Snelle service!

Twee lampen stuk in de schemer. Ik was op doorreis en kon direct terecht om ze te vervangen! Supper attent en vriendelijk gehopen. Een echte aanrader!

Zeer klantvriendelijk!

Omdat we geen vervoer hadden werden we thuis (Zwolle) opgehaald met de auto van onze keuze. Mijn vrouw mocht terug rijden naar Zwartsluis om de auto te testen. Geweldige service. De auto hebben we overigens met vertrouwen gekocht.

Tevreden

Zoals al jaren uitermate tevreden.

Gezellige ontvangst en goede service

Alles verloopt volgens schema. De auto wordt goed nagekeken en daarna hebben we weer veel rijplezier!

Uitstekende service.

Het voelt iedere keer weer als thuiskomen bij de Citroën familie

Als eerder, snel, efficiënt en vriendelijk

Bandenwissel en reparatie uitlaat snel uitgevoerd

goed bedrijf

goed geholpen met APK keuring en uitleg waarom onderdelen vervangen moeten worden

Magnifique

Zuid-Europese grandeur met Noord-Europese nuchterheid en dienstverlening.

erg goede service!

Mijn probleem werd heel snel verholpen.

Zeer ervaren en deskundig en klant vriendelijk

Een prettig bedrijf onder goede leiding. Zeer deskundig en vriendelijke vakmensen. Erg hard, snel en efficiënt werken. Chapeau!

Alert en klantgericht

Bereid tot meedenken, in het belang van de klant!

vriendelijk en deskundig

zie boven

zie onder

Zeer vriendelijke ontvangst altijd en goede service

zoals altijd geweldig

worden altijd vriendelijk ontvangen en uitstekend en vakkundig geholpen

Betrouwbaar bedrijf

Xm gekocht. Top onderhouden

Enting BV heeft een klantgerichte aanpak; heel sociaal

Je krijgt het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt en dat er naar je geluisterd wordt

Zo als altijd goede en eerlijke service

Top bedrijf!

Super goeie service, hele vriendelijke mensen en ze leveren goed werk!

Betrouwbaar en goed

Ik kom al jaren bij Enting. Altijd goede service en ze laten ook zien welke onderdelen ze waarom hebben moeten vervangen. Veel kennis van zaken. Gewoon eerlijke facturen.

Het was weer alle tevredenheid

Je bent altijd welkom bij deze garage.

Persoonlijke aandacht, vakkundig personeel.

Ook nu weer was het prettig om naar Enting BV te gaan. Even bijpraten, kijken naar de prachtige auto's die in de showroom staan. En dan ook nog de auto vakkundig laten herstellen en repareren voor een goede prijs. Fijne mensen, goede service, wat wil je nog meer!

Enting denkt mee is eerlijk en vakbekwaam!!!

De mannen binnenging zijn altijd aardig! Zij leggen uit wat er kapot is, hoe dat komt en wat de kosten zijn. Ook hebben zij tijd voor een kleine tussendoor vraag of reparatie. Enthousiaste en vakbekwame monteurs! Wij zijn erg tevreden over Enting!

Trots

Super bedrijf met veel ervaring en klant vriendelijkheid. en super betrouwbaar.

Reparatie deskundig en snel uitgevoerd!

Tijdens de reparatie werd geconstateerd dat één autoband niet meer de winter door zou komen. Veiligheid staat hoog in' t vaandel hier! Altijd goed overleg en advies. Top Citroënspecialist!

Weer uitstekend geholpen

APK plus groot werk aan de achterwielophanging weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Persoonlijke aandacht, vakkundigheid en flexibiliteit staan merkbaar hoog in het vaandel.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis