snel en goed

Als gebruikelijk uitstekend.

Ik ken dit bedrijf inmiddels enkele jaren, hier kent men de klant nog. Plezierige behandeling. Vaklui!

Heel vakkundig, klantvriendelijk, goede service

Wij komen na meer dan 20 jaren trouw aan de Citroëndealer in Lelystad, met genoegen nu bij fam Van Dijk, Enting Citroën Specialist in Zwartsluis, omdat hier de aandacht en tijd, passie, service, kennis en kunde, ècht is en precies zoals wij wensen en dat enorm waarderen. Tot ziens, fam Blei

Prima! Al jaren klant!

Al sinds 1976 klant bij Frans en later bij Michel: Alles in goede harmonie; kom er met plezier!

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd ,daar heb ik alle vertrouwen in.

Het was voor ons een onbekend bedrijf.

We zijn hartelijk ontvangen, en gezellig even gepraat. Daarna hebben we een proefrit gemaakt en hebben we de auto gekocht. Het geheel gaf ons een goed gevoel. Bedrijf ziet er verzorgd uit.

Top bedrijf met een keurige service

Bij Enting hebben wij een camper gekocht. Na 2-2,5 maand bleek het dak lek te zijn. Enting op de hoogte hiervan gebracht, en vanuit zijn initiatief kwam hij ons tegemoet met een deel betalen van de reparatiekosten. Waar vind je nog zulke service! Keurig bedrijf, zeer content met zijn manier van zaken doen.

zoals altijd vriendelijke en deskundig

zie boeven

Netjes, heerlijk en betrouwbaar

Kwam per ongeluk bij het bedrijf, omdat ik op internet een auto gezien had. Ben daar zeer hartelijk ontvangen en de info die ik kreeg was eerlijk en direct. Mede daardoor en omdat de auto mooi en goed was heb ik deze gekocht. Heb echt een mooie deal kunnen sluiten en kreeg een auto mee die veilig en goed was. De service is uitstekend te noemen. Ben blij en zeer tevreden.

Goede service en klantvriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen. En de mensen die daar werken zijn zeer kundig en weten waar ze het over hebben. Ze nemen ruim de tijd om je goed te helpen en legen alles goed uit. Ik kom zeker terug top garage.

Prima service.

Zoals gewoonlijk goed en vakkundig geholpen.

Zeer tevreden!

Vakkundige reparatie, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel!

Snel, allert, correct en vriendelijk, duidelijke afspraken.

Duidelijkheid en korrekt

altijd vriendelijk en professioneel

worden altijd gastvrij ontvangen en krijgen te horen wat er moet gebeuren om de auto in topconditie te houden en gaan zeer tevreden weer naar huis

Vakkundig en prettig contact

Aandacht voor auto en eigenaar

Goede en snelle service

meedenkend en vriendelijk bedrijf

Heb hier een occasion gekocht. Enting denkt mee om zaken handig en logistiek te regelen. Heldere en snelle communicatie.

goede service

goede service klant vriendelijk personeel.

Nette, goede service. Fijn bedrijf!

Auto is goed en vlot afgeleverd m. Super service en vriendelijke mensen!

adequate diagnose stelling en zeer vlotte afhandeling.

snel en correct het probleem opgelost, adbleu tank was defect. en de auto schoner terug gekregen als dat ik hem had ingeleverd.

Gewoon Goed.....wat wil je nog meer.....

Volgende ronde geen beoordeling meer sturen.......saai.... er veranderd toch niets.....hihi

Heel tevreden, zeer vriendelijk geholpen!

Geen tips

tot Service

Al jaren klant en jaren tevreden, net mijn 3e citroen daar gekocht een prachtige c6!

Topbedrijf

Buitengewoon vriendelijke mensen bij dit bedrijf. Wist niet dat dit nog bestaat. Ben ook 100% tevreden met de aankoop van een prima 2de hands auto.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis