Mijn auto aangeboden voor de keuring (na telefonisch contact) alleen de nodige reparaties uitgevoerd. De aandachtspunten punten samen door genomen en een paar maanden later laten repareren. De leenfiets die ze terbeschikkingstelling stellen is ook handig. Ben zeer tevreden met hun vakkundigheid, communicatie en prijs kwaliteit verhouding.
Mijn auto had de storing dat het gaspedaal uitviel op de snelweg. Na een goede diagnose bleek de motorcomputer stuk. Dew heeft RHautotechniek laten reviseren en de auto doet het weer geweldig. Super bedrijf!
Plop, plop, de auto wilde niet starten. Garage gebeld, kwam weldra een monteur met statkabels. In de garage nieuwe accu geplaatst, probleem opgelost.
Mijn auto startte niet na 17 uur bij mij thuis. Het garagebedrijf is toen langs gekomen om te kijken of hij de auto aan de praat kon krijgen. Dat lukte. De volgende dag heb ik de auto naar de garage gebracht en is een relatief goedkope handeling verricht waarmee het euvel voor een tijd moet zijn opgelost. Groter onderzoek raadde hij nu af, omdat het wellicht niet nodig was en ik dan onnodig op kosten zou zijn gejaagd. Als de auto de volgende dag niet zou zijn gestart, zou het bedrijf mijn auto hebben opgehaald. Gelukkig bleek dat niet nodig. Kortom: vriendelijk, meedenkend en accuraat!
Goede en snelle service! Staan altijd voor ons klaar TOP
Deskundige vakmensen met oog en oor voor de klant
Gecu is zo'n fijne garage. Er wordt op een goede manier meegedacht, gezocht naar een oplossing die niet per se de duurste optie is maar wel kwalitatief in orde. De auto startte traag, ook dat is weer geregeld. Top!!
Luistert naar de klant, ben zeer tevreden
Duidelijke communicatie. Alles wordt zorgvuldig uitgezocht en terug gekoppeld. Auto rijdt weer prima en hoef volgend jaar pas terug te komen. [Bonus: omdat ze beiden zelf ook een Audi cabrio rijden, begrijpen we elkaar ;)]
Goede service en vakkennis.
duidelijk
Alles zoals afgesproken en vooraf goede uitleg.
goede service
Cyriel is een topper.
Fijne garage, reparatie auto binnen 1 dag klaar en leenauto prima in orde. Vlotte administratieve afwikkeling. Full service. Goed bereikbaar.
Bekwamen vaklieden die weten wat ze doen. Prijs kwaliteit is fantastisch. Een echte aanrader !
Al ongeveer 20 jaar ben ik zeer tevreden klant bij Gecu
Altijd kundig en klantvriendelijkheid.
Kleine reparatie
Al jaren onze vaste garage. Naar volle tevredenheid.
Vriendelijk en duidelijk over wat er wel en niet is gedaan en waarom.
Hoe de rekening er uiteindelijk ook uitziet deze garage is in staat mij zeer tevreden naar huis te laten gaan.
Goede garage van verkoop tot onderhoud Ik kan er altijd terecht Wordt altijd vriendelijk geholpen
Keurig behandeld en goed verteld wat er was gedaan.
Randweg 12
4104 AC Culemborg