Ervaring,service,vriendelijk

Michel en zijn personeel zijn altijd super gemotiveerd om je weer zo snel mogelijk op de weg te helpen. Er word altijd met je meegedacht.

Aardige mensen, die verstand van zaken hebben

zoals afgesproken

Goed en snel geholpen.

helemaal goed, exact volgens afspraak

Als een goede bekend ontvangen en behandeld. In kennis gesteld over de evt. aanvullende onderhoudskosten en alles volgens afspraak uitgevoerd. Vervangen onderdelen nog aanwezig en gezien

tot op heden prima, gastvrij

We hebben de auto nog niet mee en nog niet gereden, dus weten niet hoe goed hij is en hoe ze met garantie omgaan. Maar we hebben het tot op heden als een zeer prettig bedrijf ervaren. Gastvrij en eerlijk.

100%

Hier wordt je nog als klant behandeld. Plezierig en vertrouwd.

Goede ervaring

Na een proefrit besloten een Citroën C4 Cactus aan te kopen en mijn auto in te ruilen. We zijn prima ontvangen en de C4 voldoet aan de verwachtingen. Ook over de inruilprijs was ik tevreden. Hoewel je een bedrijf pas echt goed kunt beoordelen als er zich een klacht voordoet, zegt het natuurlijk ook iets nu dat zich geen complicaties hebben voorgedaan. Ik rijd inmiddels 2 weken in de auto.

Prima en snel geholpen

Door een vervelende situatie moest ik snel worden geholpen omdat ik mijn auto de dag erop zeker niet kon missen! Gelukkig was ik op tijd dat de onderdelen nog besteld konden worden waardoor ik mijn auto voor de avond al weer kon ophalen.

Onze 5de auto van Enting in het gezin!

Mijn dochter kocht deze week haar eerste auto, een 2dehands C3 in mooie staat. Superblij is ze met deze aankoop! Al jarenlang vinden we dit een prettige garage waarvoor we vanuit Deventer komen voor aanschaf en onderhoud.

Zoals altijd naar volle tevredenheid

Al een aantal jaren klant, wanneer het goed is en goed voelt blijf je gewoon!!!

Het is gewoonweg perfect. Fijn en deskundig personeel

Weer prima geholpen door alle medewerkers!

Toed contact, leuk om er te zijn. Even bigepraat, mooie auto's bekeken. We komen er altijd graag.!

Een goed vertrouwd adres voor een Citroën..

Mijn c4 was alweer aan zijn 20.000km inspectie toe, en maakte ik voor een olie wissel en een kapotte mist lamp een afspraak. Op de dag van afspraak bleef ik wachten, en de koffie was heerlijk. Tevens in gezelschap met een andere wachtende klant die ook zeer te vreden was en al jaren Citroën rijd kon ik na iets meer dan een uurtje al weer weg, met een kleine beurt alle filters en olie en mistlamp vervangen voor maar €260,- Ik zeg tot de volgende km beurt

Goede service, vriendelijk personeel

Goede service! Vriendelijke verkoper, denkt met je mee! Al met al, een aanrader!

geweldig geholpen

geen moeilijk gedoe.

Zoals al jaren het geval prijs ik de service bovenal!

Accuraat, goede kwaliteit en prompte afhandeling. Plezierige contact contacten.

