Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent aan dat de service snel is, het personeel vriendelijk en de communicatie duidelijk. Ze waarderen vakwerk dat betrouwbaar is tegen redelijke prijzen met goede prijs-kwaliteit verhouding. De ervaring kenmerkt zich door behulpzaam advies en eerlijkheid. Over het algemeen bevelen klanten dit bedrijf aan.
Camper daar gebracht voor probleem met koelkast en vervanging huishoud accu. Zeer snelle service, alles opgelost en camper weer keurig achtergelaten. Kortom een aanrader.
13 April 2026
Frank
Reinders
Zeer klantvriendelijk, duidelijke communicatie, Oplossingsgericht. Topservice!
2 March 2026
Ilona
Halsteren
Ook dit jaar weer mijn auto toevertrouwd aan garage bedrijf Kivano voor onderhoud en APK . Behulpzaam en denken mee voor oplossingen. In een woord TOP!
Re
Huijbergen
Snel, adequaat, gericht op de klant, alles helemaal top! Een verademing tussen de andere garages!!
Bart Klaver
Bergen op zoom
Personeel met kennis van zaken. Zeer duidelijke communicatie Goede prijs kwaliteit verhouding.
Henry
Bergen op Zoom
Prima persoonlijke service en flexibel.
1 February 2026
Wouter
Renesse
Mijn bus moest gekeurd worden. Autobedrijf Kivano , heeft er spoed van gemaakt. omdat ik een afspraak maakte een dag voor dat mijn bus gekeurd moest worden.
25 January 2026
Rene
21 January 2026
Dennis van der Avert
Bergen-op-zoom
Altijd vriendelijk en deskundig. Goed advies, eerlijke prijs. Geen verassingen achteraf, fijne garage!
27 December 2025
Sebelia
Lepelstraat
Op aanraden van mijn zoon die ook heel tevreden is hier auto beurt laten geven! Prettig gesprek en keurig netjes !
17 December 2025
Rina
Bergen op Zoom
Netjes geholpen, problemen opgelost , van eentje konden ze het probleem niet vinden, houden het in de gaten.
13 December 2025
John
Bergen op Zoom
Erg fijne garage met goede afspraken en mooie prijzen!
11 December 2025
Bart Klaver
Roosendaal
Zie boven
9 December 2025
Pieter
Halsteren
autokeuring, kilometerstand zonder problemen, versleten onderdelen vervangen, ik raad aan
8 December 2025
Pawel
Bergen op Zoom
Duidelijk wat ik kan verwachten. Altijd telefonisch uitleg wat ze gaan doen en wat de kosten zijn. Vriendelijk als ik vragen heb Al met al een top bedrijf.
28 November 2025
Ria
Tholen
Snel en vakkundig geholpen!
28 November 2025
Marcel
Halsteren
Altijd vriendelijk en behulpzaam en betaalbaar.
27 November 2025
Henk
Bergen op Zoom
Scharnier Schuifdeur camper kapot. Keurig gerepareerd en ik kan weer veilig op pad.
20 November 2025
P.C.
Bergen op Zoom
Een garage die de tijd neemt voor haar klanten en prima werk aflevert.
1 November 2025
Wil
Bergen op zoom
Een prima bedrijf met aardige personeelsleden. We worden altijd van tevoren op de hoogte gehouden als er reparaties uitgevoerd moeten worden. In 1 woord: een kleinschalige garage waar we graag komen.
29 October 2025
Gerrie van Hout
Halsteren
Zoals gezegd; goed en duidelijk.
22 October 2025
Henk Jans
Goes
Bij binnenkomst voel je dat je serieus word genomen en de tijd voor je nemen. Ze zijn eerlijk met wat er aan reparaties gedaan moet worden.
27 September 2025
Richard
Welberg
Onderhoudsbeurt en apk tot tevredenheid uitgevoerd ondanks de drukte.
13 September 2025
Annemiek Weijers
Huijbergen
pas 2x geweest voor grote beurt en APK en dat is goed bevallen. Ook tussendoor goed geholpen met probleempje airco.
23 August 2025
M.