Vakmanschap met klantvriendelijkheid voorop.

Uitstekende service in een klantvriendelijk jasje. Je staat als klant centraal, kom zeker weer terug.

Transparant, duidelijk en zonder poespas

Transparant, duidelijk en zonder poespas

Super service! Een aanrader.

Super service!

Zoals we al wisten

Tja, ook al koop je een geweldig fijne auto bij Michel, er kan toch na 2 jaar een keer iets aan mankeren en dat kan ook wel eens duur dreigen uit te vallen. Wat is het dan fijn om te merken dat Michel met je meedenkt in oplossingen en alternatieven die minder duur zijn dan wanneer je de standaardprocedures volgt. Na het overleg met Michel kwam ik thuis en vertelde wat de reparatie zou kunnen gaan kosten en wat Michel voorstelde om de kosten te beperken, o.a. reparatie in de "leegloopuren" door de auto daar een week neer te zetten met vervangend vervoer. Mijn echtgenote verzuchtte: "wat is het fijn om zo lang (bijna 40 jaar) daar klant te zijn en dat er dan zo met je meegedacht wordt! Och, de tussentijd zonder eigen auto vul ik wel op met lezen in het boekje "Citroensap" dat ik tot mijn verrassing (als trouwe klant) van Michel kreeg.

Uitstekende service

Gelijk geholpen en kopje koffie toe

Al jaren een tevreden klant.

Positieve ervaring altijd klantvriendelijk

Goeie ervaring! Eerste keer bij Enting!

Eerlijke handel met een vertrouwd gevoel. Je merkt dat ze al jaren bestaan door het hoge “Ons kent Ons” gevoel. Ik raad Enting dan ook ten zeerste aan. (Al is het alleen al voor de goddelijke taart bij aflevering van de gekochte auto 😉)

Hartelijke benadering en prima service

Ik hou het bij mij zin hierboven :-)

Vakmannen die te vertrouwen zijn!

Wij hebben onze auto bij Michel gekocht. Het onderhoud laten wij uiteraard ook bij Enting doen. Michel en zijn mannen hebben verstand van zaken en alles onder controle. Op onze vragen krijgen wij duidelijke antwoorden. Wij zijn blij met garage Enting! Ga zo door! Hartelijke groet, Esther en Rolf maar Michel zegt altijd Rob en dat laat ik zo😉

Prima service, Klantvriendelijk en vaktechnisch goed.

Je kan bij Michel en zijn team altijd terecht voor zowel een kapot lampje of om een motor te vervangen. Je wordt altijd goed geholpen. Topbedrijf!

Betrouwbaar, kundig en vriendelijk

Zoals altijd ben ik prima geholpen, ook nu ik in dit geval 'tussendoor' nieuwe dimlichten nodig had. Intussen vervingen ze ook een lekkend ventiel. Met zorgvuldige aandacht voor de auto en de berijder! Dank!

Geleverde service en kwaliteit zijn uitstekend, het persoonlijk contact uiterst prettig!

Michel, Eric, Chrisjon en Frans zijn met recht specialisten waar ik altijd met veel plezier naartoe ga.

Willen altijd het beste voor de klant

Enting denkt altijd mee! Samen komen we altijd tot de beste oplossing

Zoals gewoonlijk alles naar tevredenheid afgehandeld .

Zeer tevreden over persoonlijke benadering.

Betrouwbare en ontzettende klantvriendelijke garage

Altijd een serieuse snelle goede service !

Altijd uitstekend geholpen, zoals afgesproken.

Wij zijn al bijna 40 jaar klant en dat alleen maar , omdat zij verstand van zaken hebben en goede service bieden. Deze ervaring hebben wij zowel met Frans en Corine en nu ook met hun zoon Michel, die het heeft overgenomen en ook heeft michel 2 vaste en goede monteurs Erik en Crisjon. Geen klachten ga zo door jongens. gr. Ria en Johnny

Altijd vriendelijk en super service!

Het is altijd weer een genoegen om bij Michel en zijn team voor onderhoud te komen. Er wordt goed geluisterd naar ons als klant en er worden ons geen " knollen voor citroènen verkocht! "

Ik voel mij altijd welkom bij deze garage, ben al vele jaren klant en de behandeling is altijd warm en vriendelijk. Er staat altijd een leen auto klaar als het langer dan een uur duurt, anders kun je aan de stamtafel de krant lezen en kiffie of thee dri nken. Ik ben zeer tevreden.

deskundig voor de auto, betrokken bij de klant en liefde voor het merk citroen. Wat wil je nog meer

weer eem goede en deskundige beurt!

Goed de winter door.

klasse

Je word als klant goed geholpen en weet precies waar je aan toe bent wat er gebeuren moet door even en telefoontje

een zeer, maar dan ook een zèèr vertrouwd adres!!!!

- vertrouwd - meedenkend - betrouwbaar - open en eerlijk - ik voel mij er zeer thuis

Persoonlijk, accuraat en betrouwbaar!

Persoonlijk, accuraat en betrouwbaar!

Snelle service...auto weer top in orde

Prima dienstverlening

Had problemen met een pas gekochte auto. Alle problemen opgelost zonder extra kosten. Verder prima op de hoogte gehouden tijdens de reparatie. Open, eerlijke en transparante communicatie.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis