word altijd netjes te woord gestaan, houden zich aan de afspraken .
Snel geholpen en professioneel te woord gestaan
Weer super goed geholpen met me auto. Kleine beurt, apk, zeker aan te raden om je auto weg te brengen voor onderhoud.
Zie hierboven...
De 1e keer de auto voor APK en onderhoud hier gebracht. Eerlijk, zorgvuldig en duidelijk in communicatie en echt zo behandeld. Het belang van de klant staat voorop!
Wat een goede service en begeleiding, Ruben nam alle tijd om alles uit te leggen, zelfs mijn gps werd nog ingesteld. Ik ben heel blij met mijn auto en ook met het advies en de begeleiding.
Ze maken altijd tijd, geven perfecte service tegen een prima prijs.
Prima garage, goede service, altijd vriendelijk....
Vlot, veiligheid voorop, meedenken.
Met lekker band naar garage en gelijk geholpen. Goed advies voor nieuwe banden. Zoals altijd weer vriendelijk en snel geholpen. Top garage!
Als altijd op een zeer klantvriendelijke en deskundige wijze weer geholpen. Verlenen zelfs ongevraagd extra service . Je voelt je heel welkom.
Zie hier boven
Vriendelijk, meedenkend en snel geholpen.
Altijd netjes te woord gestaan, van te voren een indicatie qua prijs. Snelle service
Prima garage voor aankoop, onderhoud en wassen
Service en behandeling schept vertrouwen.
zie boven
Goede monteurs
Altijd goed werk en snel
Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en er wordt zeker ook de tijd voor je genomen. Ik wordt altijd betrokken met de reperaties m.b.t. wat er gedaan moet en wordt er altijd (als je wilt) laten zien wat er vervangen is wat vrij uniek is voor een garage. Kwalitatief goede services en mocht er toch nog iets zijn, dan helpen ze altijd met het vinden van een passende oplossing.
Ik word altijd goed geholpen bij dit bedrijf. Ik denk ook dat het een eerlijk bedrijf is
Al jaren klant bij deze garage. Altijd een oplossing en hele vriendelijke mensen!
Zeer goede
Hele goede service.
De aflevering van onze nieuwe is leuk verlopen. We werden vriendelijk ontvangen met een lekkere kop koffie. De auto stond met een grote strik in de showroom. Bij het afscheid kregen we ook nog een lekkere fles wijn mee.
Randweg 12
4104 AC Culemborg