Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een duidelijke en betrouwbare service. Het team communiceert helder, vindt snel oplossingen en hanteert eerlijke prijzen. De feedback geeft veel waardering voor klantvriendelijkheid en professionaliteit. Het geheel geeft een praktische en betrouwbare indruk.
Wat een fijn autobedrijf! Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto kwam ik bij Autobedrijf Van Ees terecht, waar ik uiteindelijk mijn Volkswagen Up heb gekocht. Vanaf het eerste contact werd ik snel en prettig geholpen. Alles werd duidelijk en transparant uitgelegd en er werd echt de tijd voor mij genomen. Naast de goede service heb ik ook erg leuke gesprekken gehad met de mannen. Een betrouwbaar en servicegericht bedrijf dat ik zeker zou aanraden. Nogmaals bedankt!
23 July 2026
Milan
Hilversum
Vooraf hebben we goede afstemming gehad over het probleem. De monteur heeft de oorzaak vervolgens snel gevonden en goed opgelost.
15 May 2026
Eelco
Rotterdam
Heb hier al 4 auto's gekocht en ben altijd netjes geholpen. De eigenaar is gewoon eerlijk in wat hij verkoopt dus geen gladde verkoop praatjes. Ook als er iets mis is met de nieuwe auto in de garantie periode wordt dit netjes in orde gemaakt en dat is iets wat niet veel meer gebeurd!! Aldus erg tevreden en zal hier in de toekomst altijd terug komen. Ook de jaarlijkse beurt wordt netjes uitgevoerd en bij wat hogere kosten wordt je telefonisch op de hoogte gebracht. Dit is wat een kleiner bedrijf groot maakt. Persoonlijk contact en een eerlijk verhaal.
6 April 2026
Wesley
Goede service!
30 January 2026
Herma
De Lier
Mijn bedrijfs bus liet me in de steek, dezelfde dag kon ik hem nog brengen en ze hadden zelfs een leenbus zodat ik mijn werkzaamheden toch door kon zetten tot mijn bus gerepareerd was.
22 January 2026
Robert
Maasdijk
Een persoonlijke Westlandse benadering. Eerlijk en recht door zee!
30 December 2025
Ian
Oud Beijerland
Klantgericht en servicegericht bedrijf Altijd bereid om, waar het binnen hun mogelijkheden ligt, te helpen
4 December 2025
Marc
Den Haag
vertrouwd betrouwbaar duidelijk daarom gewoon prima.
10 November 2025
Kees
De Lier
Fijne sfeer! Wordt in oplossing gedacht, Duidelijke afspraken en nog eens betaalbaar.
4 November 2025
MaxStudios
Arnhem
Ik heb er mijn onderhoudsplan al vele jaren, altijd goede service
12 September 2025
Gery
Delft
Wat een fijne ervaring had ik hier. Achter mij in Wekerom reed toevallig een medewerker van dit bedrijf terwijl ik mijn band lekreed. Ik had het zelf door en stopte aan de kant van de weg. De auto achter mij reed mee en stopte ook. Ik kan je wel helpen, we zitten hier vlak om de hoek. Aldaar aangekomen alle vriendelijkheid en vrolijke aandacht. Geconstateerd werd dat een 2e band op klappen stond. Nog net voor sluitingstijd van hun bandenleverancier 2 nieuwe banden besteld. En zo kon ik zonder poespas of grote vertraging weer vlot mijn route vervolgen. En dat aan het einde van de werkdag om 18:00. PS: als ook jij hier naar toe gast, vergeet dan niet om ook met de jongste zoon van 10 jaar - die het vak ook wil leren net als zijn vader en broer - kennis te maken.
27 August 2025
Marc Willem
Ede
De auto rijdt merkbaar beter.
11 August 2025
John van Paassen
De Lier
Fijn bedrijf, waar de klant nog koning is. Zeker aan aanrader.
13 February 2025
Richard
Den Haag
Goede service vriendelijk personeel
12 November 2024
Kitty
Leidschendam
Op 07.11.2024 in de buurt een lekke band van onze auto opgeholpen. De plaatselijke garage verwees ons naar Van Essen. In 1 woord FANTASTISCH zoals deze firma ons geholpen heeft. Na een half uur konden wij onze reis naar Zuid-Holland aanvangen. Bedankt bandendpecialist! Hier wordt je blij van!
8 November 2024
Ben
Zoetermeer
Goede garage niet te vergelijken met de mercedes dealer waarbij de afstand tot de klant wel heel erg groot is. Vervangend vervoer is geen probleem.
29 October 2024
CAP Cools
alles ging prima
10 September 2024
Ria
De Lier
Je kan je auto vertrouwd achterlaten.
21 July 2024
Kemal
Rotterdam
Eerste deel is goed, wacht nog op tweede deel. Het maken van de stoelhendel. Men zou mij bellen als deze binnen is.
26 January 2024
Jacqueline
Maassluis
De reparatie die aan de auto moesten gebeuren is zeer goed gedaan tegen een nette prijs in vergelijking met andere garage bedrijven.
7 October 2023
CAP Cools
Goede ervaring
8 September 2023
Wil
Maassluis
Voor het eerst met dit garagebedrijf in contact gekomen.Fijn contact gehad.Wij zijn dan ook zeer tevreden.
8 June 2023
B
De Lier
Deskundig advies en ondanks de grote drukte in de garage, hebben ze me snel kunnen helpen. Daarna kon ik weer met een veilig gevoel de weg op. Mijn auto is al jaren in onderhoud bij van Essen. Personeel is vriendelijk en wat ook fijn is, ze rekenen eerlijke prijzen.
26 May 2023
Petra
Snel en goed geregeld
15 April 2023
Sandra
‘s-Gravenzande
Zeer goed bedrijf, service waanzinnig!
31 March 2023
Rob de Bruin