Betrouwbaar en goede service

Al 40 jaar klant en altijd tot volle tevredenheid

Top!

Flexibel, service gericht, snel en betrouwbaar.

vakkundig en secuur

Vriendelijk personeel , lekkere koffie ,en een zeer goede leenfiets meegekregen kortom alles ademt , daar kwaliteit uit

Goede service Meedenken en zeer klant vriendelijk

Achterhoekse mentaliteit

Vriendelijk, duidelijk, doe maar gewoon, gastvrij. In één woord, Super.

Prima,gevraagd of ik koffie of iets anders wilde drinken,geen gebruik van gemaakt.Na afloop gezegd wat ze hadden gedaan.Enigste opmerking ik was netjes op tijd,maar er werd eerst iemand anders geholpen die er voor mij nog niet was.

Prettig zaken doen

Ik vond het prettig en informeel zaken doen. De sfeer was open en vertrouwd.

In een woord GEWELDIG

Prima. Attent. Vriendelijk .volgens afspraak.

Geweldige service

Al meer dan 30 jaar zijn wij supertevreden !

Altijd prima hulp

Ruim voldoende

Prima.

Goede garage met kennis van zaken.

Nette en service gericht personeel. Denkt altijd mee naar de beste oplossing. Auto wordt keurig retour gegeven.

Klantgericht, persoonlijk, snelle en goede communicatie

What you see is what you get. Geen verhaaltjes als ‘altijd binnen gestaan, of van een oud vrouwtje geweest’, duidelijk over de occasion qua historie, geweldig snel afgeleverd met garantie en blonk als een auto die net van de band kwam rollen. Prijzen zijn helder, zonder bijkomende onverwachte extra’s. Rij graag vanuit Rotterdam naar Frazer voor onderhoud en auto!

Toppers

Ondanks dat de auto niet bij Frazer is gekocht heb ik toch een 5 sterren behandeling gehad. Waar maak je dat nog mee? Een perfect klant beleving, hou dit vast!

Top Service

Zijn goed geholpen, kon de auto een paar uur meenemen, om te kijken hoe die ons beviel. Verder zijn we goed geholpen, kortom een fijn bedrijf !

Zeer betrouwbaar.!!

Goed en betrouwbaar..

Fijne garage..komen hun afspraken na..en zeer aardige mensen..en klantvriendelijk..echt een aanrader voor andere mensen..die een APK..of kleine of grote beurt willen laten dien.. ga zo door..ik ben zeer tevreden..gr wilma &Eugene Nederveld...

Tevreden

Keurig ontvangen. Keurig te woord gestaan. En keurig uitgelegd wat er gedaan is .

Top bedrijf

Wij zijn zeer goed geholpen .nadat wij een ongeval hebben gehad met onze oude auto . Zo’n service heb ik nog niet meegemaakt er wordt echt naar de klant geluisterd. En mee gedacht naar een passende oplossing en in ons geval een jong gebruikte auto . Waar wij nu al enige tijd met veel plezier in rond rijden . Wij gaan onze volgende auto zeker weer bij Frazer kopen

Topgarage

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Prima autobedrijf waar je fijn geholpen wordt!

Geen gladde praatjes maar goede service bij aanschaf van onze Mazda CX-5 occasion. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en de auto bevalt super!

goede service en klantgericht

Deskundig advies en zeer vriendelijke en correcte bediening.

Vriendelijke ontvangst. Veilig gevoel dat alles weer in orde is.

Vriendelijk, behulpzaam en goede service!

Ze zijn er altijd vriendelijk, behulpzaam en ik vind dat ze een goede service hebben. Zelfs bij pech hulp op zaterdagmiddag, super!

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft