Goed, vriendelijk, professioneel

Staan altijd voor je klaar!

Autobedrijf Frazer heeft een uitgebreide keuze in verschillende soorten auto's. Staat het niet in de showroom, dan zorgt Charles Frazer er voor dat hij je droomauto vindt. Onderhoud in de garage van Silvain is prima geregeld. Voor kleine dingen staan ze direct voor je klaar; voor groot en klein onderhoud is snel een afspraak gemaakt. Er wordt meegedacht in zaken en als er grote kosten voorzien worden, dan lichten ze je in. Bij pech en ongelukken is Autobedrijf Frazer ook voor je daar. Voor het ophalen van je auto en helpen bij de afhandeling van zaken krijg je uitgebreid advies. We zijn al jaren klant en blijven dat ook zeker.

Goede service , vriendelijk en behulpzaam

Zeer goed.

Wij zijn al ruim 40 jaar klant bij autobedrijf Frazer, en ben ook al 40 jaar zeer tevreden wat betreft aankoop auto en onderhoud. Je wordt altijd netjes ontvangen tijd voor een degelijk advies en nooit problemen.

Top!

Goede service en vriendelijke personeel. Tip: Als extra de auto wassen

Prima service. Vakbekwaam.

Betrouwbare garage. Vriendelijk. Goede prijs.

Ik was op zoek naar een nieuwe auto en werd uitstekend geholpen. Denken met je mee en nemen alle tijd voor je. Uiteindelijk geslaagd en een prachtige S-Cross hier gekocht

Altijd Topservice!

Zeer fijne garage.

Hartelijk, duidelijk, meedenkend

Kom er nu al jaren, woon zelf in Rotterdam, maar, maar ben veel in Ulft. Duidelijk verhaal bij reparaties (met uitleg), zeer klantgericht, zeer goed bereikbaar en meedenkend. Kan altijd terecht, ook voor de kleine dingen die ik niet kan. Fijn personeel, fijne eigenaar.

Uitstekend behandeld door Joey

De eerste keer een auto gekocht.mooie garage met behulpzame mensen zowel in de werkplaats als de verkopers.ga zo door.

Prima auto gekocht in ongedwongen sfeer!

Een hele fijne auto in goed onderhouden staat gevonden bij autobedrijf Frazer. Plus een nette prijs voor onze inruilauto. Wat wil je nog meer? Na een lekkere kop koffie en netjes geholpen te zijn (Joey bedankt!) met een goed gevoel in je nieuwe aanwinst wegrijden. Daar gaat het om!

Ze doen wat je vraagt… en meer

De voorbanden van de auto waren aan vervanging toe, omdat we met het gezin richting de Ardèche in Frankrijk zouden gaan. Bij het ophalen van de auto heeft de monteur ook even een vakantiecheck gedaan, mooi! Alle vloeistoffen gecontroleerd en zo nodig bijgevuld, prima actie wat ons betreft! Ga zo door!!!

Vriendelijk

Duidelijk en helder over het onderhoud en de kosten daarvan.

Prettig

Vlot geholpen, kleine beurt.

Top!

Prettig contact met Silvan, goed advies en prima service!

Nieuwe AygoX gekocht wat een super mooie, fijne Auto.

Geweldig !!!!

Fijn bedrijf, vriendelijk personeel

Al 5 jaar vaste klant, het bedrijf stelt zich flexibel op en denkt graag mee

De ontvangst was goed en vriendelijk. Je kunt rustig kijken zonder meteen benaderd te worden. Ze zijn zoals we dat in de achterhoek kennen, doe maar gewoon. We hebben een goed gesprekgehad en veel informatie gehad. En je gaat naar huis met een goed gevoel. We zijn een paar dagen later terug gegaan en hebben de auto gekocht. Een goed bedrijf waar je terecht kunt met alle vragen. Als je een cijfer moet geven is het toch een dikke negen.

Geweldig, super, rustig, geduldig, gewoon super

Een super klantvriendelijk autobedrijf.

schade aan mijn auto in 1 dag geregeld. Er werken zeer vak bekwame monteurs bij deze garage. Vele jaren klant en ik ben uiterst tevreden.

Top garage

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Zeer goede service

Staan altijd direct voor ons klaar als er iets is. Snelle en goede service.

Klantvriendelijk, klantgericht en flexibel

Top service!

Top service aan huis, binnen een paar uur een nieuwe accu in mijn auto.

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft