Leuk spontaan bedrijf

Netjes ontvangen en een eerlijke deal gesloten met de auto en inruilprijs. Ik zie geen problemen met de aankoop en mochten die er zijn is mijn vertrouwen in deze bedrijf groot genoeg.

accuraad en klantvriendelijk!

korte lijnen en ingespeeld team

Uitstekende garage.

We kwamen kijken naar de binnenzijde van een C5 en gingen weg met een nieuwe auto. Service is goed en Michel is een fijne garage houder die meedenkt.

Tevreden klant

Enting is goed in de communicatie, voor wat betreft de klant-leverancier verhouding. Dan gaat het ook over de technische kant van de auto, en goed luisteren wat ik als klant wil.

Uitmuntend

Ondanks grote drukte wisten ze een reparatie toch nog te realiseren. Prima gedaan

Super blij gebeholpen door Michel

Fantastisch duidelijke uitleg bij de aa koop van onze nieuwe auto

Wederom geweldig geholpen met een andere auto.

Goede service, behulpzaam en vakkundig geholpen.

Prima afhandeling van mijn autokeuring

Vakkundige, servicegerichte meedenkers met een warm onthaal

Hier word met liefde en aandacht voor auto's gezorgd

Fijne mensen die van aanpakken weten.

Hartelijke ontvangst aan telefoon en in Zwartsluis. Helder verhaal over de auto die ons interesseerde. De (gebruikte) Citroën werd keurig geleverd met oog voor details. Geen extra garantiepakketten, maar echte eerlijke afspraken waar Enting laat zien hoe een volwassen mens probleempjes oplost. Niet moeilijk doen, maar aanpakken is het motto. Kortom een groep vakkundige techneuten met een fijne instelling. Durf gerust vrienden door te verwijzen naar deze club.

Was weer top

Gebeld om een wat weinig presterende airco aan het infuus te leggen. Reactie: kom direct maar even langs! Binnen het uur zat ik weer met handschoenen aan en sjaal om op de terugreis!

Hulpvaardig en deskundig

Uitstekende relatie

Geweldig!

Koppie koffie. Gesprekje, prima!

In één woord top bedrijf!

Vriendelijk, persoonlijk, hebben er verstand van! Gezellige sfeer.

Prima garage. Je wordt goed ontvangen en werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd. Ben heel tevreden met deze garage.

Echt een topgarage

Je wordt vakkundig en persoonlijk geholpen. Michel denkt mee met de klant en heeft overal wel een oplossing voor. Heb nog nooit zo’n fijne garage gehad. Alleen jammer dat ze niet in Meppel gevestigd zijn ;)

Goede en vakkundige garage.

Mag graag naar deze garage gaan,altijd vriendelijke ontvangst.Ook is het een betrouwbare en eerlijke garage.

Prettig

Zeer goed geholpen Hele vriendelijke mensen In de omgang gewoon Top

Goede ontvangst, kennis, vaardigheid en vriendelijke bejegening.

Vakkundig uitgevoerde werkzaamheden.

Buitengewoon goede vakmensen en service!

Al ruim 40 jaar zeer tevreden klant.

Fijne garage met goede service.

Zeer fijne garage waar de klant voorop staat, er wordt met je mee gedacht.

Eerlijk en betrouwbaar

Vind het een fijne garage, no nonsense mentaliteit.

Top bedrijf

Auto weggebracht voor een onderhoudsbeurt en apk. Totaal geen opmerkingen, auto weer super voor elkaar tegen een zeer schappelijke prijs

Topteam en een Topgarage .

Alles Kits

Keurig volgens afspraak geholpen

Klant vriendelijk kennis van de auto en behoefte van de klant.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis