Heel erg klant gericht

Vriendelijk en vlotte afhandeling, maar ook met veel kennis. Vooral ook meedenkend

Heel goed

Snel en goed

Snelle vakkundige service met een smile

Onze auto kreeg een onderhoudsbeurt, nieuwe banden en een APK keuring. Alles verliep snel, vakkundig, zoals afgesproken en met een zeer klantvriendelijke service.

Ik zeer blij met AC van Egmond, weet altijd waar ik aan toe ben.

Altijd goed

Prima bedrijf, vriendelijke behandeling

kundig en klantvriendelijk

goede service terug koppelen problemen goede prijs kwaliteit

Uitstekende service en prima contact

Betrouwbare garage al bijna 40 jaar, klant, alle auto’s gekocht bij Autocentrum van Egmond , zeer klantvriendelijk.

prima!

Flexibel met verzetten van de afspraak en vervangend vervoer, erg fijn!

Altijd heel plezierig

Altijd behulpzaam

Keurig nette garagebedrijf

Simpel offerte aangevraagd via e-mail. Daarna gemakkelijk een afspraak ingepland. Vervangende auto eenvoudig geregeld. Onderhoud en service beurt volgens opgave netjes uitvoerd.

Goed en vakkundig

Correct en duidelijk Betreft reparatie of onderhoud Vakkundig en deskundig en klantvriendelijk. Ga zo door

Correct en vriendelijk

Zeer professioneel en transparant

Zeer professioneel, vriendelijk en vakkundige mensen. Zijn eerlijk en transparant! Van mij 4,5 sterren! Waarom geen 5 sterren? omdat ze beetje aan de dure kant zijn.

uitstekend!

Klantgericht én vakvaardig

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Na verschillende minder goede ervaringen eindelijk het gevoel dat het bij Autocentrum van Egmond het belang van de klant écht telt.

Meedenkers

Vriendelijke en deskundige medewerkers aan de front desk, keurige afhandeling. Ze denken met de problemen van hun klanten mee.

Goede service en vriendelijk personeel

Op een prettige en vakkundige wijze geholpen

Onze eerste keer bij autocentrum van Egmond, maar transparant, vakkundig en op een plezierige manier geholpen.

Zeer goed geholpen! Alles prima uitgelegd zeer tevreden over de service van dit auto bedrijf! 👍🏻Top

Zoals we al meer dan 35 jaar gewend zijn prima klantvriendelijke afhandeling bij aankoop.

Goede heldere afspraken en alles nagekomen zoals afgesproken.

Weer op en top geholpen.

Ze hebben mijn auto weer heel goed afgeleverd. Ook netjes gebeld wat ze wilde doen en toestemming vragen. En weer gebeld dat mijn auto weer klaar was. Helemaal tevreden weer.

Was perfect.

Mijn ervaring was zeer prettig met correct personeel

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug