super

fantastisch

Zoals altijd: helemaal prima!

Vriendelijk, flexibel, met aandacht voor details, (altijd herkend worden), goede service en deskundig.

Zeer vriendelijk ontvangst en met kennis uitleg over de auto, vervolgens komen tot een fijne deal.

Zeer fijne garage waar je ooit zal terug komen.

Goede service... vakkundige en aardige monteurs

Altijd goed en professioneel geholpen.

vriendelijk, deskundig

Alvast voor Michel voor Sinterklaasavond:" Met een Citroën als merk, houd je altijd werk."

De lijnen qua contact zijn kort en vaste medewerkers

Bij problemen word je direct geholpen

Alles volgens afspraak uitgevoerd

APK en onderhoudsbeurt zoals gewoonlijk weer keurig uitgevoerd.

Wat moet ik nu weer als positief opmerken

Al ruim veertig jaar klant en ik lees met plezier alle positieve ervaringen en daar sta ik al veertig jaar achter. Wat moet je daar na zoveel jaren nu weer als positiefs bij schrijven? Was nu even een dure beurt, maar noodzakelijk en mijn C4GP rijdt weer als nieuw. Extra plus: als je de auto dan weer ophaalt na inlevering van de gratis leenauto wordt er uitgebreid verteld en gedemonstreerd (schokbrekers) en komt er weer die verrassing van een gewassen en interieur gezogen auto: als nieuw! En je krijgt in de gesprekken met de monteurs Erik en Chrisjon het gevoel dat ze juist voor jou extra hun best doen. En Michel heeft altijd even tijd voor een persoonlijk praatje. Dat vertrouwde gevoel moet je toch delen met alle klanten denk ik.

Totaal tevreden.

Iedereen begroet je als een oude vriend. En het probleempje met de brandstof retour leiding is professioneel opgelost.

alweer erg goed

Winter/Zomerbandenwissel. Ontvangst met koek ;-) Vriendelijk en kundig personeel wisselt de banden. Intussen neemt Michel tijd voor een praatje. Logisch toch dat zelfs iemand die woont in Andijk daar (in Zwartsluis) graag klant is?

Precies waarom we vroegen

We hebben Enting gevraagd om uit te kijken voor een geschikte auto en rekening te houden met ons budget. Al snel kwam Enting met een auto naar onze wens. De afhandeling ging goed. Vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en eerlijke prijs.

De autoreparatie wordt netjes en precies uitgevoerd. Daarnaast krijg je de auto gewassen terug. Extra service is ook dat je een leenauto mee krijgt.

Zeer klantgerichte service

Men stelt alles in het werk om de klant te ontwormen en te helpen.

Altijd bereid te helpen als er een probleem(tje) is!

Al meer dan 45 jaar een tevreden. klant bij garage Enting! Dat zegt genoeg, zou ik zeggen!

Prima bedrijf erg klantvriendelijk

Goed geholpen. Kom er al jaren dat zegt veel.

Betrouwbaar en efficient

Een afspraak gemaakt met Enting wordt nagekomen en er wordt efficiënt gewerkt en geadviseert.

Prettige en ongedwongen omgang

Contact gehad met M.v. Dijk. Komt gemakkelijk en ongedwongen over. Prettig om mee te praten en een no nonsense persoon.

Zeer klantvriendelijk!

Goede en duidelijke informatie over voor mij allemaal nieuwigheden aan de auto. Alle vragen die ik nog had dagen na aankoop volledig naar tevredenheid opgelost.

Prettige communicatie

Vriendelijke en kundige mensen.

Zeer klantvriendelijk, super fijn bedrijf!

Zeer klantvriendelijk. Ik was op zoek naar een betrouwbare occasion en dat is 100% gelukt. Erg goed voorgelicht, door ter zake kundig personeel. Zeer tevreden over de afhandeling en de correcte aflevering inclusief uitgebreide uitleg over de auto en touchscreen bediening. Kortom, zeer prettig zaken doen. De auto voldoet aan al mijn wensen!

Gewoon een fijn autobedrijf, top service en super klantvriendelijk.

Al enkele jaren tevreden klant bij dit bedrijf waar de klant nog steeds centraal staat. Je voelt je echt welkom.

Perfecte service.

Al gedurende 10 jaar een reuze tevreden klant.

Echte liefhebbers

Hier zit je altijd goed. Super vriendelijk en hebben er verstand van. Alles volgens afspraak. Ook al woon je niet dichtbij. Zeker waard om hier alsnog naar toe te rijden.

goed uit-en toegerust bedrijf

Al meer dan 40 jaar klant

60.000 km beurt incl APK en bandenwissel

Alle noodzakelijke en gewenste handelingen waren al ingepland zonder dat ik daarover hoefde te communiceren.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis