Laden reviews...
275 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en de deskundige aanpak. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de communicatie is helder. Velen noemen redelijke prijzen en eerlijk advies. Al met al is er veel tevredenheid over Enting.
al ruim 25 jaar klant, zeer vriendelijk en uiterst bekwame vakmensen
21 June 2026
E.Wildeboer
Meppel
Contact met dit bedrijf was uitstekend en zeer hulpvaardig
21 June 2026
Riet
Brunssum
No nonsense, uiterst vriendelijk. Fijne sfeer.
20 June 2026
Jasper
vollenhove
Mooie nieuwe C5 gekocht voor een goede prijs
19 June 2026
meneer
EERBEEK
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen. De kleinschaligheid, vriendelijke benadering én deskundigheid wekten meteen vertrouwen, waarin we niet zijn beschaamd.
18 June 2026
Inge en Frans
Oosterhesselen
Gelukkig heb ik ze niet vaak nodig, maar als ik ze dan nodig ben, zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam.
18 June 2026
J. Leeuw
17 June 2026
Sten
Zie hierboven
15 June 2026
Bram de Feijter
Oosterbeek
Het kapotteonderdeel was al middels verbaal verslag nav ANWB conclusie besteld en werd onmiddellijk gemonteerd. Bedankt Michel en medewerkers!
15 June 2026
Mat
Heerenveen
Ik ben erg goed geholpen door de Citroënspecialist. Persoonlijke en duidelijke service, en er werd echt de tijd genomen. De auto is prima en helemaal naar wens. Zeker een aanrader.
14 June 2026
Maarten
Zwolle
Ik kwam voor een eerste oriëntatie op de aanschaf van een nieuwe auto…. en ging de deur uit met een koopcontract! Ik had meteen een goed gevoel bij de garage door de plezierige communicatie, uitgebreide uitleg en heldere afspraken over inruil en aflevering. Fijn bedrijf!
14 June 2026
Els
Kampen
Afgelopen dinsdag voor het eerst kennis gemaakt met Michel bij de aankoop van een nieuwe auto. Alles verliep soepel en prettig. Prima uitleg van alles. nergens moeilijk over doen. Bij de eerste kennismaking komt hij over als een betrouwbaar; prettig en gemakkelijk toegankelijk persoon.
11 June 2026
EHJ Weebers
Roelofarendsveen
Gewoon een eerlijke goede garage met een super service.
11 June 2026
meneer A.Robaard
meppel
Zeer vriendelijk
10 June 2026
meneer/mevrouw
Zwartsluis
Zoals altijd, alles weer perfect verlopen. Top garage!
10 June 2026
meneer/mevrouw
Koekange
Kundig en toegewijd. Chrisjon en Eric hebben dit jaar onze oude citroen xm en c5 weer door de apk geleid. Vriendelijk geven ze uitleg en advies. Bedankt.
7 June 2026
Herman
Kraggenburg
Ja, het werd duurder dan ik verwachtte. Maar dat gebeurt bij elke garage. Maar Enting doet het dan ook eigenlijk altijd gewoon goed. He was weer piekfijn gefikst, mijn auto rijdt nu beter dan lang tevoren! Goed en goedkoop gaan nou eenmaal niet samen. Enting levert vakwerk en zorgt goed voor z'n klanten, vind dat nog maar eens ergens anders tegenwoordig!
5 June 2026
Jochem
Zwolle
Altijd goede ervaringen hier in Zwartsluis. We blijven komen, ook al wonen we nu in Amersfoort. Dat zegt alles!
2 June 2026
Karel
Amersfoort
Uitstekende goede vakmensen die u vriendelijk helpen. Uitstekende service!
2 June 2026
Gerard Dam
Zwartsluis
Snelle deskundige en vriendelijke service
31 May 2026
Vincent
Zwolle
Heldere en klantgerichte, zeer vriendelijke communicatie door alle medewekers. Of het gaat over onderhoud, aankoop of inruil, het gevoel dat je hier krijgt is gewoon heel goed. Voor de 2e keer hier een auto gekocht. Prima afspraken over inruil en aflevering die stipt nagekomen worden. Heel fijn bedrijf!
31 May 2026
Rene
Meppel
Meedenkend aardig en vakkundige werknemers. Geldt ook voor de eigenaar.
28 May 2026
Lia
Meppel
Al meer dan 50 jaar een tevreden klant.
25 May 2026
Heer
Zwolle
Dankzij de goede ervaringen van mijn ouders kom ik hier vanuit Amersfoort al weer jaren! Eerlijk, betrouwbaar en niets is te veel moeite! Blij met mijn nieuwe C3 :-)
19 May 2026
Tessa
Amersfoort
Word er als mens geholpen Goede ervaringen mee
19 May 2026
Teun