Bij dit bedrijf begrijpen ze heel goed wat service verlening inhoud

Enting is voor mij (zeer ervaren citrofiel, al 35 jaren fan) een ontzettend fijn bedrijf waar ik met mijn service / onderhoud / onderdeel vragen terecht kan. Ik kan / kon veel dingen zelf, heb ook bij specialisten gewerkt als Gert de Jong automobielen in Aalsmeer in Johan Oldenhage in Nieuw Vennep. De laatste 2 jaar heb ik geen geschikte zelf sleutel ruimte meer en ben mede door mijn Citroen Xantia V6 Break eerst bij Frans van Dijk terecht gekomen, daarna bij Enting in Zwartsluit (Michel en zijn uiterst bekwame monteurs). Ik voel me echt klant, er is goed overleg wat noodzakelijk is, wat later kan. De meeste vragen die ik heb zullen door een huidige "dealer" of "erkend reparateur" afgewimpeld worden, weten we niet, snappen we niet, willen we niet, etc. etc. Ik weiger dit te accepteren en snap hierin het (afbraak) beleid van de Citroen organisatie ook absoluut niet. Hier zou ik 4 pagina's over kunnen schrijven maar dat doe ik niet, heeft niets met Enting te maken. Kort en goed, Enting heeft allemaal betrokken medewerkers uit het juiste hout gesneden waar ik als liefhebber met youngtimer / oldtimer auto's altijd terecht kan en voor zover mijn budget het toelaat ook kan laten repareren / uitvoeren / bestellen. Wat ik ook nog wil vermelden is dat ik de snelheid waarmee monteur Chrisjon sleutelt geweldig vind om te zien (waarneming amateur sleutelaar) heel efficiënt slim doordacht etc. Ook Chris is fijn om mee samen te werken. Frans heeft een indrukwekkende bagage / ervaring, denkt zeer goed mee en hoeft bijna nooit NEE te verkopen. Tenslotte heeft Michel het juiste overzicht, ziet waar de prioriteiten liggen, is helder en duidelijk over planning / prijzen / etc. Ik stop nu anders zou er nog een kans zijn dat de heren "naast de schoenen gaan lopen"......... Met vriendelijke groet, Fred Hellinga / 06-80052923

Prettig en verrassend

Een heel prettige kennismaking met in de eerste instantie contact met de heer Michel. Een echt welkom. We voelden ons direct thuis en dat geeft een vertrouwd beeld. De auto werd met trots gepresenteerd. De heer Michel praat heel bevlogen over de Citroën of het nou een nieuwe is of een oude. Dat werkt aanstekelijk. Het is heel prettig zaken met de heer Michel te doen. Wat hij beloofd, wordt uitgevoerd!! De heer Michel geeft de klant ruime aandacht en denkt met de klant mee. Zijn medewerkers zijn ook prettig in de omgang. Toen wij afscheid van de mensen namen om huiswaarts te keren kregen wij een overheerlijke taart mee van de plaatselijke bakker met het logo in marsepein erop. Een win-win situatie. Wel overdacht!! We maken reclame voor deze Enting Garage.

Top bedrijf

Als altijd, snel, professioneel en vriendelijk

APK-tje in drie kwartier na meer dan 300.000 km, zegt alles.

Geweldige aankoop van een C3 Aircross

Zeer prettig contact met gehad met Michel. Bedrijf komt gemaakte afspraken na. Auto werd keurig afgeleverd. Zeer tevreden mee en op naar vele fijne kilometers.

super

alles zoals afgesproken

Super goed geholpen, zeer kundig personeel

Om een lang verhaal kort te maken, snelle afwerking van de afgesproken reparatie tegen een redelijk uurtarief, that's it.

Wat een fantastisch bedrijf!!

Nadat wij onze droomauto hadden gevonden via Enting zijn we naar Zwartsluis gereden. Waar we geholpen zijn door Michel, nu eens geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een eerlijk gesprek waarin je zelf kan beslissen of je het wel of niet doet. Wij hebben altijd voor een ander merk auto gekozen dus waren best wat huiverig om nu voor een DS te kiezen maar we zijn overtuigd niet alleen door het zien van de auto en het proefrijden maar zeker ook de manier waarop de verkoop plaatsvond. In één woord geweldig. Bij aflevering nog een leuke verrassing en er werd tijd genomen voor een duidelijke uitleg van onze nieuwe aanwinst. Michel luistert echt naar de klant en doet daar iets mee. Wij hopen veel meer mensen uit onze omgeving enthousiast te kunnen maken om naar Zwartsluis te rijden en bij Enting een auto te kopen.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis