Afspraak maken en de volgende dag ingepland, TOP

Airco werkte niet meer, afspraak gemaakt en ingepland op de volgende dag. Servicebeurt airco en probleem opgelost, auto na 4 uur weer op gehaald. Klasse dat het snel en vakkundig verholpen was.

• Faciliteiten wachtruimte

staan altijd voor je klaar

krijg ook een goede kosten berekening en uitleg over nota

Fantastisch servicegericht bedrijf!

Bij Gecu denken ze met je mee. Altijd zoeken naar een oplossing, klantvriendelijk, behulpzaam en werkzaamheden technisch altijd naar tevredenheid uitgevoerd. En dit allemaal voor een nette prijs.

alles volgens afspraak verlopn,

Deskundig en betaalbaar.

FH denkt met de klant mee, is deskundig en servicegericht.

Meedenkende monteurs

Garage die autos goed maar niet duur op de weg houden. Oude autos, in overleg, met goede slooponderdelen repareren.

Fijne garage met goed advies

Mijn auto weer helemaal tiptop na de apk met onderhoudsbeurt. Ik kom al jaren met mijn auto bij Gecu en het is altijd prima. Je wordt goed geïnformeerd en geadviseerd en mijn auto was ook nog eens gewassen toen ik hem ophaalde. Het persoonlijke en kleinschalige van deze garage vind ik een echte bonus.

Vriendelijk, persoonlijk, klantgericht

Bij de snelle aankoop van een vervangende auto naar een aanrijding en total lossverklaringen van de auto heb ik veel service ervaren van Gecu.

• Faciliteiten wachtruimte

Het is een goed, eerlijk en fijn bedrijf

Je wordt goed geholpen en ze komen de afspraken na. Vriendelijk en erg bekwaam personeel.

Top service

Snel, netjes, overzichtelijk, goed advies, top service

top vakgarage

Gemakkelijk een online afspraak gemaakt voor APK-keuring. Keurig een afspraakbevestiging ontvangen en de keuring volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd. Toppie!

Snel en betrouwbaar

Altijd goed werk

Altijd goede service en klantvriendelijkheid.

Altijd tevreden

Kom er inmiddels zeker 16-17 jaar en ben erg tevreden. Vriendelijk en doen er alles aan om je tevreden te houden. Mocht er een probleem zijn dan lossen ze het op

Perfecte service

Ik heb een auto hier gekocht. De verkoper kwam heel kundig en betrouwbaar over. Hij nam ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen en ook na afloop reageerde ze snel op vragen . Ik raad dit bedrijf zeer aan! Top service.

Snel, vriendelijk en goed

De auto was snel klaar, waardoor ik hem maar even hoefde te missen. Mensen daar zijn vriendelijk en de prijs viel reuze mee

Goed geholpen vriendelijke mensen

Volgende keer weer terug naar deze garage

Vriendelijk en kundig

Kundig en vriendelijk personeel

Snelle en goede service

Kan altijd terecht al jaren. Klantvriendelijk komt altijd met een oplossing. Betaalbaar en vriendelijk personeel. De leuke acties waaronder het tanken met %

zeer aan te bevelen

Uistekende prijs/kwaliteit verhouding

Netjes geholpen

Ben netjes geholpen door eigenaar en monteurs. Echte liefhebbers van Italiaanse autos

Top op basis van klantvriendelijkheid, mee denken met de klant, geven van objectief advies, heldere en duidelijke afspraken vooraf. Het uitvoeren van de werkzaamheden binnen de vooraf gestelde uren. Ik voel mij oprecht welkom!

Snelle en goede service!

Fijn dat ik nog last minute mocht komen om mijn winterbanden te verwisselen. En super dat mijn banden werden gemankeerd met LV, RV, LA en RA handig voor als ze volgende winter er weer op moeten!

Goede kleine maar betrouwbaar garage !!!

Goede maar betrouwbare garage !!! Overleg met de klant over de mogelijke kosten / APK / kleine of grote beurt..... Prijs afspraak over banden !! En zo voort !! Ik kom hier al ruim 40 jaar !! ...... GARAGE is overgegaan van Vader op zoon al 3 generaties.....Heb nieuwe Directeur / Chef werkplaats zien op groeien ...... Gr Wim. VOS.

Zeer positief

Goed, duidelijke analyse, helder verhaal.

Randweg 12

4104 AC Culemborg