Weer snel geholpen.

Een geheel nieuwe ervaring voor mij. Vandalisten die een spiegel van de auto afgetrokken hadden. Ook daarvoor kon ik bij Enting bv terecht. En in een mum van tijd was zoals Michel zei 'bij Picasso het oor er weer aangezet'. Ik ben superblij met deze vriendelijke en vakkundige mensen!

Heel erg prettige mensen en een fantastische service!

Al jaren koop ik mijn auto’s bij Michel en zijn mannen aan de Zomerdijk in Zwartsluis. Iedereen die er komt, wordt er hartelijk ontvangen en weet dat er met grote zorgvuldigheid en vanuit vakmanschap naar zijn/haar auto is gekeken. ‘No-nonsens’ staat bij hun hoog in het vaandel, dat is altijd prettig. Enting is een bedrijf waar veel andere bedrijven eens een kijkje zouden moeten nemen om een goed voorbeeld te krijgen van hoe het ook kan: passie, degelijkheid en vakmanschap onder één dak. Ga zo door!

Direct en perfect geholpen

Ik had een redelijk grote beschadiging aan de onder- en zijkant opgelopen die er ernstig uitzag (over een paal heen gereden). de onderkant lag er bijna helemaal af. Foto’s gemaakt en met de garage besproken. Ingeschatte kosten bij een reparatie bedrijf € 1.500,-. Verzekering zou mij € 3.100,- extra premie per jaar kosten omdat ik vijf jaar in de bonus/malus regeling achteruit zou gaan. Toen bood de Citroën specialist, waar ik heel graag kom, voor om te proberen het met een beetje improvisatie op te lossen. Gedaan voor € 220,-. De grootste posten kost was een sierlijst die besteld moest worden. En de klus werd na drie dagen aangepakt. ’s-ochtends de auto gebracht; om tien uur klaar. KLASSE!

Mijn XM voor het jaarlijkse onderhoud weer prima verzorgd terug gekregen, waarbij de vakkundigheid en de kennis van de XM de reden zijn om voor onderhoud vanuit het zuiden naar Zwartsluis te komen. Een XM is een betrouwbare auto, maar heeft vanwege de leeftijd wel ervaring nodig met de techniek en de specifieke gebreken die na 24 jaar kunnen optreden. Bij een reguliere garage kan dat handen vol geld kosten, terwijl bij Enting meteen duidelijk is waar het probleem te vinden is of waarmee een eventueel toekomstig probleem te voorkomen is. En dat alles voor een acceptabel bedrag.

Heldere communicatie en goeie reparatie

Een storing, en dan de volgende dag terecht kunnen en dat de storing snel is opgelost. Daarom ga ik naar een lokale garage. Korte lijnen, geen leenauto nodig.

Zoals altijd heel positief

Weer goed geholpen door ervaren monteur en vriendelijke eigenaar.

Flexibel en snel

Dit keer een kleine beurt, die op korte termijn kon worden ingepland. 's Morgens brengen en 's middags al weer rijklaar. Top!

Alles volgens afspraak.

Zeer prettig en welkom.

Super.

Vakkennis staat voorop maar ook de vriendelijke toegankelijkheid is een pre ,en er wordje niets opgedrongen maar precies uitgelegd wat men heeft gedaan en waarom . Dus een dikke plus is hier wel op zijn plaats .

Top garage

Altijd goede service en deskundige mensen. Gezellig kopje koffie en goede uitleg.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen

Zeker voor herhaling vatbaar

Zoals gewoonlijk weer prima geholpen.

Verse APK, kleine beurt, nieuwe remschijven en blokken voor en op advies van de monteur nieuwe veerbollen. Een wereld van verschil met rijden. Zeer tevreden.

Goede deal en snelle uitvoering

Nette prijs voor inruil en snelle opvolging van aanvraag. Daardoor fijn zaken doen.

Goed en prettig

Goede ervaring met dit bedrijf. Goede service en klant vriendelijk.

Adequaat, snel en zeer klantvriendelijk

Het probleem van mijn auto werd snel en deskundig geanalyseerd en vervolgens werd er enorm meegedacht hoe er zo snel mogelijk een oplossing gevonden kon worden. Ik ben onder de indruk van de moeite die er voor mij is gedaan en de snelheid waarmee ik geholpen ben. Alle medewerkers ook even vriendelijk en behulpzaam.

Formidabele

Onverminderd betrouwbare partner!

Deskundig en uiterst prettig.

Al tientallen jaren tevreden klant.

fijn autobedrijf

Heel fijn bedrijf, handelen snel en correct en nemen nog echt de tijd voor de klant. vriendelijke en attente eigenaar. compleet andere ervaring als bij dealer waar je toch vaak het gevoel krijgt een nummertje te zijn.

Kan onmogelijk beter!

Deskundig, persoonlijk , zorgvuldig.

Snel, ervaren, duidelijk

Gewoon prima zoals altijd!

Altijd fijn om er te zijn.

De beste garage van Nederland!

Het is een stukje rijden vanuit Amsterdam, maar altijd de moeite waard.

geweldige service en aandacht

het velt als familie aks je komt, vriendelijke ontvangst en je wordt uitstekend geholpen

Heel prettig geholpen

Nooit t gevoel gehad dat je met een gladde verkoper aan tafel zat. Duidelijke uitleg en fijne afhandeling verkoop

Uitstekende ervaring

Bedrijf is zeer servicegericht