Veilig verder

Afgeleverd voor een APK-keuring. Tegelijk een aantal essentiële zaken gecontroleerd zodat ik veilig verder kan. En dat verwacht ik ook van mijn garage. Tot de volgende keer.

Prettig om mee te werken

Aandacht voor de klant Wordt altijd goed te woord gestaan Informatie vooraf is duidelijk. Ik heb wel een opmerking. Naar aanleiding van de factuur heb ik een vraag gestuurd en daarop nog geen antwoord ontvangen. Dit is een "min" puntje. Zolang ik geen antwoord heb ga ik niet betalen.

Gemoedelijk, toch ging het vlot voor een redelijke prijs.

Het contact verliep prima, zowel in de zaak als via de mail. De extra kentekenplaat is fijn maar we missen een gevaren driehoek en een EHBO tas met veiligheid vestjes die we in de ingeleverde auto juist wel hadden en daarin hebben achter gelaten. Dat zijn volgens ons dingen die in een auto horen te zitten.

Top!

Adequate medewerkers op de werkplaats die nauwgezet hun werk doen. Mijn auto rijdt weer zoals het hoort. Ik rijd en voel me veilig in mijn auto. De administratie denkt ook goed mee. Deze garage is professioneel, kundig en heeft oog voor de klant. Oplossingsgericht, meedenkend en is altijd bereid om te helpen ingeval van een dringend probleem aan de auto.

service-gericht, klantvriendelijk en laagdrempelig.

Bij mijn eerste bezoek kreeg ik direct ter vervanging een leenauto mee. Bij terugkomst een eerlijk verhaal over de mogelijkheden en de daarmee verbonden kosten. Open, eerlijk en klantgericht.

Erg klantvriendelijk en transparant

Nadat ik mijn auto gebracht had, had ik een goed gesprek met Jan en ben ik goed geïnformeerd over wat er allemaal gedaan moest worden. Daarna steeds contact gehouden over de stand van zaken.

Tevredenheid

Zeer tevreden over de inspectiebeurt van de auto.Netjes gebeld voor de eventuele kosten.

Snelle en vriendelijke bediening

Snelle en vriendelijke bediening

Alles keurig in orde

Al meer dan 20 jaar klant, dit zegt genoeg

Bij Autobedrijf is het personeel vriendelijk en vakkundig. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij elke VW rijder of ieder ander merk!

Prima ervaring

Goede en prettige en persoonlijke service.

Het was weer aangenaam

Het kan bijna niet beter

aangenaam en goed

de ontvangst was goed niet opdringend. proef rijden je hoefde niet binnen een uur terug te zijn. de aankoop ging heel rustig en de tijd hebbend.

Vriendelijk en oprecht

Bij het aanschaffen van de qooder zeer vriendelijk en oprecht geholpen.

HET KON NIET BETER

zie boven

ben zeer tevreden

Goede garage , altijd bereid om wat extras te doen. Heb vertrouwen in het werk dat gedaan wordt aan mijn auto .

Professioneel, en ze denken mee voor een oplossing

Professioneel, en ze denken mee voor een oplossing

Duidelijk en vriendelijk

Wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Vlak voor de vakantie toch nog een nieuwe accu kunnen krijgen die het net begeven had. Ze hebben toen meteen wat algemene andere zaken gecontroleerd (bv bandenspanning) zodat we veilig op reis konden.

Vriendelijke topservice

Mijn auto kon op de afgesproken tijd terecht voor de APK, ik ben gebeld over de benodigde werkzaamheden en heb deze laten uitvoeren. Dezelfde dag kon ik mijn auto weer ophalen. Hartelijk dank!!

Top!

Ik werd netjes ontvangen en geholpen. Ze hebben aan de auto gedaan wat moest gebeuren. Ze hebben ook pas wat gedaan na akkoord op de kosten. De auto was ook netjes op tijd klaar en rijdt weer als een zonnetje.

Goed en adequaat geholpen

Geen opmerkingen

Leuk team!

Er wordt met de klant mee gedacht.

Top service en zeer vriendelijke mensen.

Onlangs heb ik hier een Mitsubishi Colt gekocht. Ik moest een heel eind rijden maar heb dit gedaan vanwege de positieve reviews. Ze hebben mij absoluut niet teleurgesteld dus dit bedrijf is echt een aanrader.

Goed, vakkundig

Lekker snel en enthousiast

Snelle professionele hulp bij keuze van auto. Auto stond binnen 2-3 dagen rij klaar, hulp bij alle vragen en vertrouwen.

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug