Als altijd gewoon goed

Zoals altijd gewoon goed.

Een correcte afhandeling .

Zo doorgaan

Goede service. Kostenbesparend meedenkend m.b.t. Keuze van winterbanden of all weather banden. Vooraf goed besproken wat de eventuele kosten waren en welke kosten er in de loop van het jaar zouden komen. Auto schoon en wel thuis afgeleverd, top!

Snel goede prijs kwaliteit deskundig

Ziehierboven

Goed contact met de receptie van de werkplaats. Doen hun best alles duidelijk te maken. Oppassen voor een te aanwezig verkooppraatje van diverse producten.

Klantvriendelijk en goede service

Duidelijkheid bij reparatie en klantvriendelijke benadering

Goede service en vriendelijkheid.

Echt herfstweer! Regen, dus toch maar even langs voor nieuwe ruitenwissers. Even informeren, hun even in de voorraad kijken, en ja hoor, 10 minuten later rij ik weg met nieuwe ruitenwissers voor goed zicht in het verkeer! Vriendelijkheid ten top, met de vraag, kunnen we verder nog iets voor je doen?! Geweldige service! Bedankt autocentrum van Egmond.

Uitstekend.

Altijd goede snelle service, oplossingsgericht en meedenkend. Vriendelijk personeel en heerlijke cappuccino’s!

vlotte service met goed resultaat!

vlotte service met goed resultaat

De behulpzaamheid en kennis van zaken kan niet beter

zie boven

Heerlijk bedrijf waar de mensen je kennen, en je van te voren word geïnformeerd over de evt kosten die er gemaakt zullen worden! Zo fijn dat dit bedrijf in ons dorp zit, en dat als er wat is, direct bij hun terecht kan! Al onze kinderen zijn ook met hun auto klant bij hun! Echt dikke 10 voor dit bedrijf!

Alles prima !

Alles prima !

Als van ouds, goed.

Zoals boven omschreven goed.

Goede service, goed meegedacht en scherpe prijs!

Goede service, goed meegedacht en scherpe prijs!

Kennis, service en klantvriendelijk.

Zaterdag gekomen. Goed geadviseerd en donderdag met een mooie auto weggereden. Top service.

prima- zoals al sinds meer dan 30 jaar

bandenwissel binnen 40 min

vriendelijk en correct

Wederom erg prettig geholpen.

Wederom erg prettig geholpen.

Prima service voor een reële prijs.

Duidelijk wat er moet gebeuren en snel geholpen.

Goeie gaste word snel geholpen ze leggen duidelijk uit wat er moet gebeuren en niet al te prijzig.

Prima garage

Goede service en zn erg vriendelijk en verder niks te klagen

Klantgerichtheid en service

Goed geholpen. Heldere afspraken.

Aardige en gastvrije service

De monteurs willen het beste voor de bestuurder en de auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Wordt gebeld om te overleggen
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Langevaart 1 A