Prima.Heel goede service,zeer klantvriendelijk en persoonlijk,zeer deskundig.Prijs/kwaliteit lijkt me ook in orde.Ik geef drie keer een 9.
Correct bedrijf. Met vriendelijke medewerkers no nonsens.
Prettige, vriendelijke en vakkundige monteurs en verkoper.
Dit is zo\'n garage waar je het gevoel krijgt de enige klant te zijn: alle aandacht, service en wat dies meer zij. Nu mijn zeventiende Citroën daar gekocht waarvan de laatste negen bij Enting waar ik nu ruim dertig jaar klant ben. Michel, Erik en Chrisjon: ga zo door! En Michel: succes met wat sinds 1 januari jouw eigen garage is!
Al jaren goede samenwerking
Ik kom er graag. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. Betrouwbaar en behulpzaam. Fijne garage!
Men is vriendelijk, betrokken bij de klant, het zijn vakmensen en er is een gezellige koffietafel.
een fijne garage om mee te maken te hebben, zowel bij inruil als reparatie en onderhoud.
Open en menselijk contact
Prettig gemakkelijk in omgang
Vriendelijke mensen en goede service!
Heel goed en prettige benadering
jongens met hart voor mijn auto!