Laden reviews...
246 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen telkens het vriendelijke en behulpzame team. De reviews prijzen duidelijke communicatie en eerlijk advies. Veel ervaringen benadrukken snelle, betrouwbare service tegen redelijke prijzen. Over het geheel genomen wordt RH Autotechniek gezien als een betrouwbare partner voor autoreparatie en onderhoud.
Snelle service en vriendelijk professioneel personeel!
1 September 2026
Martine van Horssen
Culemborg
Ik kom al jaren bij dit bedrijf met mijn auto en wordt altijd zeer correct en vakkundig geholpen.
1 September 2026
Henny
BEUSICHEM
Betrouwbare service
31 August 2026
Elsje
Zoelen
Kapotte ABD pomp bij APK, vriendelijke service, duidelijke uitleg welke opties er mogelijk waren met passend advies! Snelle service, eerder klaar dan eerst was voorspelt!
27 August 2026
M.
Tricht
Autobedrijf overlegd eerst met de klant over reparatie, geeft advies en kan dan al een goede kosten inschatting maken.
23 August 2026
Frans
Buren gld
Fijne eerlijke snelle service prijs lager dan offerte.
21 August 2026
Luz
Prima.
19 August 2026
Joris
Culemborg
Hier mijn Toyota aygo gekocht en wat een service...goede, eerlijke en betrouwbare garage. Heel blij met mijn auto Ruben en team bedankt. Zal jullie zeker aanraden bij andere.
18 August 2026
Aafke
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Mijn man heeft mijn fiat gebracht. Hij vindt jullie een vakgarage met goede service!
17 August 2026
Trudy
Culemborg
Slechte reparatie in het buitenland is heel goed hersteld door Ruben en zijn team. Heel veel kennis van mijn Volkswagen. Transparant en goede uitleg over de juiste keuzes.
16 August 2026
Jos
Culemborg
Ivm een APK keuring en een kleine beurt, kon deze hier wel direct geregeld worden. Ontvangst uitermate vriendelijk, alles correct gegaan, zelfs auto gewassen en uitgezogen. Geweldige service.
15 August 2026
Ronald van Hulsen
Culemborg
Ook na de overname door de nieuwe eigenaar is de service nog steeds van een hoog niveau. Top garage
14 August 2026
Ab
Nieuwegein
Prima garage met normen en waarden voor de klant.
13 August 2026
Wout
Goede en betaalbare service
Marcel
Leusden
Denken goed met je mee en staan open voor je eigen kennis van de techniek
Sybren
Culemborg
Vervelende storing in de auto. Langs gereden, storing uitgelezen advies niet meer rijden. Nieuw onderdeel vervangen en alles tot zeer tevreden opgelost. Een garage om zeker aan te bevelen. Echte vaklieden. Top.
Theodorus
Nieuwegein
Hier worden problemen nog gewoon opgelost op een eerlijke manier, zonder verborgen kosten.
11 August 2026
Peter
Culemborg
Zeer deskundige mensen, kom je wat vragen ze weten overal een antwoord op. Ik kan deze garage zeer aanbevelen. Ze kennen de klanten bij naam. Geweldig ga zo door.
8 August 2026
Willem Bodewits
Culemborg
Accu van de auto bleek defect. Daar we de auto nodig hebben zelf een vervangende accu geregeld en contact gezocht met de directeur, deze was niet bereid om de kosten te vergoeden vanwege, naar zijn zeggen, administratieve redenen. Totale onzin daar de factuur enkel verwijst naar het kenteken van de auto en daarnaast zou hij zelf meer kosten hebben moeten maken, naast de kosten voor de accu ook het heen en weer rijden en het verwijderen en plaatsen van de accu.
Beveelt niet aan
7 August 2026
Patrick
IJsselstein ut
Als het nodig is staan ze gelijk in de startblokken.
6 August 2026
Nico
Erg goed
6 August 2026
Ed
Zoelmond
We zijn heel vriendelijk en goed geholpen met het bekijken van de auto. Ook een uitgebreide proefrit kunnen maken. Ik ben heel tevreden over de auto.
Sieka
Huissen
Goede communicatie en inschatting van de te maken kosten.
Ron van Mechelen
Beusichem
Nog even een dag voor de vakantie Cyril geholpen
Marjolein
Culemborg
Eerlijk advies, kundig personeel en leenauto/fiets of werkruimte beschikbaar.
4 August 2026
Remco