Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig een vlotte afspraakplanning en heldere communicatie. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de professionele aanpak. De service wordt als betrouwbaar en oplossingsgericht ervaren, met duidelijke uitleg over kosten en werkzaamheden.
Al vele jaren klant. Goede dienstverlening met veel ervaring. Pech onderweg gehad en dan staan ze meteen voor je klaar. Je voelt je daar serieus genomen.
24 February 2026
JANNY
Varsseveld
Wederom is de auto perfect afgeleverd en zijn alle afspraken nagekomen. Autobedrijf Frazer: fijn en betrouwbaar team, van poetser tot verkoper!
22 February 2026
HILDE / MARK WEIJKAMP
Terborg
Deskundig bedrijf met vriendelijke service
13 February 2026
SJORS/JOUKE HORSTIK
ULFT
Zie boven
4 February 2026
WIM/MAYA
silvolde
Mijn ervaring : een zeer prettige garage/ bedrijf. Ook zonder afspraak wordt je vakkundig geholpen. Service is uitstekend.
19 January 2026
Beste garage
15 January 2026
Rob
Ulft
Na kapotte accu zeer snelle,kundige en accurate hulp. Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven.. .
13 January 2026
Janrein
Ulft
Fijne garage.Vriendelijk personeel.Nemen de tijd om vragen over de auto te beantwoorden.
7 January 2026
Robert
Dinxperlo
Zeer klantvriendelijk. Zijn mij in Ulft meteen uit de brand komen helpen, toen ik met een lekke band stond. Verder is de service, voor zover ik dat kan beoordelen, gewoonweg goed. Betrouwbaar bedrijf.
27 December 2025
Willem
Ulft
Staan altijd voor je klaar als je problemen hebt. super!!!
12 December 2025
CHRIS
Breedenbroek
Prima garage en blijf ook met de beurten bij hun. Kon met een kopje koffie er op wachten. Deze garage heeft ook een mooi assortiment aan jonge auto’s en de keus is dan ook snel gemaakt. Hans van Londen Terborg
3 December 2025
HANS / ANNIE
Terborg
Fijne communicatie en goede uitleg over het onderhoud van onze auto.
3 December 2025
Jos
Beter kan niet
26 November 2025
AB/DINNIE
Wehl
Al jaren tevreden met de service en ja....ook hier heeft iedere klant een nummer, maar wordt zeker niet als nummer behandeld!
23 November 2025
Tonny/Jose
Megchelen
Medewerkers die verstand hebben van hun vak. Prettige communicatie en komen afspraken na.
22 November 2025
Patrick
Gendringen
Zeer tevreden, onderhoud en persoonlijke contact
21 November 2025
Gerrie
Ulft
Staan altijd voor je klaar, met een glimlach, denken met je mee en zoeken naar een oplossing.
11 November 2025
FREEK
Silvolde
Zie boven
8 November 2025
CHRISTIANNE
Ulft
Zoals altijd was het gewoon Goed! Al jaren klant bij Frazer en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Terwijl ik een kopje koffie zat te drinken is de auto gerepareerd. Deze keer was het een klein dingetje.. De vorige keer was het een grote reparatie en stond ik stil in Zieuwent. Ze hebben de auto daar opgehaald en gerepareerd. Toppers
6 November 2025
Bea/Ruud
Ulft
Bij een probleem met de auto snelle service. Afspraken altijd op korte termijn.
28 October 2025
PETER
Ulft
Klantvriendelijk, zeer goede service, goed onderhoud en heel prettig in contact. Hier kent men jou bij naam en wordt je altijd goed geholpen.
25 October 2025
Harold
Ulft
Mooie, nette garage. Vriendelijk en professioneel personeel. Aanrader!
5 October 2025
Tom
Terborg
Goede communicatie wat er gedaan is qua onderhoud aan de auto. De factuur wordt keurig doorgesproken. Als kers op de taart een schone auto bij vertrek. Ydie Rademaker/Petra Aalders
4 October 2025
PETRA / YDIE
Heukelum
Handig dat je een fiets mee kunt krijgen om weer thuis te komen als je je auto aflevert voor een beurt.
22 September 2025
MARLIES