In een vriendelijke sfeer wordt men te woord gestaan. U bent nergens toe verplicht maar krijgt daar en tegen een gedegen advies en uitleg over de transactie die u wilt maken.
Open, eerlijk, vriendelijk, ken ze nog maar kort maar de eerste indruk is meestal de beste!
Naar alle tevredenheid een leuke 2e hands auto op de kop getikt alles geregeld voor me hele fijne afwikkeling goede service zeker aan te raden.
Wij hebben meer dan anderhalf jaar geleden onze Citroën Xsara Picasso bij Enting gekocht. Wij zijn buitengewoon tevreden over onze auto. Van de service et cetera hebben wij nog nooit gebruik gemaakt, want de er is nog nooit iets kapot gegaan. Volgens onze eigen garage heeft de firma Enting een geweldige auto geleverd.
Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf, we hebben een gebruikte C5 gekocht, de auto is perfect afgeleverd, het is prettig zaken doen met Enting B.V.
Wij hebben onze `nieuwe` auto hier gekocht. We zijn zeer goed te spreken over dit bedrijf. Goede ontvangst en duidelijke afspraken. En heel blij met onze \"nieuwe\" auto, alles werd keurig uitgelegd en geregeld voor ons icl. een heerlijke taart. Super!
Enting is een autobedrijf met passie voor het vak en voor auto\'s op zich. Iedereen heeft veel verstand van auo\'s en niet alleen op basis van computeruitlezingen. Ze kennen de auto\'s en modellen echt. Entings prijzen liggen voor de (semi-) klassiekers wat aan de hoge kant, maar dan steken ze ook wel hun nek voor je uit bij probleempjes die zich na de aankoop voordoen. Ik kocht hier mijn Citroen XM 3.0 Exclusive uit 2000. Het is een prachtige auto en werd met veel trots gepresenteerd voor Frans van Dijk. De proefrit op een zaterdagavond over Overijselse dijken deed me de knoop doorhakken. Enting was bereid nog 6 maanden na aankoop in de staan voor de kwaliteit van de auto. Ik had nog wat kleine dingetjes en die werden dan ook heel netjes opgelost. Een fijn bedrijf met prettige mensen. Jammer dat ze zo ver weg zitten :)
ik ben zeer tevreden zeer vriendelijke mensen direkt koffie aangeboden gekregen de zaak ziet er zeer netjes en deskundig uit de auto bevalt ook helemaal goed ze hadden er nog mee getankt voor ik kwam er was een nieuwe apk en distributieriem op gezet al met al heb ik er een heerlijke comfortabele renault van hun en ben er zeer tevreden mee inruil van de oude auto ging ook perfect heb daar de overschrijving en de verzekering direkt geregeld . als ik weer een andere auto nodig heb is enting in zwartsluis de eerste waar ik heen ga .
Ondertussen jaar geleden onze auto hier gekocht en nog steeds dik tevreden. Een prettig ontvangst, snelle afhandeling. Een prettig bedrijf!
Prima ervaringen. Naar trouwe klanten altijd meedenkend en flexibel. Overigens weinige klachten over de auto\'s worden altijd serieus genomen. Ik lease al ca. 25 jaar naar volle tevredenheid.
goed en leuk ontvangst nemen de tijd voor je .
Heel klantvriendelijk, prettige sfeer. Eerlijk.
Ik maakte kennis met dit bedrijf omdat ik een proefrit heb gemaakt met een accasion. Ik heb uiteindelijk een niet vergelijkbare auto gekocht. Wat me meteen opviel is de spontaniteit en hartelijkheid in de omgang, de liefde voor het vak en vooral de passie voor de echte Citroën. De trekhaak onder m\'n C5 heb ik bij dit bedrijf laten monteren.
De ontvangst was zeer hartelijk. Bij binnenkomst voelden wij al dat de deal goed was. Onze eigen garage in Diemen was ook zeer lovend over de Citroën Xsara Picasso. Wij zijn heel blij met onze aankoop. Het is een prachtige aankoop.
