Super garage

Vanuit Groningen bezoek gebracht aan showroom voor een nieuwe Peugeot 2008 Hybride. Fantastisch geholpen door Michel. Liet ons rustig rond lopen, en gaf de benodigde advies. Echt een aanrader, heeft auto’s met scherpe prijzen staan.

prima garage

Ik kwam een dag te laat Mijn schuld. Maar ze deden nergens moeilijk over. Ze hielpen mij gewoon tussen door. Wat een service.

vakkundig, vriendelijk, meedenkend

Ik was 6 jaar geleden opzoek naar een goede Citroen C6 en bezocht meerdere garages. Michel van Dijk bleek het juiste exemplaar te hebben en we deden zaken. Ik kom nog steeds graag naar Zwartsluis voor mijn APK en onderhoud. De liefde voor Citroen en het vakmanschap dat Michel en zijn team steeds weer laten zien zorgen ervoor dat ik graag elke keer 120 kilometer rij naar Zwartsluis. Bovendien rijd ik in een C 6, en dan is rijden is sowieso een plezier.

Een hele prettige ervaring bij Enting

Hele eerlijke, en verwelkomende mensen. Erg fijn contact mee gehad en denken goed met je mee. Zijn concreet en duidelijk en je voelt je er gelijk op je plek om een nieuwe auto te halen!

zeer kundige en vriendelijke mensen

als er hoge kosten zijn, krijg ik een telefoontje. er wordt altijd goed uitgelegd wat er gebeurt, ook wordt er extra uitleg gegeven bij vragen. mijn auto is al 10 jaar in onderhoud daar en ik ben nog nooit voor verassingen komen te staan, kortom zeer tevreden!

Dit bedrijf is meer dan 5 sterren waard!!

Afgelopen zaterdag hebben wij bij Enting BV een auto gekocht. Wij zijn door Michel geholpen, wat een fijne man. Totaal niet opdringerig in verkoop en denkt goed met je mee. Ik denk dat er tegenwoordig nog weinig autobedrijven zijn die service zo hoog in het vaandel hebben staan als Enting BV. Bij het afhalen van de nieuwe auto hebben ze zelfs nog meer gedaan dan het afgesproken afleverpakket. Nog een extra plus; wij kregen een lekkere taart mee ;) Echt een fantastisch bedrijf die wij aanraden voor het kopen van een nieuwe auto maar ook voor het onderhoud die ze doen. Bedankt!! Jullie zijn echt meer dan 5 sterren waard!

Uitstekende service

Snelle service zoals altijd

Keurig Bedrijf

Bij de keuze en de aanschaf van mijn auto werd ik plezierig, vakkundig, en bovenal niet opdringerig geholpen.

Super vriendelijke en vakkundig

Super vriendelijke ervaring tijdens de service beurt

Altijd gezellige reuring.

Hier is je auto in goede handen. En na de APK of onderhoud weer veilig de weg op.

Uiterst plezierig ontvangen door het enthousiaste team. Ook fijn dat Frans aanwezig was!! De Xantia wederom goedgekeurd en rijd weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Michel is iemand die zijn afspraken nakomt en ook nog een lekker taaartje meegekregen, alles perfect geregeld.

Altijd goede service!

Al bijna 30 jaar bij deze fijne garage.

Goede service en vriendelijk personeel

Auto in goede handen bij Enting BV

Auto bij Enting voor apk en onderhoudsbeurt plus 2 nieuwe banden gemonteerd, vlot en vakkundig afgehandeld, dik in orde!

Super bedrijf! Eerlijk en klantvriendelijk! Aanrader!!

Onderhoud weer prima gedaan.

Onderhoud aan de auto is nooit leuk, maar zeker noodzakelijk. De distributieriem moest vervangen en het gebruikelijke onderhoud gedaan. Ruim van te voren met Michel de afspraak gemaakt. 's Morgens om kwart over zeven werd ik al vrolijk ontvangen met een gezellig praatje en het ontvangen van de leenauto. Na m'n werk stond de auto al weer op mij te wachten. Nog even een praatje met de monteur die mij alle vervangen onderdelen liet zien. Wat ben ik toch blij met EntingBV!

Als fijn.

Fijn geholpen ,

Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam. Altijd goed

Prima vlotte service, van bekwame vakmensen

Eenvoudig en snel een afspraak gemaakt voor een APK-keuring plus kleine onderhoudsbeurt. Bij de APK-keuring direct communicatie over de gebreken en de uit te voeren reparatie. Binnen 4 uur kon de auto weer worden opgehaald. Prima !

Eerlijk en betrouwbaar

Hier loopt een team met hart voor hun vak. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Voor mijn C5 Tourer was een onderdeel niet meer leverbaar. Dan merk je dat er moeite wordt gedaan om de auto weer te herstellen. Heel blij mee jongens!!

Eerlijk en fijn advies

Het advies voor de auto was eerlijk, niet opdringerig en voelde vertrouwd.

Betrouwbaarheid klantvriendelijk

Altijd wel een mogelijkheid, om snel te helpen

Veel kennis en kunde. Zeer klantgericht

Uitstekende garage. Eerlijke mensen

Zomerdijk 80 a