Garage Enting heeft weer een klant blij gemaakt

Blij.. omdat we super tevreden zijn over de aanschaf van een zeer nette gebruikte Citroën C1. Blij.. omdat de afhandeling en het rijklaar maken in no-time geregeld was. Blij.. omdat het contact zo prettig en gemoedelijk is. Blij.. omdat de koffie zo lekker is. Blij omdat... ja eigenlijk worden we hier van alles blij! Bedankt!

Professioneel en klantgericht autobedrijf

Perfecte en correcte begeleiding bij de verkoop van mijn Citroën

Service, die niet is te verbeteren

In overleg met Michel heb ik besloten om mijn diesel C6 met kostbare schade (onder bijbetaling) in te ruilen voor een tweedehands hybride C5 X.

Als altijd behulpzaam en snel!

Als altijd, behulpzaam, klantgericht en snel.

Een onderscheidende (ver)wisseling.

De keurig op volgorde en voorzien van plaatsing(s)-etiketten, lagen de zomerbanden klaar voor de halfjaarlijkse (seizoen) verwisseling. Niet alleen de banden maar ook de olie en de ruitensproeier werden punctueel gecontroleerd. Bij mijn vertrek, zag ik ook dat de zijvlakken van de banden prachtig waren voorzien van een zwart-coating. ,,Een onderscheidende (ver)wisseling,, Een grote (C3) waardering voor dit uitstekende Team.

snelle en correcte behandeling

Klacht na goed overleg en prijsafspraak snel verholpen ,binnen een dag werden de nieuwe banden besteld en gemonteerd

top

top

Ik ben weer een tevreden XM-rijder

Na een APK afkeuring werd, in goed overleg toch gekozen voor de aanpak van de afkeurpunten. Dat betekende een flinke opfrisbeurt van de hele auto uit 1999. Een flinke investering. En dat betekent dat we er voor gekozen hebben gewoon nog een tijd XM te blijven rijden. Een heerlijke reiswagen. We komen al jaren bij Enting in Zwartsluis en zijn enthousiast over de manier waarop het team met elkaar hun werk doen en met de klanten omgaan. Hopelijk blijven ze nog lang doorgaan met, ook het onderhoud van de XM en de Xantia ook al wordt het lastiger om aan onderdelen te komen

Prettig contact en afspraak is afspraak.

Prettige ervaring bij de aanschaf van een nieuwe auto en inruil van de oude auto.

goed bedrijf

vriendelijke en vlotte medewerkers

Goede garage

Duidelijk eerlijke fijne mensen goede garage komt afspraken na Gewoon super hoe je geholpen word

Top Bedrijf

Michel is een top gast. Weet wat ie doet, zijn er maar weinig van. 100% betrouwbaar. Vakmensen, ook zijn personeel.

Snel geholpen, alles duidelijk uitgelegd en alles snel geregeld.

Super!!

Prima. Goede servies, vriendelijk kundig personeel, top

Super garage en personeel

Snelle service en oplossingsgericht meedenken met leenauto

Heel goed geholpen en prima alles uitgelegd.

We hebben een hele goede ervaring met Enting, en de service is prima.

Snelle en fijne service!

Heel persoonlijke en fijne service!

Zeer goede ervaring er fijn geholpen bij de aankoop van onze auto. En tot slot een heerlijke taart bij de aflevering.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk!

Mooie occasion gekocht. Zeer klantvriendelijk vanaf het eerste telefonisch contact tm de aankoop aan toe. Voelt erg vertrouwd.

Vanaf kennismaking tot aflevering vriendelijk, professioneel en betrouwbaar.

Mijn vrouw zag een mooie Citroën C4 op internet. Zij zei kijk deze is compleet, luxe en voordelig. Na een telefoontje konden we afspreken wanneer het ons uit kwam om te komen kijken. We konden onze auto inruilen voor een mooie prijs. Het plaatje op internet kwam overeen met het praatje van Michel de eigenaar/verkoper. Onze auto nog een keer gewassen en ingeruild. De koffie was lekker en een uurtje na aankomst reden wij weg met een bijna nieuwe auto. Dankjewel voor de goeie service en het vertrouwen. Wij zijn prima geholpen. We mochten tot dat wij er waren zelfs nog besluiten er vanaf te zien. Mvg, Kees en Corina.

Hier is je auto in goede handen.

Komen afspraken na, verder gewoon een correct bedrijf.

Top bedrijf!

Zeer goede service Klantvriendelijk, vakkundig. Wij als familie zijn zeer tevreden over Michel en zijn team.

Wederom een prima ervaring

Met de C1 een beurt en airco verversen. Tijdens het wachten een lekkere bak koffie en een stuk vlaai. Alsof je bij je vrienden op visite zit. En ook belangrijk, een schappelijk tarief. Tot de volgende keer.

Altijd en consequent prima

Michel en zijn collega’s zijn altijd bereid om mee te denken, oplossingen te zoeken en je zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen.

Warm bad gevoel, zoals altijd

Hier krijg je het gevoel als klant gewaardeerd te worden. Ik wordt altijd ontvangen met: welkom! Super.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis