Men is altijd vriendelijk

Ik kwam voor de APK met kleine beurt...het was weer vanouds gezellig en vrolijk.

Geweldig.

Onderhouds beurd van onze C3 Is weer op en top in orde. Super tevreden !

Citroen specialisten die weten waar ze over praten!

duidelijke afspraken, goede terugkoppeling, gewoon no-nonsens

Goede ontvangst

Ik ben hier voor het eerst geweest om een auto te kopen, via internet eerste contact gehad en kreeg de melding dat er i.v.m. vakantie een beperkte opening was, daarop de afspraak voor bezichtiging gemaakt, en bij de verkoop goed overleg gehad met de des betreffende verkoper wanneer de auto geleverd kan worden.

super

Aankomst: koffie Medewerkers bedrijf: altijd vriendelijk Vervangend vervoer: geen probleem, (was niet afgesproken) Rekening: betaald. Groeten Geert, tot de volgende keer

Zeer goede service

Een hele fijne garage met vriendelijk en zeer deskundig personeel dat met je meedenkt. Als je binnenkomt merk je al dat de sfeer goed is.

Hier voelt men zich nog klant.

Vader en zoon en enkele medewerkers. Citroen specialisten. Eerlijk en betrouwbaar.

Fantastisch Team!

De medewerkers van Citroënspecialist Enting zijn toppers en geven uitmuntende service!

Duidelijke uitleg volgens afspraak

Correct en vriendelijk

Persoonlijke ontvangst

Duidelijke uitleg, overleg over extra werkzaamheden.

Onderhoud en APK

Alles weer top voor elkaar dankzij het deskundige en vriendelijke personeel. En de koffie was ook lekker ;-)

Topgarage

Uitstekende service maakt afspraken waar

Super team snelle service

Even bellen kom maar hierheen dag later weer ophalen snelle service echte vakmannen

Uitstekend bedrijf

Als dit een restaurant was had het hoogstwaarschijnlijk drie Michelin sterren! ik ben al jaren klant bij dit fantastische bedrijf, hoelang kan ik niet meer op een paar jaar naukeurig vertellen, maar ,het zegt genoeg dacht ik....

Klantvriendelijk

Prettige manier van helpen.

eerlijk bedrijf met service

Ook voor gebruikte auto's een aanrader.

Niks mis mee

Net zo als altijd

Altijd prettige en goede service. Fijne (vak)mensen.

Na jaren heerlijk rijden nu mijn Xantia ingeruild voor een super C6. Michel en zijn team zijn top!

Perfect bedrijf dat met passie voor Citroëns een andere merken werkt.

Ik kwam bij dit bedrijf terecht via een marktplaats advertentie. Ik heb een zeer goede ervaring opgedaan bij het kopen van een aantrekkelijk geprijsde Citroën C5 1.6 e HDI TOURER AUT NAVI. Het bedrijf straalt vriendelijkheid en plezier uit. Er werken aardige mensen met een bereidwillige instelling. Als ik in de buurt woonde zou ik er klant worden.

Vriendelijk en correct naar de klant.

Vriendelijk en correct behandeld.

Top service

De dag voor onze vakantie de auto stuk.. door de snelle service van Enting konden we zoals gepland vertrekken. Super!

zoals afgesproken!

Weer supersnel en perfect geregeld!

Michel en collega’s hebben mij weer super snel voorzien van alternatieve auto waar ik naar op zoek was na een vervelende Total los schade van mijn oude auto! Korte lijnen en professionele hulp! DANK!

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis