Uitstekende service.

Altijd vriendelijke ontvangst en een lekkere kop koffie met dit keer een speculaaskoek,

Het is bijzonder hoe ik als koper dezelfde blijdschap voel bij de koop van een auto als de verkoper.

Op vrijdag hoorde ik dat er een geschikte auto voor ons was ingeruild. Op zaterdagochtend zijn we naar Enting BV gereden en hebben we de auto gekocht. Wij zijn er blij mee! En Michel was dat net zo. Heel bijzonder.

Alles naar wens afgewerkt

Staan gelijk voor mij klaar.

Uitstekende, deskundige, vriendelijke en snelle service.

Zoals altijd is alles correct en snel gedaan.

prettig en vakkundig

vakmanschap zonder gedoe. Heldere afspraken en uitleg

goede zorg voor de auto

vlotte afwikkeling van een storing

Gewoon goed

Keurige auto geleverd in het goedkopere segment met alle documenten goed afgeleverd met beurt en garantie dit zie je eigenlijk nergens tot nu toe de beste garage ooit waar ik een auto gekocht heb

Weer veilig en droog op weg!

Fijn enkele punten opgelost. We kunnen weer fijn en veilig rijden!

Top!

Zeer klantvriendelijk bedrijf met nog echte passie voor mijn Citroën Xantia. Geinteresseerde mensen en ook nog met echte vakkennis over mijn oudere auto; echte liefhebbers! Ik rijd er graag voor om.

Snelle afspraak gemaakt, auto mee en 3 uur later gebeld worden dat de klus geklaard is.

Top bedrijf

Enting is een top bedrijf, uitstekende service

De garage met een persoonlijke touch

Elke keer wanneer ik bij deze garage kom wordt ik door iedereen vrolijk begroet met mijn naam. Die persoonlijke benadering spreekt mij enorm aan. Je voelt je als klant enorm gezien, gehoord en gewaardeerd bij Enting.

Snelle en correcte hulp

Altijd goed geholpen

Goede service, vriendelijk.

Betrouwbaar en erg klantvriendelijk.

Erg prettig in omgang, neemt de tijd voor je en geeft je de tijd om te beslissen.

geweldig

de afhandeling van de schade van mijn citroen c5 en het herstel waren zeer vakkundig. hiervoor mijn dank.

Prima en deskundige service zoals altijd.

Zie boven.

Uitstekend!

Wat kan ik nog zeggen zonder in herhaling te vallen... alles weer tip top in orde met dito service. De afspraak was voor nieuwe gloeibougies voor m'n C6 echter zijn ook wat slangen/leidingen en een luchtfitlter vervangen die er blijkbaar aan toe waren. Erg prettig als verder wordt gekeken dan enkel het geen wat gedaan moet worden.

Zeer deskundig bedrijf

Zeer klantvriendelijk en deskundig op het merk Citroen Goede ervaringen ook als het gaat over garantieafhandelingen

Top bedrijf met fantastische service

Top bedrijf met fantastische service

Een echte specialist

Michel Enting heeft aan een blik en een paar woorden genoeg, om te weten wat er aan de hand is. Een C6 is niet een auto waarmee je gauw naar een andere garage gaat. Heb de rit van een uur er graag voor over.

Goed, oude onderdelen uit de auto waarom ze vervangen zijn. Goed uitgelegd.

al 10 jaar mijn garage

weer geweest voor apk-keuring en grote beurt voor mijn Xantia , daar heb ik wel een lange rit voor nodig, maar dan heb je ook wat voor terug. Het was weer gezellig met iedereen een praatje en belangstelling.

betrokken

prima garage goede service

Super goede monteurs en geven je een gevoel dat je altijd welkom bent en uitleg krijgt wat er moet gebeuren. en goede koffie

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis