Vriendelijke en persoonlijke service

Fijn bedrijf om een auto te kopen

Nog nooit een auto gekocht bij dit bedrijf maar is prima bevallen. Duidelijke uitleg, komt betrouwbaar over en geeft je niet het gevoel dat je MOET kopen. Auto blijft ook voor de onderhoudsbeurten bij deze garage.

Om bijna 17.00 uur nog ff kunnen komen en het probleem verhelpen.

goede ervaringen opgedaan. Ons kent ons.

Goede adviezen en een prima service

uitstekend geholpen

Afspraken nagekomen. Uiterst correcte eigenaar/verkoper.

Kwalitatief goed en zeer servicegericht garagebedrijf

Ik had onlangs door een ongeluk behoorlijke schade aan mijn auto ! Direct contact opgenomen met Frazer en 15 minuten later was er iemand ter plaatse om de auto af te voeren en er stond direct een vervangende auto klaar waar wij mee mochten rijden tot dat de auto volledig gerepareerd was! Top geregeld dus!

Prima ontvangst, uitleg op basis van ervaring

Heb wederom een auto gekocht, informatie was helder. Zeer aan te bevelen bedrijf.

Super ervaring

Zowel Charles als Cas hebben ons super goed en gezellig geholpen! Nogmaals bedankt!

Klantvriendelijk, schoon en net bedrijf. Bij elk probleem hebben ze een oplossing

Altijd vriendelijk geholpen

Klanttevredenheid hoog en ook goede en snelle service!

Ben heel tevreden over alles rondom het gebruik van mijn auto. Zeker een aanbeveling waard! Mark

uitstekend

Mijn ervaring met autobedrijf Frazer is zeer goed. Goed en zeer redelijk zaken gedaan. Mijns inziens een betrouwbaar bedrijf.

GEWELDIG

Vanaf het eerste contact tot aflevering zeer vriendelijk behandeld. We hadden er meteen een goed gevoel bij. De auto is perfect afgeleverd precies zoals we afgesproken hadden. Bedankt Autobedrijf Frazer.

Vriendelijk, behulpzaam & kundig

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en kundig

Vanaf het begin gaf het bedrijf ons een vertrouwd gevoel.

We waren op zoek naar een bepaald type auto van het merk Mazda. Kwamen via de site en mede door de goede berichten van derden bij autobedrijf Frazer terecht. De manier van communiceren en van omgang met Charles Frazer en Cas de Neling hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Er werd ruimschoots de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen, uitleg over de bediening van de auto en voor het beantwoorden voor al onze vragen. Kortom een prettige de deskundige communicatie. Een compliment waard.

Zeer tevreden.

Sinds ruim 40 jaar klant en nog steeds tevreden. Dat zegt genoeg.

kan niet beter

correct en vriendelijk behandeld zoals altijd

Ik had een deuk in de bumper en Charles heeft hem met een haarfuhn er uit gehaald Wat go e d !!

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijke en open communicatie, zien erg goed wat de klant wil en kan.

Top geregeld

Top geregeld

Prima deal met nieuwe aankoop, snel en soepel verlopen

Zeer mooie en complete C-Max gekocht. Hij stond nog niet eens in de showroom en wij waren al verkocht.

prima service

goede en eerlijke mensen

Prettige vakgarage

Vakgarage met aandacht voor de klant

Professionele service en prettige communicatie!

Fijne en professionele service, wanneer er gebreken of problemen zijn met je auto wordt er eerlijk en open gecommuniceerd.

prima service

We zijn keurig geholpen bij de af handeling van een autoschade.

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft