Prima service voor onderhoudsbeurt en APK

Goed advies en prima service.

Goede service,vriendelijke mensen.

We zijn nog niet weg geweest met de auto maar we vertrouwen erop dat alles goed is gerepareerd, nagekeken, schoon gemaakt. En zo niet komen we gewoon nog even terug.

De klacht is opgelost.

Het gevoel dat je als klant nog wordt gewaardeerd

Autocentrum van Egmond is nog zo'n garage waar de mensen nog aandacht hebben voor de klant en waar je ook contact kunt hebben met de monteur die de reparatie heeft uitgevoerd. Heel wat anders als bij de grote jongens waar je je sleutel af mag geven aan een meneer achter een bureau en die je het gevoel geeft dat je blij mag zijn dat hij je te woord staat.

Prima geholpen

prima service

Goed en leuk geholpen.

Wordt snel en netjes geholpen en komen afspraken na top

Gewoon altijd top service

Erg aardig en goed geholpen. Denken met je mee en komen afspraken goed na. Zeker aan te raden.

Kleine maar fijne garage met mensen die deskundig zijn en zeer prettig in de omgang!

Prima garagebedrijf met uitstekende service.

Zoals altijd prima

Vriendelijk en vakbekwaam

Sinds kort rij ik volkswagen en er moest een kleine reparatie uitgevoerd worden. Nooit eerder hier geweest en dit is als service afgehandeld 👍🏻

Correct

Service is al zolang wij bij A-C v. Egmond komen. En dat is al zo’n kleine 20 jaar gewoon weg Top. Met dank ook aan hun personeel. Ga zo door 👍👌

weer geweldig zoals we gewend zijn.

zeer klantvriendelijk

Gewoon goed

Kan hier een heel verhaal gaan schrijven over klantvriendelijkheid, service etc etc, maar kan het kort houden: GEWOON GOED!

Betrouwbaar en meedenkend

Ondanks personeelstekort door ziekte werden we prima geholpen en kan de auto weer een tijdje mee

Beetje thuiskomen en op tijd

Gewoon een makkelijke bandenwissel

Fantastisch

Goede service! Goede prijs - kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel die erg denken aan de wensen van mij als klant.

Super service.

Goede service, meedenkend, netjes en competent.

Zeer servicegericht bedrijf

Mijn ervaring is zeker goed, erg behulpzaam. En servicegericht. Een aanrader!!!

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb vertrouwen in deze garage qua prijzen, advies en werkplaats kwaliteit.

Door de herinneringsmail voor mijn APK gelijk een afspraak gemaakt, wat snel gepland was. Goede service en geholpen door een goed team. Aanrader om hier je auto te laten onderhouden.

Altijd prima service en goede ontvangst.

We komen al heel lang bij het autocentrum. De ontvangst is altijd prima. Ze kennen je. Bij onderhoud wordt eerst gekeken wat er moet gebeuren en daarna komt er een advies en prijsindicatie. Ze geven aan wat noodzakelijk is en wat eventueel wat kan wachten. De service is goed.

Prima en helemaal volgens afspraak!

Top garage !

Mijn ervaring met dit garagebedrijf is uitstekend!

Autocentrum van Egmond beschikt over deskundige en vriendelijke mensen. Daarnaast verstrekt men heldere en scherpe offertes. Kortom, een aanrader voor elke VAG bezitter.

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug