Laden reviews...
240 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen telkens het vriendelijke en behulpzame team. De reviews prijzen duidelijke communicatie en eerlijk advies. Veel ervaringen benadrukken snelle, betrouwbare service tegen redelijke prijzen. Over het geheel genomen wordt RH Autotechniek gezien als een betrouwbare partner voor autoreparatie en onderhoud.
Top garage prettige mensen zouden op mijn verjaardag mogen komen.
4 July 2026
Wim Verhallen
CULEMBORG
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van RH Autotechniek. We werden heel vriendelijk en persoonlijk geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en mee te denken, waardoor we ons direct op ons gemak voelden. De communicatie is prettig, eerlijk en transparant, en het werk is vakkundig uitgevoerd. Het is fijn om een garage te vinden waar je je als klant echt gehoord en gewaardeerd voelt. We kunnen RH Autotechniek van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en persoonlijke service! Ruben, Desi en Jan, enorm bedankt voor jullie inzet!
Wiep
Nijkerkerveen
Als oudere werd ik in de watten gelegd. Ik werd, na het naar de garage brengen van de auto voor een beurt, met mijn eigen auto terug naar huis gebracht en later ook weer opgehaald om de auto weer in ontvangst te nemen. Heerlijk, die service. Prettige contacten met een ieder en afwikkeling dwz de nota ook prima in orde. Mijn tien jaar oude Fiat Panda rijdt nog steeds als een tierelier, bijna nu het klokje rond (100.000) zonder noemenswaardige ongemakken / gebreken. Ruben en zijn maten verdienen een pluim voor hun inzet, kundigheid, dienstbaarheid en betrouwbaarheid.
hillie
Culemborg
Goede communicatie, denken met je mee. Zijn klantvriendelijk en kundig. Kortom hele fijne service.
Lisanne
Asperen
Super goed geholpen
Ward Blommaart
Culemborg
Zij denken met je mee en leveren volgens afspraak.
2 July 2026
Hans
IJsselstein
Er is gecommuniceerd over het probleem, zelfs over het hitteprotocol, ik heb mijn auto eerder gebracht. Dit is het belangrijkste naast de reparatie en service!
1 July 2026
Frank
Leerdam
30 June 2026
Rob
Culemborg
Deskundig, service en klantvriendelijk gericht.
30 June 2026
J.E. JACOBS
Amsterdam
Perfecte service, probleem goed aangepakt.
26 June 2026
Hennie
Kerkdriel
Gebeld over aircoprobleempje. Snel een afspraak kunnen maken en na overleg snel en goed gemaakt.
24 June 2026
Thea Van Heumen
GELDERMALSEN
Ik kom vanuit Utrecht na een aanbeveling via via en blijf hier door de goede ervaringen.
21 June 2026
Marieke
Utrecht
Ik word al vele jaren uitstekend geholpen bij RH Autotechniek. Er wordt goed met je meegedacht en er wordt altijd het maximale gedaan om de klant van dienst te zijn. Ondanks dat er garages dichterbij zijn blijven wij hier graag naartoe komen!
20 June 2026
Isa
IJsselstein
Goed en vriendelijk geholpen! Denken met de klant mee! Ik ben heel tevreden.
Frans van Dam
Culemborg
Vertrouwen in de mensheid gevend!
Paul
Houten
Kom er al jaren hebben overal wel oplossing voor wordt netjes gebeld als er wat aan de hand is en de prijzen zijn altijd netjes vergeleken met andere garages
Patrick
Culemborg
Goede en vakkundige garage met ouderwetse service waar de koffie altijd klaar staat.
Jack
Houten
zeer prettig
18 June 2026
hj toes
culemborg
Al een paar dagen vermoedde ik dat er iets mis was. 's Ochtends reed ik naar mijn werk en wist ik het zeker - er gingen ook lampjes branden. Toen ik op mijn werk arriveerde heb ik meteen gebeld, omdat ik niet terug naar huis durfde. Ondanks dat het altijd druk is, hebben ze meteen in de middag (wanneer ik terug zou komen uit mijn werk) tijd ingepland. Ze wisten snel wat het probleem was, hebben de onderdelen opgehaald en vervangen binnen 45 minuten. Heel fijn! Klaar terwijl je wacht.
18 June 2026
M. de Jager
Culemborg
Ondanks dat ik een beetje pech heb aan deze auto, wordt er altijd meegedacht met verschillende opties. Zeer goede klantenservice
16 June 2026
Linda
Culemborg
Gewoon in twee woorden: Altijd top!
14 June 2026
Leander
Culemborg
Altijd vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg werkzaamheden.
14 June 2026
Cheyenne
Geldermalsen
Ze helpen je netjesen doen der werk goed.
13 June 2026
Arie
Culemborg
Altijd goede ervaring mee geven ook aan wanneer iets moet gebeuren
12 June 2026
Paul
Culemborg
Mijn auto was keurig op tijd klaar en tussendoor ben ik gebeld over de stand van zaken en om te overleggen welke beslissingen er genomen moesten worden, hij rijdt weer als een zonnetje.
12 June 2026
Greet