Al jarenlang tevreden

Al jaren klant bij deze garage. Vriendelijke gedreven en enthousiaste medewerkers. Doen niet moeilijk en zijn duidelijk. Vervangend vervoer geregeld, moest alleen weer even aftanken, maar dat was geen probleem.

Goed.

Eerlijk en betrouwbaar

Ondanks onverwacht hogere kosten toch positief. Uitstekend op de hoogte gebracht van extra werk. Prettige sfeer.

Netjes behandeld,oude onderdelen laten zien

Goed!!!

Eerlijk en klantvriendelijk

Gewoon een goede garage

Afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk in de omgang

Afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk in de omgang

Erg klant vriendelijk, goede service.

Na jaren van dealer veranderd te zijn geweest, blij weer terug te zijn bij Frans en Michel Enting. Het is weer vertrouwd.

Heldere communicatie. Professionals met liefde voor het merk Citroen.

Mensen met een passie voor het merk Citroen. Eerlijke voorlichting en heel klantgericht. Voor Citroenrijders een aanbeveling!

Uitstekend bedrijf!

Perfect, goed onderhoud, netjes overleg en vriendelijke mensen!

goede vlotte en nette service

vlot netjes en correct willen graag meewerken aan de wensen van de klant

Top service

In juli heb ik een auto gekocht bij Michel, eigenaar garage Enting. Fijne man om zaken mee te doen, niks moet alles kan. Na de aankoop had ik een klein probleempje wat Michel keurig heeft opgelost. De nazorg en meedenken met de klant is fantastisch. Bij deze garage kun je rustig een deal sluiten. TOP garage!!

Kan niet beter

De service bij Enting was zoals altijd weer top.Er wordt met de klant meegedacht.

Super garage,kom er zeker weer terug.

Super garage.

Heel goed

Ik kom met een 20 jaar oude Xantia en ze zijn heel enthousiast. De oude auto is perfect onder handen genomen. Toen ik de motorkap thuis opende wist ik niet wat ik zag. Het leek wel een nieuwe motor. Dat noem ik service!

Klantvriendelijk

persoonlijk contact en uitstekende service

Fijne garage met persoonlijk contact. Goed overleg wanneer er bijzonderheden zijn. Goede uitleg met laten zien waarom onderdelen vervangen zijn. Er wordt tijd voor je genomen en er is aandacht voor je vragen. Erg fijn is dat er altijd een leenauto beschikbaar is.

Een mooie DS7 gekocht, tevreden hoe de zaken zijn geregeld.

super vriendelijke en eerlijke mensen

goed geholpen en meegedacht met aanschaf auto

Fijne sfeer

Prima monteurs en goeie service. Ik voel mij thuis.

Zeer betrouwbaar autobedrijf met uitstekende monteurs

Altijd uitstekend geholpen en wij hebben bij Enting altijd het gevoel dat we serieus genomen worden. Ze mogen hun terecht specialisten noemen !

top!!!

vriendelijk, je wordt uitstekend en vakbekwaam geholpen, zoals altijd uitstekend

Goed en betrouwbaar

Goed zaken gedaan, prettig gewerkt

Deskundig, vriendelijk en volgens afspraak

Goede afspraken mee te maken, deskundig, vriendelijk personeel.

Een enthousiast en vakkundig team.

Sinds jaar en dag een betrouwbaar adres voor advies, reparatie, en aanschaf van auto's waarbij hun Citroën specialisme uitblinkt. Overige merken worden niet gediscrimineerd, het vakmanschap blijft altijd prevaleren!

snel en goed

Zomerdijk 80 a