Een sympathiek garagebedrijf waar aardige mensen met u meedenken!
Erg klantvriendelijk, uitstekende service.
Meteen een goede indruk gekregen. Dhr. Van Dijk jr. ontving mij zeer vriendelijk en nodigde mij uit om een proefrit te doen in de grijze Xantia. Aanvankelijk wilde ik mijn oude witte Xantia behouden. Maar de volledig gerefurbishde automobiel reed zo lekker en zag er zo goed uit dat ik dacht een stommiteit te begaan als ik hem niet zou kopen. Dhr. Van Dijk had mij geboden mijn eigen radio + veerbollen kosteloos over te zetten. De veerbollen van de “nieuwe” auto bleken echter zo goed aan te voelen, dat ik de overplaatsing niet nodig vond. Dhr. Van Dijk heeft eigenlijk voor alle formaliteiten met betrekking tot de overname gezorgd (tenaamstelling, bellen met de verzekering, overschrijvingsbewijs). Binnen een paar uren kon ik wegrijden met mijn nieuwe aanwinst met erin een overlekkere taart! Jammer dat dit bedrijf zo ver van Hilversum ligt.
Ik heb daar 3 weken terug een auto gekocht. Ben daar uitstekend behandeld, en heb het idee, dat de auto perfect afgeleverd is. Heb nog wel wat kleinigheidjes, die opgelost moeten worden onder de garantie, maar die puntjes spaar ik op, omdat het anderhalf uur rijden is van mijn woonplaats naar zwartsluis, dus over de nazorg kan ik nog niks zeggen. Het is een kleine garage, familiebedrijf met korte lijnen, waar we ons onmiddelijk thuis voelden..
Door pech kwamen we gelukkig in aanraking met Entingbv. Vanaf die tijd zijn we een soort \"huwelijk\" met ze aangegaan. Dit duurt al 12 jr en we zijn nog steeds gelukkig samen: service kan niet beter, goede producten en nooit geen problemen gehad. Ook in financieel opzicht komen we er altijd uit met ze.
L.S: Allereerst adviseer ik U naar mijn beoordelingen te kijken van 290113 en 270413 te weten van Coen uit Stompetoren. Na aanschaf van de L.M.velgen (€400,= met balanceren en monteren) voelden we al vlot op de terugweg een vibratie/drifting in de stoel. Mijn Euromasterbandenman heeft daarna de L.M. velgen opnieuw gebalanceerd. Helaas zonder resultaat. Daarna naar een gerenomeerd/gespeciliseerd bedrijf in Schagen gereden dat uiteindelijk constateerde dat 2 van de 4 velgen krom waren, na opnieuw richten van de velgen bleef een trilling over. Ook dit bedrijf gaf aan er niets aan te kunnen doen. Daarna, het resultaat van een mooie hulpverlening, heeft een monteur uit Zaandam de auto 2 dagen beoordeeld, wederom bij een specialist gebracht, ze hadden het over spinnen maar dat kan tegenwoordig niet meer, men constateerde dat de banden er niet goed omlagen(???) auto mee naar huis en weer niet in orde. Kortom €750,= in totaal armer. Gemaild naar Enting: sorry Coen wij hebben de banden er goed omgelegd wij kunnen niets meer voor je doen. Inmiddels heb ik de auto verkocht en hou hier een vieze smaak aan over. Ik had obtimale service verwacht. de mails van 290113 en 270413 kunt U als niet geschreven beschouwen.Niet hun maar ik sta tegen de muur. Zo gaan we in Nederland niet met elkaar om.De Xantia is inmiddels verkocht en de nieuwe eigenaar was er blij mee, de L.M. velgen erbij geleverd met bovenstaande verhaal.Bedankt Enting jullie zien mij NOOIT meer. Schande!!!