Weer fijn en deskundig geholpen

Het blijft een feestje om bij hun te komen. Deskundige en voorkomend zeer aardige monteurs.

Uitmuntende service!

Team Enting weet wat klanten willen. Altijd goed overleg en vorige week na APK en beurt de auto zelfs gewassen weer opgehaald. Toppers!

auto ruilen

wij zijn zeer goed geholpen !!!!!

Als vanouds, prima dus.

zie boven.

Michel, mensen die ik sprak over de schade waren erover verbaasd dat op de auto die ik leende geen verzekering zat zodat de schade via die verzekering vergoed wordt. Ik neem zelf nog contact op met Interpolis over mijn wa+beperkt casco dekking. Groet Adriaan Meij

Goede service en overleg

Goed gerepareerd.

Fijne vaklui waar ik me thuis voel.

Bij Enting BV neemt iedereen tijd voor je. Ze hebben verstand van zaken en snappen mijn wensen.

Perfecte service

Onze ervaring is heel goed. Ik kan iedereen Enting aanraden. Vriendelijke mensen, betrouwbaar en ook betaalbaar.

Fijn autobedrijf!

Fijne en laagdrempelige ontvangst, gemoedelijke en heel vriendelijke mensen! We hebben hier met een goed en vertrouwd gevoel onze nieuwe auto gekocht!

Prettige ontvangst en prima service!

Prettig ontvangen en diverse proefritten gemaakt. Uiteindelijk mooie occasion gekocht en auto ingeruild. Auto bevalt uitstekend!

kan niet beter

prima garage met vriendelijke mensen

Gewoon goed.

Als nieuwe klant goed geholpen.

Je wordt er altijd vriendelijk en goed ontvangen.

Wat we verwacht hadden kwam uit.

Het is een eindje rijden (150 km), maar dan heb je ook wat: een bedrijf met kwaliteit, een warm onthaal en naar huis met een tiptop Citroën.

klantvriendelijke vakmensen

Uitstekende dienstverlening

Top bedrijf

tot nu toe goed

de ervaring moet nog komen

Een super eerlijk bedrijf, staan altijd voor iedereen klaar.

Met een woord top.

Zoals altijd kan het niet beter

Zelfs het bezoek aan de garage om de winterbanden te laten vervangen door zomerbanden is een feest. Bedankt voor de mergpijpjes ;-)

Altijd welkom en lekkere koffie!

Vertrouwd

Vakmanschap en goede service

Aanrader

Topbedrijf. Heerlijke no-nonsense mentaliteit. Duidelijke afspraken. Gastvrije prettige behandeling. Wij komen terug.

Voelt als thuiskomen

Vandaag mijn auto opgehaald. Fijn bedrijf, voelt je welkom. Nu genieten van onze auto

Zeer deskundig en verstand van zaken. Mooie autos

prima service

Er wordt prima werk geleverd, ervaring en vriendelijke mannen werken daar.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis