Zeer goede ervaring,zeker als je last minit problemen hebt.
Ik ben een Tevreden klant. Goede communicatie en er wordt met je meegedacht!!
Zeer goed en deskundig bedrijf. Hoge service bereidheid. Staan altijd klaar om te helpen.
Fijn bedrijf met goede service
Goed, men is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.
Perfect en deskundig bedrijf
Prima autobedrijf. Klantvriendelijk en goede service.
Goede service, deskundig, vriendelijk.
Vakkundig,snel,professioneel,service is perfect
Heel prettig, altijd behulpzaam en vakkundig.
Super fijn bedrijf die weet waar ze het over hebben met een hele fijne service. Echter mag voor mij als student alles wel wat goedkoper.
Hele vriendelijke en vooral betrouwbare mensen. Hebben zelfs de aangeschafte auto helemaal naar Zandvoort gebracht.
super bedrijf die ook met de klanten mee denken,een aanrader voor iedereen,loop 26 jaar geweldig niet te vergeten tonny zelf.
Professioneel bedrijf met oog voor de klant. Altijd goede service en vriendelijk personeel.
Vakkundig, netjes en perfecte service
Vriendelijkheid, aandacht en geduld voor de klant staan naast prima service en deskundigheid hoog in het vaandel bij Autobedrijf Frazer!