service verlening zodat je je echt klant voelt

- doen wat beloofd is - meedenken / misschien is dit nog een beter idee - altijd vrolijk en vriendelijk - het blijft voor mij ver uit de buurt, 1,5 rijden maar dat weegt niet op tegen de voordelen bovenstaand verteld

Klote

Wagen was tekoop geplaatst met veel opties, waaronder lichtmetalen velgen. Blijken plastic velgdoppen te zijn. Daarover gebeld, dan word er een *** verhaal verteld met ik stuur weleen nieuwe dop op. Maar niet zeggen dat ik die moet betalen Ergste is eerst de rekening van 1 dop bijna 70 euro dan pas de dop. Nee dacht een eerlijke dealer te hadden gevonden maar nee dus. Dop retour sturen en niemand aanbevelen dit soort verkopers.

Blij dat we bij dit bedrijf zijn gaan kijken

Mooi bedrijf Vriendelijke mensen Onze auto goed in kunnen ruilen Goede service

Blij dat we bij dit bedrijf zijn gaan kijken

Mooi bedrijf Vriendelijke mensen Onze auto goed in kunnen ruilen Goede service

Vriendelijk snel en fijn geholpen

Een fijne garage om naar toe te gaan je wordt er snel en fijn geholpen

Een aanrader

Mooi familiebedrijf! Klantvriendelijk, eerlijk. Je krijgt een goed advies met betrekking tot het onderhoud van de wagen, er wordt met je meegedacht. Goeie koffie overigens.

leuke lui

kwam voor een andere bedrijfswagen , naar tevredenheid afgehandeld ging met een nieuwe naar huis

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis