Vooraf netjes gemeld wat er moest gebeuren.daarna prijs opgaaf.en op het einde duidelijke uitleg van de factuur Echt super.kan menig garage nog wat van leren
Eerlijke en goede vakmannen
Mijn band was lek, ik had 2 nieuwe autobanden nodig en mijn auto moest nog gekeurd worden. Ik belde om 17.00 uur. Telefonisch een offerte gekregen ( goedkoper dan bij een andere garage) De volgende dag om 11.00 uur in de ochtend was alles geregeld en gefixed!! Ik kreeg een uitgebreide vriendelijke uitleg van de extra kosten nodig om mijn auto door de keuring heen te krijgen . Ook nog een uitleg van binnenkort te verwachten kosten. ( achterste deel van uitlaat nu nog ok maar is bijna aan vervanging toe) Ben heel blij.
Voortreffelijk, afspraak ‘eind van de middag klaar’ betekent ook echt ‘eind van de middag klaar’; nogmaals Hulde!!
Heel prettig. Denken altijd met je mee.
Geen gladde praatjes maar fijn eerlijk contact. Wat een verademing vergeleken met andere zaken. Prachtige nieuwe auto gekocht.
Vanaf het maken van de afspraak tot het moment dat ik de sleutels van mijn auto weer terug krijg verloopt het gehele proces gesmeerd. De persoonlijke benadering voelt prettig, Cyriel en Ruben denken met je mee en je auto is hier in veilige handen.
Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met dit garagebedrijf heb ik een gevoel van vertrouwen gehad en in de keren dat ik ze nodig had dan waren ze er ook. Altijd is het druk maar er is ook altijd een oplossing. Dat voelt zo fijn. Een garagebedrijf waar je op kunt bouwen. En ook nog betaalbaar. In deze tijd een zeldzaamheid.
Zeer positief. Kreeg meteen en leenfiets mee. En de auto was de zelfde snel gerepareerd.
We haalden vorige week onze nieuwe auto op en moesten even wachten (met een kop koffie). Het is dan typisch Ruben dat hij even de nieuwe auto in het zicht plaatst. Dat doe je alleen als je van je werk houdt en klanttevredenheid hoog in je vaandel hebt staan. Soms schrik ik wel wat onderheid kost, maar ik denk dat de tarieven en marges marktconform zijn (toch?).
In deze garage word ik persoonlijk aangesproken, is men altijd transparant en kijkt wat er mogelijk is om kosten te besparen en wordt professioneel gehandeld. Ontzettend fijn.
Tevreden klant.
Altijd vriendelijk, snel en behulpzaam, denken mee, duidelijke uitleg, helemaal top!
Top, echte aanrader
Hele goede ervaring in alle opzichten en een hele mooie auto gekocht!
Werd gelijk geholpen bij mijn vraag over een nieuwe accu, zonder montagekosten. Heel blij met deze service!
Denken mee
Ik ben al jaren klant bij RH. Ik word er iedere keer snel en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Zoals altijd zeer goede service, ook bij de aankoop van een tweedehands auto.
Ik ben goed en vakkundig geholpen bij RH autotechniek.
Eerlijke feedback, goede communicatie!
Mijn man heeft de auto gebracht en gehaald ivm dat ik deze dag niet thuis was.. Maar…… de service is uitstekend volgens hem!
Denken mee Zijn duidelijk over de prijs en altijd in overleg. Leveren goede kwaliteit en Zijn vriendelijk.
Prima garage
Nadat ik mijn mankement had gemeld wordt het snel en effectief opgepakt. ER kan snel een afspraak worden gemaakt voor reparatie. Een prijsopgave die heel dicht ligt bij het wat de reparatie na uitvoering ook kost. Gratis leenauto voor een par dagen is helemaal tof.
Randweg 12
4104 AC Culemborg