Persoonlijk. hartelijk deskundig, afgestemd op de klant.
prima bedrijf
Goede service door de jaren heen en altijd leenauto beschikbaar. Ook schade herstel wordt door Enting helemaal geregeld. Klant hoeft zich niet druk te maken.
Uitstekende persoonlijk advies. Betrouwbaar.
Zeer prettige ervaringen met dit bedrijf ! Men neemt de tijd voor de klant; fijn in de omgang. De afspraak was in verband met het jaarlijks onderhoud en de APK: het is weer naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Snelle en goede service door enthousiast en vriendelijk personeel.
Al meer dan 40 jaar een zeer tevreden klant!
Erg prettig bedrijf. Met een hele mooie brede collectie Citroën automobielen. Van klassiekers tot nieuwe 0km modellen. Allemaal goed spul, geen rommel. Zeer vriendelijk en kundig personeel. De klant staat hier centraal. Net dat beetje extra service, detail en communicatie waarmee ze het verschil mee maken. Indien ik weer op zoek ga naar een auto, is dit het bedrijf van eerste keus.
Prima en snelle service en zeer klantvriendelijk!
Een heel prettig familiebedrijf met een warm hart voor de Citroën XM en de Xantia en vele jaren kennis en ervaring. En zij investeren, ouderwets in een stuk klantenbinding wat ik helaas mis bij de meeste autobedrijven. Ik kocht hier een mooie en goede XM voor een goede prijs en heb hem, naar tevredenheid ook hier in onderhoud
Zeer gemoedelijk
Vriendelijk en deskundig garage bedrijf
Zeer gastvrij bedrijf. Goede ontvangst. Deskundig. Service staat hoog in het vaandel. Wij komen er graag. Denken mee. Ze zien je als klant staan. Betrouwbaar
Fijne garage, leuk, meedenkend team en veel vakkennis!