TOP BEDRIJF

wel minder hard werken, denk aan je gezondheid Michel...!

geweldig meedenken

De contacten met dit bedrijf zijn altijd zeer plezierig. Er wordt meegedacht, keurig terug gebeld, snel geholpen

Prima service, altijd duidelijke uitleg over de gedane reparaties.

Natuurlijk valt een beurt met reparaties altijd weer tegen maar met een goede uitleg over de gedane reparaties is dat altijd weer begrijpelijk en heb je weer een perfect rijdende auto terug.

Prima!

Zeer goed, vakkundige en snelle service.

deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Als je al vaak een positieve beoordeling gegeven hebt, dan begint het op slijmen te lijken en dat kan niet de bedoeling zijn. Maar toch, afgelopen weken weer prima en snel geholpen!

Prettige, behulpzame en deskundige mensen.

Duidelijke uitleg van wat er met de auto gedaan is. Men heeft tijd voor je. Wij voelen ons er thuis.

Prettig geholpen

Deskundig en lekker gebak

Top bedrijf zeer servicegericht.

Al jarenlang levert enting mijn auto. Tot tevredenheid

Een prima garage gevonden met vlotte service, alerte deskundigheid en vriendelijkheid.

Top!

klantvriendelijk

vakkundig personeel en behulpzaam!

geweldig

zo als altijd top

Garage met vriendelijk personeel

Zeer positief

Optimaal

Klantvriendelijk Deskundig Korrekt Betrokken

Goed garage bedrijf, vlot en deskundig.

Auto voor een APK en een beurt naar garage Enting gebracht. Auto weer netjes en in optimale staat terug ontvangen, helemaal top.

Top garage!

Altijd meedenkend, vriendelijk en fijne service.

Supersnelle reparatie!

Onze auto donderdagavond neergezet ivm defecte airco. Vrijdagmiddag was de auto al weer klaar en temperatuur in de auto weer lekker koel. Klanttevredenheid vijf sterren. Top!

Zeer betrouwbare garage met uitstekende monteurs !

Er is naar mijn mening niets te verbeteren , het is gewoonweg een uitstekende garage ! Ze doen wat ze zeggen en laten ook zien wat er aan gedaan is , buiten het feit dat dat vertrouwen schept , zijn de eigenaar[en] en de monteurs dat in werkelijkheid ook zelf zo ! Otto Valk

Zeer klantgericht bedrijf

Zeer deskundge Citroengarage Zeer betrouwbaar Zeer vriendelijk personeel en directie

Geweldig bedrijf om onze auto’s heen te brengen

Het grote gemak om een afspraak te maken. De klantvriendelijkheid van alle personeelsleden straalt er vanaf. De kwaliteit die ze leveren is geweldig. We moeten er een stukje voor rijden maar dat is iedere kilometer meer dan waard!

Auto rijdt weer als een zonnetje, ziet er van binnen en buiten weer superschoon uit.

In één woord uitstekend.

Correcte klantbenadering ,en houden zich aan de vooraf afgesproken uit te voeren werkzaamheden ,en mocht er zich onverhoopt toch iets meer gevonden worden tijdens de werkzaamheden dan wordt dit altijd telefonisch gemeld ,

Prima service duidelijke afspraken en info wat er aan de auto op termijn aan onderhoud moet gebeuren

Mijn ervaring is uitermate positief dit is een bedrijf dat er voor zorgt dat je auto de zorg krijgt die nodig is zodat vertrouwd de weg op gaat.

Vriendelijke eigenaar, prettig geholpen!

Betrouwbaar en vakkundig.

Accuraat, kundig en vriendelijk.

zeer klantvriendelijk zakendoen

Heel goede ervaring, snel , helder en duidelijk super bedrijf !

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis