Integere vakmensen

Al meer dan 30 jaar klant bij deze garage!

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne garage met vervangend vervoer

Fijne garage met goed vervangend vervoer en rekening die altijd meevalt. Veel koffie smaken etc. in fijne wachtruimte. Een echte feel-good garage met deskundig advies en gemotiveerd personeel. Goed bereikbaar en tankstation en autowas aanwezig. Voordelige Europese pechhulp van Vakgarage ook aanrader.

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd word ik zeer correct behandeld, vriendelijk en duidelijke uitleg. Afspraken worden nagekomen.

Gewoon goed, vriendelijk, deskundig en correct.

zeer klantvriendelijk en professioneel

Bij Gecu zijn ze altijd zeer klantvriendelijk. er wordt goed overlegt voordat er grote kosten worden gemaakt. ik ben zeer tevreden met deze garage

• Faciliteiten wachtruimte

Kom er al een paar jaar, bevalt mij goed.

Wordt correct geholpen. Je weet waar je aan toe bent en je wordt niet besodemietert.

• Faciliteiten wachtruimte

Uitstekend geholpen bij aankoop nieuwe auto

Afgelopen week een occasion bij Gecu gekocht. De verkoop werd snel geregeld en ik kon dezelfde week nog de weg op met de nieuwe auto!

Erg goed!

Autofirst RH is een goede en prettige garage. Je wordt er fijn en vriendelijk geholpen. Zullen altijd contact opnemen als ze iets is tegenkomen wat onverwachts is. (Goed overleg) Wat mij betreft, een moderne garage, met ouderwetse klant vriendelijkheid.

Goede en snelle service.

Goede service, vriendelijk alom !

Snel en goed geholpen bij een acuut probleem met onze Fiat 500. Vanaf nu het onderhoud aan onze 2 autos bij dit bedrijf !

Snel geholpen, fijn proces

Wij kwamen bij de Gecu voor een kleine beurt en 4 nieuw banden. Waar we bij de dealer pas na 8 weken terecht konden was dat hier maar een week. Auto afgeleverd om 8:00, en rond 14:30 gebeld dat deze weer gereed was. Bij de beurt wordt een checklist gebruikt, het onderhoudsboekje wordt gestempeld en de intervaltellers in de auto worden gereset. Wat ons betreft dus een hele fijne ervaring.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

alle goeds voor gecu ivb nakomen wat beloofd is en goede uiutleg over nota

zie boven genoemd

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer persoonlijk en prettig. Enorme service en klantvriendelijk. Hart voor de fiat

Topbedrijf

Je auto is daar in de beste handen. Monteurs met liefde voor het vak. Ze behandelen je auto alsof die van hun zelf is.

Weer een 10!

Zoals altijd kan ik op RH autotechniek rekenen. Altijd super vriendelijk en hebben het beste met mij voor.

Goede service en afspraken worden goed na gekomen en vriendelijke personeel

• Faciliteiten wachtruimte

geweldige service en kennis.

bij ruben altijd aan het goede adres voor welk probleem dan ook. Het team denkt met je mee en niets is te gek. al jaren trouwe klant bij deze toppers!

Gewoon super!!

Zeer goede service,klant vriemdelijk

Geweldig geholpen

Ik kon mijn auto met kapotte uitlaat direct brengen en was dezelfde dag klaar. Super!

Eerlijk bedrijf

Hele fijne betrouwbare garage. Je kan hier voor alles terecht.

Gewoon een goede garage

Gewoon Gied en op tijd

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Flexibel: ivm verlopen APK werd meegedacht en kon ik dezelfde dag nog terecht

Klant- en servicegerichte ervaring bij deze garage.

Deskundige en snelle dienstverlening

Voor mij was het de eerste keer dat ik de auto naar GECU bracht voor onderhoud. Het maken van de afspraak, de transparantie vooraf in de te verwachten kosten van de servicebeurt + APK keuring waren allemaal top gecommuniceerd. Op de dag van de afspraak zelf zijn alle checks en uitgevoerde werkzaamheden probleemloos verlopen. De verantwoording van de te betalen onderhoudskosten werd deskundig toegelicht. Kortom, mijn indruk van de servicebeurt in een voor mij eerder alleen bekend adres vanwege de bezoeken aan de benzinepomp en de auto wasboxen, is alleen maar positief!

• Faciliteiten wachtruimte

Vertrouwde zekerheid en service.

Of het nu gaat om een bandenwissel, onderhoud of probleem, er wordt altijd meegedacht en gezocht naar een deskundige oplossing.

Uitstekende service en zeer capabele monteurs

Al jaren kom ik regelmatig bij RH (voorheen GV) voor keuringen en reparaties waar ik zelf geen tijd of gereedschap voor heb. Ze denken graag mee en houden uitstekend rekening met de wensen van de klant.

Top garage!

Wij zijn zeer tevreden met deze garage en met Ruben en zijn collegas. Planning loopt altijd zoals afgesproken. Kosten worden van te voren besproken. Dus je komt nooit voor een verrassing te staan. Er wordt met je meegedacht en alles wordt, indien je dat zelf wenst, uitgelegd. Kortom: kan niet beter!!

Randweg 12

4104 AC Culemborg