De monteurs van RH tonen enorme zorg voor de auto en onderhouden hem alsof het een eigen auto betreft. Ik zou mijn auto’s aan geen andere garage toevertrouwen
Voorheen was dit bedrijf van fam. Geurts autobedrijf Gecu. Ik kwam hier al 35 jaar en er werd toen zorgvuldiger gewerkt. De kwaliteit was toen uitstekend nu lijkt het dat kwantiteit de boventoon voert.
Ik ben altijd tevreden met jullie werk. Zeer dankbaar.
Bij RH heb je het gevoel dat je als klant telt. Kleine dingen even tussendoor zonder afspraak. Prima service.
Denken mee, zijn flexibel en bieden goede service tegen nette tarieven
Mijn A6 TDI bak laten servicen bij de opvolger van Gecu, service etc op zelfde uitstekende niveau. Inhoudelijk kan ik het onderhoud niet echt beoordelen maar tot nu toe alles ok. Communicatie en zorg uitstekend dus ga ervanuit dat dit niveau ook in de kwaliteit uitvoering van het onderhoud ook zit.
Alles ging precies zoals verwacht en ik werd uitstekend via de telefoon op de hoogte gehouden van de voortgang. De leenauto was goed.
Top vakmensen, vriendelijk, betrouwbaar en kundig.
Meer dan tevreden over deze Vakmensen.
Vriendelijk personeel, wordt netjes en profesioneel behandeld.
Kennis van zaken, en heel prettig om te komen
Als vanouds fijn bedrijf. Prettig personeel
Alles geregeld en prima volgens afspraak! Verder lopen ze ook vooruit op de volgende keer en zijn daar heel transparant in! Zo weet ik waar ik dan aan toe ben!
Alles volgens afspraak, er wordt meegedacht in oplossingen.
Een bedrijf die ik zeker aanraad als uw auto u lief is.
Bijzonder klantvriendelijke garage mat aandacht voor de klant en je auto natuurlijk!
Ik word altijd snel geholpen. Klantvriendelijkheid is een groot goed hier. Altijd goede reparaties gehad.
Mijn auto is al behoorlijk "op leeftijd", maar als er wat is kan ik direct langskomen en wordt en er altijd naar gekeken en indien mogelijk direct hersteld. Als dat niet mogelijk is, kan ik weg met vervangend vervoer.
Prima geholpen. Afspraak volgens planning en alles op tijd weer klaar.
Vervangend vervoer prima auto’s, leenfietsen, wandelomgeving aan noordzijde bij jachthaven (volg spoorlijn), meevallende rekeningen die bovendien toegelicht worden, fijne rustige wachtkamer met meerdere koffie varianten, goed personeel, tanken en autowassen naast de garage aanwezig, locatie goed bereikbaar.
Betrouwbaar en vakkundig !
Wij zijn fantastisch geholpen door de flexibiliteit en het meedenken. Ook de benadering is geweldig.
Tussentijds werd ik geïnformeerd inzake apk en service beurt mbt bijzonderheden !
Toppy.
Prima inschatting, goede communicatie over kosten, en ook snel weer klaar
Randweg 12
4104 AC Culemborg