Bezoek voelt als thuiskomen

Klein mankement aan de auto binnen drie dagen gerepareerd. Kon snel worden ingepland! Altijd tijd voor een praatje, gezellig!

Top!

Vee kennis en kunde. Altijd een plezier om hier te komen!

Vriendelijk en eerlijk.

Bij de aankoop van mijn nieuwe Peugeot 3008 een eerlijke prijs gekregen voor mijn oude auto. Vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg. Top.

Zo’n dealer vindt je nergens anders! Geweldig!

Een zeer betrouwbare en vriendelijke man die een goed oog en oor heeft voor zijn klant. En reëel onderhandelt ipv “je het vel over de neus te trekken”. Wij kwamen voor een testrit van een 2e hands VW Taigo en gingen 1 week later, met uiteraard wat meer bijbetaling, weg met een nieuwe geïmporteerde Citroën C4. Onze Peugeot 3008 van 4 jaar oud hebben wij ingeruild. Dit is nu 2 weken geleden en wij zijn zeer tevreden over de auto en kijken met enorm plezier terug op de gang van zaken. Michel is een duidelijke man met beide benen op de grond. Geen moeilijk gedoe, over nadenken, met een raar bod komen en al dat soort zaken, iets waar ze in veel garages met hun nette pakken in uitblinken. Gewoon luisteren, eerlijk adviseren en dan opties aanbieden, het is allemaal niet zo moeilijk. Na het oversluiten van onze verzekering van Allianz naar ANWB werd ons gevoel alleen maar bevestigd. De auto die wij bij Michel Enting gekocht hebben was geïmporteerd en van een terugroepactie. Alles is netjes verholpen na de import en garage Enting heeft alle boxen netjes aangetikt die er aangetikt hoorden te worden, de ANWB was erg onder de indruk en gaf nog de complimenten voor deze garage. Dat zagen ze niet vaak. Netjes zoals het ook hoort. Wij zijn enorm blij met de auto en zeer tevreden met de behandeling en afhandeling door garagebedrijf Enting. Betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk. Wij komen zeker terug in de toekomst. Straight forward honesty volgens mijn engelse partner.

Als vanouds, snel en vakkundig.

Bandenwissel en een grote beurt bij 366.000 km, plus taart, waar vindt men dat nog anno nu.

Betrouwbaar en nog aandacht voor de klant

Deskundig en klantvriendelijk team.

Vriendelijk

Op nette normale manier geholpen

Dienstverlening op z’n best

Zorgeloos automanagement voor ons bedrijf!

Geweldig geholpen.

Geweldig geholpen door Michel. Top bedrijf

Super tevreden

Vriendelijk duidelijke afspraken. Mooi bedrijf. Goede voorwaarden. Kortom super tevreden. !!

geweldig

super garage, je word daar als mens behandeld en niet als een nummer. altijd goed overleg over onderhoud. kom hier al vele jaren met veel plezier !

geweldig

Gewoon een geweldig team Enting

Snelle en betrouwbare service

Een lek in het hydraulisch systeem werd keurig gerepareerd. Met een geweldige service die ik al jarenlang ervaar bij Enting Zwartsluis.

Prima geholpen

Eerste keer maar kom zeker weer terug!

alles volgens afspraak en correct uitgevoerd

Conform afspraak

Vorig jaar auto gekocht. Controlecheck volgens afspraak uitgevoerd.

Persoonlijk en duidelijk

Een eerlijk (klinkend) no-nonsens bedrijf waar we een goede zo goed als nieuwe auto voor een redelijke prijs hebben gekocht. Voor onze oude bakkies kregen we ook nog een mooi bedrag. Wij zijn tevreden.

Zoals altijd weer super tevreden!

Super tevreden over de afhandeling van de APK + GB + Bandenwissel.

top

zeer prettig

Vakkundig geholpen

Als altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Vetrouwd gevoel

De ontvangst was zeer prettig te noemen, Dhr. van Dijk deed zijn uiterste best om je welkom bij Garage Enting te laten voelen, dit is goed gelukt. Op naar de volgende ronde!

Fijn en betrouwbaar

Alles is top geregeld

Niet goed

Wil geen discussie wat dat zegt

Goed duidelijk

Goede en betrouwbare garage

We zijn heel goed en deskundig geholpen

We zijn heel goed geadviseerd welke auto's voor ons geschikt ziin. Na een paar proefritjes hebben we de volgende dag de keuze gemaakt en zijn we goed door Michel geholpen met een passende offerte.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis