Heel aardig,brengt de auto weer thuis. Dat vind ik heel lief.

Goede garage

Prima service, en vriendelijk personeel. Goed advies en vakmanschap Ga zeker terug voor de volgende onderhoudsbeurt.

Optimale vriendelijkheid.

Je wordt bij Enting BV begroet en behandeld als een vriend. Iedereen is aardig én zeer deskundig. De zaken gaan hierdoor uitstekend. Chapeau!!

Top team!

Fijn bedrijf, eerlijk en kennis van zaken.

Prettig bedrijf met vakkundige mensen

Voor een Citroën youngtimer, in mijn geval een XM, kan je uitstekend terecht bij Enting. Michel en zijn mannen hebben kennis van zaken. Na een goede diagnose wordt er gerepareerd wat moet en in overleg soms wat preventief, omdat ze de boel daar open hebben en er makkelijk bij kunnen. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de prettigste, met liefde voor het vak en mijn auto.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen alles goed uitgelegd zeker een aanrader. Peter

fantastisch geholpen aan een "nieuwe" auto

C5 Aircross Hybrid

Nieuwe Citroen C5 Aircross Hybrid bij Enting gekocht. Het begon met een advertentie op Marktplaats. Ik stelde begin van de avond een vraag. Ik kreeg dezelfde avond antwoord. Daar kunnen nog veel autobedrijven van leren! Kom maar langs en kom maar rijden. Op de bewuste dag naar Zwartsluis. Bij binnenkomst een gezellige tafel en een kort en ontspannen gesprek met eigenaar Michel. Geen mensen met een pak aan, heerlijk! Na de proefrit waren we er snel uit. Vandaag de auto opgehaald. Uitleg over de auto gekregen van Michel. Een taartje nog mee voor het thuisfront. Wat een fijne ervaring!

Het was, opnieuw, vertrouwd en prettig.

Het contact verloopt soepel, afspraken maken lukt altijd. Ik kom voor mijn plezier.

Mensen met vakkennis.

Altijd prima ontvangst en goed advies.

Uitstekende reparatie en vriendelijke medewerkers.

Uitstekende service

Sinds 'jaar en dag' klant bij Frans en hedentendage bij Michel van Dijk van Garage Enting - Zwartsluis. Samen met een goed team monteurs houden zij mijn Xantia 1.8 16v van 2000 in tip top conditie. Er is altijd goed overleg over de (vooral noodzakelijke) werkzaamheden en zij geven daarmee een uitstekende service.

Top service zoals altijd!

Mensen die met je meedenken, gewoon zo doorgaan.

Zeer klantvriendelijk bedrijf en scherpe prijzen

Wat een fijne mensen daar, je voelt je welkom. Ze nemen de tijd om je te helpen en geven goede&duideljjke info. Onder het genot van een lekkere bak koffie met koek! Mooie auto,s met scherpe prijs

Ik wl geen andere garage, TOP!!

Zeer prettige garage, in aanschaf nieuwe auto geweldige service en fijn contact met Michel & Co... Hulde.... Groet Gerry & Monique

Betrokken en gedreven medewerkers!

Altijd de beste service en een vrolijke sfeer.

Het is gegaan zoals altijd, ik ben goed geholpen.

No nonsens bedrijf.

Zeer vriendelijke ontvangst en correcte bejegening door de eigenaar van dit bedrijf. Neemt ruim de tijd voor je om alles door te spreken, vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Geen poeha gedoe maar gewoon recht door zee!

Prima service, snelle reparatie.

zoals afgesproken

goed voor mekaar

Helemaal super service

Eerlijke en super service gerichte garage. Wordt meegedacht en het personeel is vakbekwaam.

Vakkennis, betrouwbaar en heldere communicatie

Afgelopen week de auto met een goed gevoel achtergelaten voor een beurt, APK en wat reparaties. Zoals altijd eerlijke en heldere uitleg over de te vervangen onderdelen en communicatie over het verloop en de werkzaamheden. 's middags de auto weer kunnen halen. Super tevreden!

Aanhoren, Overdenken, Uitspreken.. c.q. uitvoeren.

Deze -kernwoorden- behoren naar mijn mening thuis bij het hoogstaande ,Team, van garage Enting. De kracht van dit bedrijf is het ,Aanhoren,= luisteren, naar de klant. Het ,Overdenken,= het vinden van de/een oplossing(en). ,Uitspreken, staat voor een daadkrachtige en duidelijke uitvoering van de veelal technisch-gecompliceerde werkzaamheden. De grote (controle)-beurt van onze C3 hebben we op advies van het technisch-team, uitgebreider (ter voorkoming van) laten uitvoeren. Een mooie C3 (leenauto) werd voor gereden. Het resultaat...., een op en top rijdende C3. Team Enting...., Chapeau!

super

Goede auto gekocht en netjes afgeleverd.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis