Perfecte service, gemoedelijk en heel correct en meedenkend

Perfecte service, gemoedelijk en heel correct en meedenkend

Klantgericht en correcte service.

Vriendelijk en klantgericht personeel. Onderhoudsbeurten worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Correcte communicatie.

Betrouwbaar, snelle, vlotte communicatie

Nadat ik een opdracht had uitgezet had ik binnen 3 dagen verschillende opties op de mail. Ik werd netjes op de hoogte gehouden per app en per mail. Betrouwbare organisatie die op een prettige manier met je communiceert.

Top zoals altijd

Deskundig medewerkers en klant vriendelijk!

Altijd meedenkend en leen auto staat ook altijd klaar indien nodig!

Betrouwbare partner

Deze garage doet wat het beloofd en komt afspraken na. Fijne plek om mijn auto naar toe te brengen voor het nodige onderhoud!

Onderhoud en APK

Voor het eerst ervaring met de werkplaats, geef geen 5 sterren, anders kan het de volgende niet beter, tevreden en volgens afspraak!

Vertrouwd en vakkundig met goede adviezen

Iedere keer weer prettig in gesprek en goede adviezen gekregen. Een leenfiets ter beschikking gekregen en top dat de auto is gewassen.

Zeer goede service en communicatie

Vriendelijke ontvangst, goede en transparante communicatie, snelle en zorgvuldige afhandeling

Positief en vakkundig!

Snelle afhandeling, tijd en aandacht

Denkt mee in aanschaf passende auto. Ondanks drukte toch tijd vrij maken voor een snelle afhandeling.

Netjes geholpen en alles naar tevredenheid gerepareerd.

Vakkundige monteurs kortom een garage om aan tebevelen

Heb al jaren een positieve ervaring met de garage en staan meteen voor je klaar

Autobedrijf Frazer is een fantastisch bedrijf

Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar klant bij autobedrijf Frazer. Klanten worden op een gemoedelijke manier behandeld en echt serieus genomen. Het zijn vaklieden met aandacht voor bijscholing in moderne technieken en klantenbenadering. De zes maanden BOVAG-garantie stelt hier echt iets voor. Voor het verlopen van de garantietermijn wordt de klant gevraagd om kort naar de werkplaats te komen voor een gesprek over de ervaring met het voertuig plus het afwerken van een controlelijst en zo nodig verhelpen van eventuele afwijkingen.

Klantgericht bedrijf.

Vriendelijk, meedenkend en neemt graag de tijd voor je.

Professioneel!

Prettig en professioneel autobedrijf! We komen er al jaren en het stekt nooit tekeur!

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Betrouwbaar en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Geweldige service.

Goede en vriendelijke service!

Vorige maand mijn eerste auto hier gekocht en ben uitstekend geholpen door Charles Frazer. Ze bieden goede en vriendelijke service en nemen echt de tijd voor je!

De service is geweldig.

Mooi dat dat zo nog kan.

Goed garagebedrijf

Ze komen de afspraken na, Klant vriendelijk,

Eerlijk

Goede service vriendelijk en eerlijk Gewoon perfect

Ik had zelf niet in de gaten , dat ik last had van steenmaters. ik neem gelijk maatregelen.

Met de controle, is het niet ondekt dat de luchtslang kapot is. dat valt niet onder de garantie maar dit had wel even opgemerk moeten.

Zoals gewoonlijk prima

volgens afspraak