Vakkundige monteurs kortom een garage om aan tebevelen

Heb al jaren een positieve ervaring met de garage en staan meteen voor je klaar

Autobedrijf Frazer is een fantastisch bedrijf

Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar klant bij autobedrijf Frazer. Klanten worden op een gemoedelijke manier behandeld en echt serieus genomen. Het zijn vaklieden met aandacht voor bijscholing in moderne technieken en klantenbenadering. De zes maanden BOVAG-garantie stelt hier echt iets voor. Voor het verlopen van de garantietermijn wordt de klant gevraagd om kort naar de werkplaats te komen voor een gesprek over de ervaring met het voertuig plus het afwerken van een controlelijst en zo nodig verhelpen van eventuele afwijkingen.

Klantgericht bedrijf.

Vriendelijk, meedenkend en neemt graag de tijd voor je.

Professioneel!

Prettig en professioneel autobedrijf! We komen er al jaren en het stekt nooit tekeur!

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Betrouwbaar en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Geweldige service.

Goede en vriendelijke service!

Vorige maand mijn eerste auto hier gekocht en ben uitstekend geholpen door Charles Frazer. Ze bieden goede en vriendelijke service en nemen echt de tijd voor je!

De service is geweldig.

Mooi dat dat zo nog kan.

Goed garagebedrijf

Ze komen de afspraken na, Klant vriendelijk,

Eerlijk

Goede service vriendelijk en eerlijk Gewoon perfect

Ik had zelf niet in de gaten , dat ik last had van steenmaters. ik neem gelijk maatregelen.

Met de controle, is het niet ondekt dat de luchtslang kapot is. dat valt niet onder de garantie maar dit had wel even opgemerk moeten.

Zoals gewoonlijk prima

volgens afspraak

Keurig net en klantvriendelijk bedrijf.

Mijn ervaring is in alle opzichten meer dan perfect. Mocht ik een cijfer geven dan krijgt garage bedrijf Frazer een dikke 10 met wimpel. Hoop daar nog heel lang klant te zijn.

Reparatie en schadeafhandeling goed verlopen.

Snelle en correct

Auto wilde niet starten. Binnen 15 minuten was er iemand om ons op weg te helpen.

Geweldig bedrijf

Staan altijd klaar, goede service, fijne medewerkers.

heel goed bedrijf voor een auto te kopen

heeft ik nog nooit meegemaakt zo goede Servisch de auto stond klaar en was zo mooi als hij beschreven was en nog met een vollen benzine tank maak je nooit mee . ik kan zegen dat het autobedrijf frazer een topbedrijf is om daar een auto te kopen

Goede ervaringen sinds jaren

Op basis van de ervaringen bij de aankoop en het onderhoud kom ik steeds weer terug bij Frazer.

Auto perfect afgeleverd volgens afspraak!

Onze auto gekocht bij Autobedrijf Frazer. Vriendelijk en correct geholpen door Charles Frazer. De auto is afgelopen week super netjes volgens afspraak afgeleverd. Zeer net, vriendelijk en correct bedrijf!

Positieve, vriendelijke en benadering.

Staan altijd klaar voor de klant.

Erg goed

Silvan nam direct contact op om te overleggen over een extra reparatie. Tevens werden de kosten aangegeven en een uitleg waarom dit moest gaan gebeuren.

Meer dan goed.

Zoals altijd snel en goed geholpen. Goede service & zeer behulpzaam.

Echt een autobedrijf om aan te raden!

Na mindere (verkoop)ervaringen bij dealers als Zijm en Valleigroep (te snelle arrogante jongens die denken dat de wereld van hun is) bij Frazer Ulft terecht gekomen. Direct al een heel prettig gevoel. Hoewel niet alle opties die ik wilde op de VW Tiguan zaten, toch mijn intuïtie van een betrouwbare garage de doorslag laten geven. Ik heb de auto pas 5 dagen, maar echt alle complimenten. Afspraak is afspraak bij de eigenaar, daar hou ik van en rij daarvoor graag van Arnhem naar Ulft.

Top bedrijf

Een geweldige Garage met een top service

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft