totaal ontzorgt

heb regelmatig een beroep gedaan op deze garage. en keer op keer is de ervaring positief

lekker snel

lekker snel geholpen

altijd fijn en goed

altijd goed en prettig contact denkend in oplossingen

Helpen je snel

Zeer vriendelijk

Een heel plezierig bedrijf

Hele goede en vlotte service. Deskundige mensen. Bijzonder vriendelijke hulp gehad bij aankoop van een andere auto en inruil van van mijn huidige auto.

Zoals gewoonlijk weer prima.

Een leuke C3 aircross gekocht, weer prima afgeleverd. Zoals altijd weer een fijn contact en geen poespas. Al jaren ons vertrouwd adres!

Goed ontvangst goede service en vriendelijk top

Mijn ervaringen met Enting BV zijn super goed.

Er wordt altijd met je meegedacht naar oplossingen indien er problemen met de auto zijn. Het zijn super vriendelijke mensen en ze staan altijd voor je klaar. Een bedrijf dat ik zeker aanbeveel.

Top garage & service!

Top Garage& service

Michel en zijn team staan altijd voor je klaar.

Problemen met de auto ontstaan altijd op het moment dat je weg wil...het komt nooit uit! Een telefoontje naar de garage en de mannen zoeken naar een oplossing zodat je weer verder kunt.

Wat een fijne service weer; de auto rijdt weer als een zonnetje!

Goede service, enorm fijne mensen, goede kwaliteit voor een deugdelijke prijs. Het blijft het het ritje waard!

Gebeld zelfde dag geholpen en gerepareerd

Goeie service

zeer behulpzame mensen

Uitstekend en vriendelijke mensen

Vlotte en deskundige club

Mensen weten waar het om gaat en denken met je mee

Top garage

Snelle deskundige service

Goed adres

Altijd top service

Goede garage

Prettig, persoonlijk en deskundig

Enting BV is een overzichtelijk bedrijf waar je persoonlijk en deskundig te woord wordt gestaan. Er hangt een ontspannen en informele sfeer waarin ik me thuis voel. En mijn auto hoor ik ook niet klagen.

Fijn en vertrouwd!

Fijne open gesprekken en advies. Weer een prima C3 rijker. Afhandeling keurig en alles zoals vooraf is afgesproken of meer indien nodig blijkt bij de aflever beurt. Super!

Uitstekende garage

Wij rijden Citroens en hebben goede ervaringen met deze garage. Service en garantie zijn buitengewoon goed.

Zoals altijd weer dik in orde

Ook dit keer was de service weer uitstekend. Communicatie prima en helder, het werk dik voor elkaar, en ook voor een prima prijs/kwaliteit verhouding!

erg positief

Alles volgens afspraak verlopen

Top service

Echt vakmanschap

Medewerkers zijn vriendelijk, enthousiast en sporen de oorzaak van elk probleem op. Om vervolgens het probleem te verhelpen. Zeer kundig en vele malen beter dan een ‘gewone’ garage

Prima de auto volgens afspraak afgeleverd

Vriendelijke ontvangst, duidelijk verhaal waar de auto vandaan komt. Goede inruilwaarde voor mn diesel auto,deal was snel rond. En met een week auto klaar,top. Neemt ook de tijd om de auto uitleggen, En als verrassing een lekkere taart mee. Ik zocht een goede citroen garage en denk die gevonden te hebben. Prettig zaken gedaan

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis