar bleek de accu overleden, er werd meteen een nieuwe geplaatst en binnen korte tijd kon ik weer naar huis.

Zoals altijd keurig

Correcte en eerlijke service zoals altijd

goede service

Goede en duidelijk service

Heb mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en vervanging distributieriem. Werd eerst gebeld wat de kosten waren en er werd eerlijk gezegd dat de auto het zeker nog waard was. Heb bij een andere garage wel eens gehoord dat ik maar een nieuwe moet kopen. De reparatiekosten vielen mij mee en heb hier geen nieuwe auto voor. Heb het gevoel dat ik eerlijk wordt behandeld bij Gecu. Niet alleen nu, maar ook hiervoor. Ik zou deze garage bij iedereen aanraden.

Fijne garage, full service en vervangende auto ook prima in orde

APK keuring, grote beurt en vervangen accu. Vervangend vervoer ook prima in orde. Kon gewoon hele dag naar mijn werk. Garage goed bereikbaar en een nieuw koffiemachine aanwezig met veel smaakjes, alles relaxed met fijne wachtkamer en veel deskundigheid in huis. Duidelijke uitleg van elke factuurregel en altijd scherp geprijsd. Kortom, een garage waar je voor wilt omrijden.

Top service!

Deskundig en klantvriendelijk.

Verrassend vriendelijk, meedenkend en respectvol geholpen.

Zie mijn zin hierboven.

Als altijd heel gastvrij en klantvriendelijk ontvangen.

Wederom bij APK keuring in goed overleg de noodzakelijke reparaties laten verrichten. Na heel goed advies en meedenken ivm best oude auto.

Zoals altijd zeer tevreden.

Zeer tevreden!

uitstekend

Zeer goede uitleg en uitvoering van de gedane werkzaamheden.

Randweg 12

4104 AC Culemborg